Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Политическа.
Добре де , шистака е ясен .Зачекна се в темата като контра теза на твърдението че САЩ действат прозрачно и открито в България.
Значи ти ще критикуваш ама другите не могат да критикуват ?!
Нещо си объркал автобуса , нито съм от БСП нито съм гласувал за тях да ми лепиш червени етикети .Само преди няколко поста написах че гласувах за Боко предния път .Но вятъра на промяната която се очакваше да донесе тоя титан на българската демокрация се оказа просто един зловонен полъх от миналото .Нищо ново под слънцето.Царя и той така - посрещнаха го с цветя и го изпратиха с камъни ,както и Боко междувпрочем го изпратиха с камъни .
Приказките които разказва Борисов са пълен популизъм - някой да сведе от предния му мандат поне една стъпка започната от него и завършена до край с пряка полза за тоя народ ?! Скандалните гафове в правителството му гърмяха един след друг .Много бързо забравихме колко министри и зам министри смени със скандали ,калинки ,бръмбари ,тефтерчета и какво ли още нямаше.Все пак не може да му се отрече че е тъп и упорит като магаре - втори мандат иска да управлява въпреки очевадната си некомпетентност.Ама не не ,той Боко не е виновен - хората около него са го подвели и те са виновни а тоя е чист като утринна роса.Популизъм в стил "хипхопа ми е по добър от твоя хипхоп " го въртя вече 4 години поне да смени диска.
.А ти ще злобееш щото по типично тъп манталитет никога няма да разбереш защо аджеба , след 3 месеца критикувам този който съм избрал
Значи ти ще критикуваш ама другите не могат да критикуват ?!

Приказките които разказва Борисов са пълен популизъм - някой да сведе от предния му мандат поне една стъпка започната от него и завършена до край с пряка полза за тоя народ ?! Скандалните гафове в правителството му гърмяха един след друг .Много бързо забравихме колко министри и зам министри смени със скандали ,калинки ,бръмбари ,тефтерчета и какво ли още нямаше.Все пак не може да му се отрече че е тъп и упорит като магаре - втори мандат иска да управлява въпреки очевадната си некомпетентност.Ама не не ,той Боко не е виновен - хората около него са го подвели и те са виновни а тоя е чист като утринна роса.Популизъм в стил "хипхопа ми е по добър от твоя хипхоп " го въртя вече 4 години поне да смени диска.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
miro20 написа:Заради такова тъпо мислене и тъп манталитет няма се оправим още не 25 години ами 250 .
Явно ти се чувстваш много остър като смяташ да гласуваш за ББ ...
Я кажи като си с такава силна гражданска позиция, а явно и другите симпатизанти на ББ,
потърсихте ли му сметка за фаловете от предното управление и как?
Ако е имало такива де ... може и всичко да е било перфектно, де да знам ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
miro20 написа:Та.. ако не бе подал оставка, всичката червена компроматна война щеше да има тежест поне 10 пъти повече.
Обаче ББ им развали сметките, и останаха висящи като празни балони маяманолеви червени компромати , които вече почти всички се доказаха като фалшиви , други още се водят дела, със познат край.
Странно защо червените симпатизанти не питат кво стана с тези дела ?
За подслушванията и рекета на бизнеса ДОРИ НЯМА такива дела, а на балона Костинброд и децата не биха се вързали вече![]()
Къде ви е активната позиция да попитате червените си кумири и вождове, ЗАЩО ?
:
Ако вожда ти не беше си подал оставката,на изборите нямаше и 10% да хване ,щото хората видяха какво се случва-мачлета с държавен самолет,приказки от първо лице единствено число ,пък ако беше хванал ред за следващият парламент с кого щеше да се оправдава,с предишните ли?!,така че почти съм убеден че си беше техен цирк това и с тока и с разните размирици ,както оная далаверка в костинброд.(все още се чудя,какъв мозък промит трябва да си,да видиш как активист на герб печати 300к бюлетини над тиража и после да заявиш че некой друг го е направил,че и да повярваш в подобна глупост).
Та бойко много добре си знаеше че ако остане на власт ,изборите щяха да са в негова вреда,пък ако не бяха в негова вреда,няма с кой да се оправдава ,както казах по-горе,пък и прекрасно знае че бсп и турците не могат да управляват и ще създадат голяма бъркотия ,след която той ще се яви на бял кон (за радост на някой ..

Та на това именно му се вика политика.
А за руснаците,какво да ви кажа,онзи император путин само да нареди на 1-2 олигарси там да дойдат и да ни купят държавата-няма да има никакъв проблем,ще я изкупят декар по декар,не знам що си мислите че има някакво задкулисие по тоя въпрос и руснаците се мъчат нещо си да направят.
Блаженни са вярващите
А ето и за някой една поговорка,която аз сам съм си измислил
""Само идиот може да си помисли че пътува,когато се вози на въртележка"
както оная далаверка в костинброд.(все още се чудя,какъв мозък промит трябва да си,да видиш как активист на герб печати 300к бюлетини над тиража и после да заявиш че некой друг го е направил,че и да повярваш в подобна глупост).
Да, много промит мозък трябва да си , че да вЕрваш на този балон.
Защото нещата за технологичен брак, за надпечат при една такава поръчка са били ВИНАГИ такива.
Отделно че няма как бюлетини, които прокуратурата САМО ги БРОИ / не попълва/ няколко седмици , месец май ? как щяха да влезнат уж в комисиите за една нощ.. т.е. за часове и то попълнени

Наистина трябва да си малоумен за да го вЕрваш това.
То всъщност това се и доказа при разследването.
Ма вие си вЕрватре....
И което е поважно но нещо не се шумеше - та протоколите пък се печатаха във фирма близка до червен партиец.
Според мен това е доста по скандално , защото камарата услилия да "попълваш уж подготвени бюкетини" не може да се сравни с бързината с която може да фалшифицираш ПРОТОКОЛ от броене .
Ама нещо мълчи червената пропаганда за това ?
Глупостите за "мачлетата и фолкпевиците" пък си е било практика не само при ББ .. ама и за това сте слепи.
Винаги съм казвал , че за мен не е проблем политици да позлват и нови автомобили , и да си правят харчовете.
За мен е по важно золумите които правят за милиарди , с едно подписче, отколкото разхода за едно мерцедесче.
В момента олигархията като за последно краде , назначава и подписва , на вас ББ ви е черната овца.
КАк беше за сламката и гредата ?
Да, нямаше да вземе и 10 % ако не си бе подал оставка, защото такава яростна компроматна война до сега в БГ политика не е имало.
Хайде сега сравни с едногодишната мафия, която пак ще се повторя падна НЕ заради кръвта по улиците, не заради натиска на обществото , просто не им пукаше ! а паднаха защото не поделиха нещо баничката.
""Само идиот може да си помисли че пътува,когато се вози на въртележка"
Много добре казано , и съм напълно съгласен.
Затова и се старая и давам пример кое е по добре за да върви държавата напред ?
Сегашните червенотурци ВИНАГИ доказано се провалят.
Не признават нито избори , нито международни рейтинги , нито общество.
И това не са иамгинерни , а анпълно реални и обективни факти.
За да се излезе от въртележката, човек трябва да си гледа не в краката с дребнави тъпи компроматчета, а дасе огледа навън и нагоре.
А за руснаците,какво да ви кажа,онзи император путин само да нареди на 1-2 олигарси там да дойдат и да ни купят държавата
А не са ли ?
Черноморието практически е изкуопено , с основни "инвеститори" - руснаци .Неофицялно Камчия май е на бившия кмет Лужков ?
Ами лукойл, газпром ? лукойл си има собствено пристанище , където български митничар не може да припари .
До скоро нямаха измервателни уреди /когато се шумеше да слагат фирмите такива/ и незнам въобще дали са сложили вече ? допускам че и сега нямат такива.
И какво влиза в БГ никой въобще не знае.

