Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Войната започна ...

Мнение от TNT » 01 Мар 2022, 21:24

vixx написа:
ildivvy написа:
seimo написа:А бе вие не сте наред. И като нови да ги платят тея самолети не трябва да ги даваме в никакъв случай. Даже недоумявам защо се мисли за цена изобщо :shock: . Нашите да пращат хуманитарна помощ и да не си помислят за военна.

Поддържам абсолютно същото мнение :yes: !

Бройте ме и мене.

Дори да ги бартеросаме за чисто нови, S класата на изтребителите, 760ли на въздушното пространство, Ролс Ройса на ракетите.... колко от нашите пилоти ще могат да летят на нещо различно :wave: И аз съм против. Не знам защо отписвате дори най-дъртия самолет толкова лесно иначе ? И що трябва да се бие с изтребители ? Колкото и да е стар, сигурен съм, че на някой конвой с камиони ще им еВе мамата жестоко.

Spit-Fire написа:Според вас какъв е шанса да се разлетят ракети и да му видим сметката на света?

Малък. Ама виж, за някакво сериозно световно пренареждане на капитали и въоръжаване в Европа - много висок.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 01 Мар 2022, 21:27

Сондьора написа:За мен е нулев...американско-руска игра е, Европа стана богата, тряя се цоца до дупка..

По-скоро американска.
Братушките са толкова тъпи, че никаква игра не могат да измислят... На тях им дай да се бият...
А на Сащ не им трябва силна Европа. Колкото по-слаба, толкова по-зависима от тях...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 01 Мар 2022, 21:34

Изтърва ми добавката, че ако Европа си стисне ръцете с РФ...са труп.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Мар 2022, 21:38

Сондьора написа:Изтърва ми добавката, че ако Европа си стисне ръцете с РФ...са труп.

И се знае от всички, но нищо не става. Тезата за първи път подробно я видях преди 6-7 години на фирмена презентация, свързана с монетарна политика. На която между другото водещи бяха от по-централна Европа. Руснаците и те го знаят. Всички го знаят, но пак се случва :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 01 Мар 2022, 21:41

Руски освободителни войски нападат военен обект в ЛНР/ДНР. Oh wait…

https://www.reddit.com/r/gifs/comments/ ... _regional/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 01 Мар 2022, 21:57

Сондьора написа:Изтърва ми добавката, че ако Европа си стисне ръцете с РФ...са труп.

Не става ясно кой ще е труп! САЩ или Европа..?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 01 Мар 2022, 22:00

Ясно е...няма как да се позволи тоя съюз, за това си е игра между Русия и Америка...Европа пак ще е дойната крава, а никой няма да си убие кравата.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Мар 2022, 22:24

drago_pavlov написа:
Сондьора написа:За мен е нулев...американско-руска игра е, Европа стана богата, тряя се цоца до дупка..

По-скоро американска.
Братушките са толкова тъпи, че никаква игра не могат да измислят... На тях им дай да се бият...
А на Сащ не им трябва силна Европа. Колкото по-слаба, толкова по-зависима от тях...

Нещо такова е. Обединена Европа би била много по-голяма икономика и от Китай, и от САЩ. Та САЩ не искат да се случва и затова се случват всякакви войни, брекзити и т.н. Или някой си мисли, че арабските пролети са случайни? Или пък, че англичаните се изплашиха, че имигрантите ще им вземат работата :mhihi: Да, добре :mhihi: Щото те си нямат всякаква паплач вече. Та много ги е страх от европейците :kuku:

Само дето евро "лидерите" са пълни п0дки, освен това са продажници и резултатите са факт...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 01 Мар 2022, 23:22

Oбиденана Европа с Русия няма как да стане, руснаците са си отделна империя - то това е най-големия проблем на континента -- някакъв търговски съюз, които стои срещу мощни империии с централно управление, докато формата на управление в ЕС е.. компромиси и джендъри :ok:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 01 Мар 2022, 23:29

Украинците почват да истрезняват, руснаците приключиха с вежливостите, няколко опита за хвърляне на молотов приключиха внезапно и без церемонене.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 01 Мар 2022, 23:49

Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност, отговори на коментар на френския финансов министър Брюно льо Мер, че ЕС ще започне тотална икономическа и финансова война срещу Русия, заявявайки: “Мерете си думите, господа! И не забравяйте, че в историята на човечеството икономическите войни често са се превръщали в истински”.

На подскочилите да напомня, че по принцип Медведев е най-мекия. 44 милионна страна е обезкървена за 4 дни и то с новобранци. Нямам идея кое как ще се развие от тук нататък, но поне до тук си бе показно. Изключвам само геройския, Украински дух, който свали набързо 66 руски самолета, самосвалилия си самолет, избягалия в Румъния МИГ 29, безбройните фейкове, когато сами си взривят нещо по погрешка и го представят за геройство и тн и тн и тн.....
А Зеления започвам да съм му фен. До обяд воюва на фронта, а следобед по интервюта, наистина си владее професията.
Последна промяна ivoaudi на 01 Мар 2022, 23:57, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 01 Мар 2022, 23:54

Не е на добро американците да пускат Франция на преговори, последният път ...на Кадафи му фзеха главата, точно месец след прегръдките....то като върна ..май бабоеба ходи при Путин скоро...и си ева майката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Мар 2022, 1:08

Украинците кога ще превземат Москва или още събират шофьори за изоставената руска техника :mhihi:

Майтапа настрана - супер много фейк новини има и от двете посоки, вече тези от запад взимат превес де просто защото почти не останаха руски медии в тукашния ефир :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 02 Мар 2022, 1:25

Не знам дали може да си визуализирате как изглеждат 64км военен кордон. Ние сигурно нямаме толкова единици бойна техника като бройка. :paranoid:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 02 Мар 2022, 1:33

Cпоред последни данни в България живеят 6 500 000 военни експерти,доскорошни видни вирусолози

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата