Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Stanchev написа:Спрял съм тренировките от 2 месеца и имам огромен спад в силата и издръжливостта. От утре смятам да ги възтановя, та този анимъл флекс може ли да го комбинирам с нещо безвредно от същата марка ? PUMP, Rage или Stak? Досега не съм взимал никакви хапчета или препарати, последните 8 месеца тренирах много активно и чувствам, че "омалях" жестоко и в комплект с тези травми съм съсипан, ако ме разбирате
След като не си тренирал вече 2м, а и си контузен, няма сми да се наливаш излишно с напомпващи и т.н. продукти... ако мислиш да почваш пак да тренираш (не се насилвай), по-добре си вземи BCAA и "обикновени аминокиселини" (ебаси израза!), може и протеин (предполагам вече си харесваш някви, та няма сми да се споменават марки и модели)... както и Flex-а... но за Flex-а пак ти казвам - по-малко от 2 месеца ако го взимаш, 100% ефект няма да постигнеш.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Mollov написа:Stanchev написа:Спрял съм тренировките от 2 месеца и имам огромен спад в силата и издръжливостта. От утре смятам да ги възтановя, та този анимъл флекс може ли да го комбинирам с нещо безвредно от същата марка ? PUMP, Rage или Stak? Досега не съм взимал никакви хапчета или препарати, последните 8 месеца тренирах много активно и чувствам, че "омалях" жестоко и в комплект с тези травми съм съсипан, ако ме разбирате
След като не си тренирал вече 2м, а и си контузен, няма сми да се наливаш излишно с напомпващи и т.н. продукти... ако мислиш да почваш пак да тренираш (не се насилвай), по-добре си вземи BCAA и "обикновени аминокиселини" (ебаси израза!), може и протеин (предполагам вече си харесваш някви, та няма сми да се споменават марки и модели)... както и Flex-а... но за Flex-а пак ти казвам - по-малко от 2 месеца ако го взимаш, 100% ефект няма да постигнеш.
Е то и аз имам това в предвид,да си пие първо Animal Flex,да се оправи и после вече да си вземе BCAA и протеина.
Макар че си мисля,че ако после вкара и един M-stak примерно....работата става бонбон

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Четете ли статиите от конкурса на силабг? http://media.silabg.com/murgin-moeto-na ... ws368.html Според мен тоя пич се е престарал с цифрите малко. Без химия, на 70кг да прави 8 повторения клек със 180кг... Това и с химията ще му е трудно. Вярно, че футболистите имат здрави крака, ама все пак... Да беше писал 150-160кг... Ама всеки добре знае, че след 100кг всеки 5кг си оказват много голямо влияние, а този говори за почти 200! Другите "дисциплини" някакси има повече възможност според мен, ама 180 клек си е бая... Виждал съм да клякат толкова, ама пича беше трибоец, повече килограми и доста по-релефен... и 100% на химия
То бахти гена, бахти добавките

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
sambeto написа:Mollov написа:Stanchev написа:Спрял съм тренировките от 2 месеца и имам огромен спад в силата и издръжливостта. От утре смятам да ги възтановя, та този анимъл флекс може ли да го комбинирам с нещо безвредно от същата марка ? PUMP, Rage или Stak? Досега не съм взимал никакви хапчета или препарати, последните 8 месеца тренирах много активно и чувствам, че "омалях" жестоко и в комплект с тези травми съм съсипан, ако ме разбирате
Е то и аз имам това в предвид,да си пие първо Animal Flex,да се оправи и после вече да си вземе BCAA и протеина.
Макар че си мисля,че ако после вкара и един M-stak примерно....работата става бонбон
Батета аз съм бая мазен, та протеини мисля, че не е добра идея

Само да ви питам - тоя флекс като го пия да тренирам ли или да си почивам докато го изпия?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
TNT написа:Четете ли статиите от конкурса на силабг? http://media.silabg.com/murgin-moeto-na ... ws368.html Според мен тоя пич се е престарал с цифрите малко. Без химия, на 70кг да прави 8 повторения клек със 180кг... Това и с химията ще му е трудно. Вярно, че футболистите имат здрави крака, ама все пак... Да беше писал 150-160кг... Ама всеки добре знае, че след 100кг всеки 5кг си оказват много голямо влияние, а този говори за почти 200! Другите "дисциплини" някакси има повече възможност според мен, ама 180 клек си е бая... Виждал съм да клякат толкова, ама пича беше трибоец, повече килограми и доста по-релефен... и 100% на химияТо бахти гена, бахти добавките
![]()
![]()
Тоя е толкова гнусно подут от вода, че просто не знам как не го е срам да твърди, че не зоби.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Stanchev написа:sambeto написа:Mollov написа:Stanchev написа:Спрял съм тренировките от 2 месеца и имам огромен спад в силата и издръжливостта. От утре смятам да ги възтановя, та този анимъл флекс може ли да го комбинирам с нещо безвредно от същата марка ? PUMP, Rage или Stak? Досега не съм взимал никакви хапчета или препарати, последните 8 месеца тренирах много активно и чувствам, че "омалях" жестоко и в комплект с тези травми съм съсипан, ако ме разбирате
Батета аз съм бая мазен, та протеини мисля, че не е добра идея![]()
Само да ви питам - тоя флекс като го пия да тренирам ли или да си почивам докато го изпия?
Батенце ние ти казваме за протеин,а не за гейнер....няма да имаш проблеми ако си вземеш хубав суроватъчен протеин,със сигурност няма да натрупаш мазнинки повече от това дето си сега

Напротив,хубавия протеин заедно с BCAA ще изгори малко от мазнинките

Според мене няма причина да не тренираш в периода в който пиеш Animal Flex,ама все пак не се прави на шампион с тежестите докато не се оправиш

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Нямаше ли някакъв процес, с който протеините се превръщаха в захари? А от захарите всички знаем, че стават мазнини.
Да задам и аз вечния въпрос
- бърнър, л-карнитин или ацетил л-карнитин?
Аз ги вземах и трите подред (с прекъсвания и т.н.) преди 2 години и наистина не мога да преценя кое проработи най-добре.
Почнах с л-карнитина и в началото свалих около 4-5кг, после с ацетил л-карнитина още около 2-3 и бърнъра (липо 6) пак около 2 някъде. Сега то е ясно, че като си 98кг на 1,77м в началото се сваля по-лесно, от там ми идва и проблема, че не мога да преценя кое да взема сега,? (Щото пак станах 98
)
Гледам в бодибилдинг.ком тия дето се споменаваха тук - ОХУ, Анимал и разни други, ако има какво друго да препоръчате от там - казвайте!
Диета и пътечка във фитнеса са ясни, проблеми с големи количества кофеин уж нямам

Аз ги вземах и трите подред (с прекъсвания и т.н.) преди 2 години и наистина не мога да преценя кое проработи най-добре.
Почнах с л-карнитина и в началото свалих около 4-5кг, после с ацетил л-карнитина още около 2-3 и бърнъра (липо 6) пак около 2 някъде. Сега то е ясно, че като си 98кг на 1,77м в началото се сваля по-лесно, от там ми идва и проблема, че не мога да преценя кое да взема сега,? (Щото пак станах 98

Гледам в бодибилдинг.ком тия дето се споменаваха тук - ОХУ, Анимал и разни други, ако има какво друго да препоръчате от там - казвайте!

Диета и пътечка във фитнеса са ясни, проблеми с големи количества кофеин уж нямам

21/02/08...speechless
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
NStorm написа:Да задам и аз вечния въпрос- бърнър, л-карнитин или ацетил л-карнитин?
Почнах с л-карнитина и в началото свалих около 4-5кг, после с ацетил л-карнитина още около 2-3 и бърнъра (липо 6) пак около 2 някъде. Сега то е ясно, че като си 98кг на 1,77м в началото се сваля по-лесно, от там ми идва и проблема, че не мога да преценя кое да взема сега,? (Щото пак станах 98)
Гледам в бодибилдинг.ком тия дето се споменаваха тук - ОХУ, Анимал и разни други, ако има какво друго да препоръчате от там - казвайте!![]()
Диета и пътечка във фитнеса са ясни, проблеми с големи количества кофеин уж нямам![]()
Отново Oxy Elite Pro+ Recreate много добри резултати, ако мислиш че организма може да ти понесе Fat Smack на Purus Labs, за мен това е най-силния фет бърнър, но не на всеки му понася добре... Препоръчах го на мой познат и докато го пиеше се смазваше от тренировки и не можеше да спи по цяла нощ...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Jim Beam написа:Нямаше ли някакъв процес, с който протеините се превръщаха в захари? А от захарите всички знаем, че стават мазнини.
Всичкия неусвоен протеин се метаболизира като въглехидрат. Неусвоения въглехидрат вече знаем на какво става.
Не мога да схвана смисъла на цяла зима свинстване и после яко бърнъри да си ебеш майката на сърцето и в резултат пак нямаш нищо общо с това, което ти се иска да си и после пак ядене и пак бърнъри...