Jordana написа: За какво беше това циврене за Белене като на тъмно свършиха същата работа с американците ?
Не спорим кой е по по, а истината.. на теб не ти харесва и я изопачаваш.
Герб ли подписаха за уестингхаус? Или за южен поток, цанков камъл, беляне (2 млрд похарчени)? Всъщност какъв голям проект са подписали герб? Ситуацията е патова, щото тия дето са крали ако допуснат във властта хора дето не са "наши", ще ги разкрият.. затова трябва да ги "унищожат", само че това няма как да стане без хората да го видят. А зад партиите стоят гласоподаватели и съответно хората реагират, затова и задкулисието толкова ги е страх, защото излизат да протестират хора в работоспособна възраст, не купени цигани или старци с промити мозъци, а младо активно население, в тях е истинската власт.
Събуденото гражданско общество може да сваля и да назначава кабинети и ако вчера сме протестирали за пеевски и гмо, утре ще протестираме за ниската мин.заплата, навсякъде по света е така и няма никой друг виновен за положението в страната ни, освен българските граждани.. партиите са обединени под общата кауза да крадат заедно, обществото трябва да е обединено да се противопоставя, така е в цял свят. Колкото повече хората го разберат това, тогава ще имаме наченки за оправяне.
А герб са просто млада партия и да не бяха те, пак щеше да има друга на тяхно място.. и сега ще получат последният си шанс или държавата да тръгне напред или хората да ги пришият към бсп/дпс.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

miro20 написа:...
acer написа:...
K_Ilkov написа:Я кажи като си с такава силна гражданска позиция, а явно и другите симпатизанти на ББ,
потърсихте ли му сметка за фаловете от предното управление и как?
Ако е имало такива де ... може и всичко да е било перфектно, де да знам ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Събуденото гражданско общество може да сваля и да назначава кабинети и ако вчера сме протестирали за пеевски и гмо, утре ще протестираме за ниската мин.заплата, навсякъде по света е така и няма никой друг виновен за положението в страната ни, освен българските граждани..
Именно . Когато повечето приемат това толкова просто и разбираемо нещо за аксиома, то много тъпи коментари тук просто нямаше да ги има.
Включително този над мен, който дмеонстрира абсолютно неразбиране какво говоря до сега, нито каква позиция имам.
Тъпото мислене което е от соца още дели хората на такива с "кумири и вождове" , и никога няма да разберат че нито вожда ще има някога, нито цар, нито император, който да ви оправи с магическа ръка за 600 дни примерно ...
но .. както и да е...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
miro20 написа:Събуденото гражданско общество може да сваля и да назначава кабинети и ако вчера сме протестирали за пеевски и гмо, утре ще протестираме за ниската мин.заплата, навсякъде по света е така и няма никой друг виновен за положението в страната ни, освен българските граждани..
Именно . Когато повечето приемат това толкова просто и разбираемо нещо за аксиома, то много тъпи коментари тук просто нямаше да ги има.
Включително този над мен, който дмеонстрира абсолютно неразбиране какво говоря до сега, нито каква позиция имам.
Тъпото мислене което е от соца още дели хората на такива с "кумири и вождове" , и никога няма да разберат че нито вожда ще има някога, нито цар, нито император, който да ви оправи с магическа ръка за 600 дни примерно ...
но .. както и да е...
Как така?
Всички разбираме за какво говориш и каква позиция имаш и ни е много странно че после обясняваш как не трябвало да има кумири и вождове

Като почнем че на теб и още един риториката ви е ранният соц ,където се заклеймяват тези дето не поддържат правата линия на партията ,минем през култ към личността и накрая мнението ти преминава в назидателност и насаждане на чувство на вина.
Даже си мисля че като споменаваш една партия и вожд,както колегата дето ти е като на тъпана малката пръчка (знаеш по сватбите,има един дето думка на един тъпан с една голяма ще го нарека сопичка,да ме извиниш за невежеството а от задната страна на тъпана с една анемична пръчица поддържа ритъма ),ритъма е един и същ,само чат пат се разменяте кой да е с голямата сопичка и кой с малката клечка на тъпана,мисля че стоиш прав и с ръка на сърцето.
Нямам намерение да споря с теб или друг с толкова ясни партийни пристрастия,просто казвам че не е нормално някой ,дето се смята за умен и с мозък,да подкрепя която и да е партия.
А аз пак да се върна и на бюлетините де,та как така над-печат,брак,пък не са бракувани...И пак "кой ми сра в гащите"
Имаше един клип,една я питат разни неща,а тя обясняваше "комунистите са виновни за всичко",намери клипа и малко помисли малко,че така изглеждате от страни!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
miro20 написа:Събуденото гражданско общество може да сваля и да назначава кабинети и ако вчера сме протестирали за пеевски и гмо, утре ще протестираме за ниската мин.заплата, навсякъде по света е така и няма никой друг виновен за положението в страната ни, освен българските граждани..
но .. както и да е...
Айде обясни де?!?!
Обясни какво направи ти, при предното управление на ББ?
Не съм разбирал

Не би обяснявай какво ще направиш, тая песен я слушам 25години ...
И ББ го служахме какво ще направи и видяхме какво направи ...
КАЖИ, ти досега какво направи от нещата дето избълва за гражданска позиция?
Или сега падаш от МАРС и тепърва ще правиш нещо по въпроса?