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги ще ви питам за една програма. Как ви се струва? Мога да тренирам 3 пъти в седмицата и затова се спрях на този вариант!
1 Ден
Гърди+Бицепс+Корем+Кардио
За гърдите 12-15серии
За бицепса 8-10серии
За корем 4-6серии
За кардио 10-15мин.
2 Ден
Гръб+Трицепс+Предмишница+Корем
За гръб 12-15серии
За трицепс 8-10серии
За предмишница 3серии
За корем 4-6серии
3 Ден
Крака+Рамо+Трапец+ Кардио
За крака 12-15серии
За рамо 9-10серии
За трапец 3серии
За кардио 10-15мин.
В момента правя ниско въглехидратна диета!Всеки ден сутрин на гладно пия Л-Карнитин. В тренировъчен ден преди тренировка Jack3d и след тренировка 3 яйца с 200мил. прясно мляко. Мисля да си взема протейн и да заместя яйцата и млякото, както и съответно да пия протейна и в почивен ден! Сега в ден, в който не тренирам пия само Л-Карнитина и мисля, че трябва да има и поне една доза протейн. Целта ми е релеф+сила! В момента съм 190см./95кг. и мисля, че масата си е имам! Как ви се струва като цяло режима, който съм избрал?

1 Ден
Гърди+Бицепс+Корем+Кардио
За гърдите 12-15серии
За бицепса 8-10серии
За корем 4-6серии
За кардио 10-15мин.
2 Ден
Гръб+Трицепс+Предмишница+Корем
За гръб 12-15серии
За трицепс 8-10серии
За предмишница 3серии
За корем 4-6серии
3 Ден
Крака+Рамо+Трапец+ Кардио
За крака 12-15серии
За рамо 9-10серии
За трапец 3серии
За кардио 10-15мин.
В момента правя ниско въглехидратна диета!Всеки ден сутрин на гладно пия Л-Карнитин. В тренировъчен ден преди тренировка Jack3d и след тренировка 3 яйца с 200мил. прясно мляко. Мисля да си взема протейн и да заместя яйцата и млякото, както и съответно да пия протейна и в почивен ден! Сега в ден, в който не тренирам пия само Л-Карнитина и мисля, че трябва да има и поне една доза протейн. Целта ми е релеф+сила! В момента съм 190см./95кг. и мисля, че масата си е имам! Как ви се струва като цяло режима, който съм избрал?

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Не разбирам защо ще правиш гърди в Понеделник/или първия ти ден, краката ще са по-добрия избор.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
deyan-enchev написа:Не разбирам защо ще правиш гърди в Понеделник/или първия ти ден, краката ще са по-добрия избор.
Да сменя 3-тия с 1-вия ден ли? Или само краката с гърдите? След 3-тия трнировъчен ден почивам 2 дни, а между другите два тренировъчни дни почивката е 1 ден!
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Колеги тука изнамерих 1 стара книжка на Арни и в нея има много яка тренировка, мисля да я започна. Тренира се всяка мускулна група по 3 пъти, като ще правя двуразови тренировки, защото мисля, че на 1 ще ми доиде много...
понеделник, сряда и петък:
сутрин: Гърди +гръб
вечер: Крака
вторник, четвъртък и събота
сутрин: рамена
вечер: ръце
Коремче ще тренирам всеки ден различни упражнения
Смятам, че идва малко хард, но ще видя какво ще излезе, все пак това е предсъстезателна програма
понеделник, сряда и петък:
сутрин: Гърди +гръб
вечер: Крака
вторник, четвъртък и събота
сутрин: рамена
вечер: ръце
Коремче ще тренирам всеки ден различни упражнения

Смятам, че идва малко хард, но ще видя какво ще излезе, все пак това е предсъстезателна програма

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
JOTTO_DEL написа:deyan-enchev написа:Не разбирам защо ще правиш гърди в Понеделник/или първия ти ден, краката ще са по-добрия избор.
Да сменя 3-тия с 1-вия ден ли? Или само краката с гърдите? След 3-тия трнировъчен ден почивам 2 дни, а между другите два тренировъчни дни почивката е 1 ден!
Казвам, че е хубаво краката да са в началото на седмицата, понеже са най-голямата мускулна група.
Накратко казано - стимулираш растежа на останалите мускули като се товариш много в началото - вдигаш си нивата на тестостерон сам.
По-хубаво от това рядко има

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.