...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И кво РБ май се разпада 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Не че нещо, но вижте колко неща се объркаха от както тиквата доиде на власт..за 25 години няма как да се изкорени нещо от тая шибана държава
Обърка им cxемите и нещата започнаха лека полека да излизат наяве..а още колко има.. мамините сладки не знаят къде се намират
Обърка им cxемите и нещата започнаха лека полека да излизат наяве..а още колко има.. мамините сладки не знаят къде се намират

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Айде обясни де?!?!
Обясни какво направи ти, при предното управление на ББ?
Не съм разбирал, напротив разбирам, че на плямпане сте много силни ...
Ми не.. нищо не си разбрал. За това поне съм сигурен на 101 %
А на вашето плямпане и хейтърство в стил "ама вие що биете негрите" , наистина няма какво да отговоря , и не мога да се меря

Толквоа ли е трудно да надвиете комплексите си и "гледането в краката" , и да не се въртите в кръг с тъпата соц пропаганда ?
Очевидно нещата отиват на генетична основа... не знам...

а какво "аз съм направил" ?? - ами много просто - гласувам винаги до сега.
Няма друг демократичен начин обикновен човек да си обяви позицията.
Не, не само за ГЕРБ ако това толкова ви е трън в очите. но НИКОГА за БСП и ДПС.
Единствено май месец 2013 г. съм гласувал за ГЕРБ , и то не за друго , а защото превратаджиите БСП и ДПС ме накраха да направя това.
Безпрецедентната компроматна война и червени лъжи , включително и в изборния ден, показаха че са впрегнали неистови методи и огромни средства за да докопат кокала, и точно това обърна вотами ИМЕННО за ГЕРБ.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
miro20 написа:Никой не е казал че като се избере ГЕРБ , каквато е тенденцията в момента , това ще им е пожизнено.
Да, след 3 месеца, а защо и не по рано , хората биха потърсили сметка ако нещо не е както трябва.
Разликата между нас и теб е че ти не осъзнаваш този принцип на активна гражданска позиция.
За мен няма кумири , и с удоволствие ще критикувам който съм избрал след 2 или 3 месеца.
А ти ще злобееш щото по типично тъп манталитет никога няма да разбереш защо аджеба , след 3 месеца критикувам този който съм избрал.
miro20 написа:а какво "аз съм направил" ?? - ами много просто - гласувам винаги до сега.
Тука възникват няколко въпроса?
Досега критикувал ли някого за когото си гласувал и как прояви гражданската си позиция? Щото само с гласуване не става

Колко пъти си гласувал изобщо? Да не се окаже 4е аз дето не гласувам съм гласувал пове4е пъти

miro20 написа:Толквоа ли е трудно да надвиете комплексите си и "гледането в краката" , и да не се въртите в кръг с тъпата соц пропаганда ?
Очевидно нещата отиват на генетична основа... не знам...
внимавай с ли4ните нападки

и да комплексар съм понеже не гласувам за тая широка душа ББ

...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Я да видим кой какво очаква от новите управници .Вероятно ще са от GERB .
Та затова предлагам който има желание да напише кратко какво конкретно очаква да се случи през следващия мандат на биби /ББ/.
Можем да сложим написаното в капсула на времето и да я отворим след 4 години , на всички ще ни бъде интересно да разберем дали наистина ако човек силно желае нещо да е истина то става истина хмм случва се имам предвид.
Та затова предлагам който има желание да напише кратко какво конкретно очаква да се случи през следващия мандат на биби /ББ/.
Можем да сложим написаното в капсула на времето и да я отворим след 4 години , на всички ще ни бъде интересно да разберем дали наистина ако човек силно желае нещо да е истина то става истина хмм случва се имам предвид.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !