Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
bum_bum написа:Чел ли си изобщо заглавието на темата?
да, но нито смятям да го използвам в комбинация с друг препарат, нито ще го ползвам за помпане.
Предложете нещо тогава?

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Кажете за употребата на fat burner, как се приема?
На опаковката пише: от 2 до 4 таблетки дневно с храна и преди тренировка.
Примерно на обяд 2 с яденето и преди тренировка 2 ? И в нетренировъчни дни приема ли се?
Примерно на обяд 2 с яденето и преди тренировка 2 ? И в нетренировъчни дни приема ли се?

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Stanchev написа:Имам 2 травми...
От една пресилена тренировка мисля, че имам скъсано мускулно влакно отпред и отзад на рамото в резултат на което вече 3-ти месец като легна на лежанка не мога да пускам тежестите до долу. При пусканетона лоста на по-малко от 10см към гърдите започват адски болки още при самото пускане в задната част на рамото, а при вдигането в предната част. Дори сутрин имам болки като се протягам и разпъвам(тъпа болка, все едно ще изпука и ще се намести)
Другата е спукан хрущял в дланта между китката и кокалчетата преди около месец като сега болката се разнася към китката и леко нагоре. В тези студове си боли мъжката.
Искам да питам какво ви е мнението за ретаболил 1,2 или 3 инжекции през седмица ?
Приятелю Stanchev чети сега внимателно

1.По отношение на първата ти травма,това НЕ Е скъсано мускулно влакно,но си прав като си мислиш че е получено при малко пресилена тренировка,само ще прибавя че не си загрял добре рамото и затова се е получило така.За целта си купи някаква паста за мускулни травми по твой избор,мажи се с нея около два три пъти на ден за седмица две.
За около месец време не слагай много тежести на лежанката,пускай тежестта внимателно,ако все пак усещаш тая болка пускай тежестта само наполовина,а не до долу до гърдите ! През тоя период не тренирай и трапец !
Травмата не е свързана с мускулно влакно,а със самата раменна става.Няма нищо страшно,и минава сравнително леко и бързо....минал съм по тоя път,и няма от какво да се плашиш

2.По въпроса за втората травма,нормално е при студено време болката да се засилва.При студено време е необходимо загрявката в залата да е два пъти по дълга,понеже самото естество на мускула го изисква.Ползвай пастата и за това място,и по важното е за такъв тип травма да избягваш до колкото е възможно упражнения които изискват максимална сила в самия хват на ръката(сгъване с щанга или гребане с щанга или мъртва тяга примерно),използвай по малки тежести,ти контролирай тежеста а не тя тебе !
За около месец ще отшуми и това,ако не се зориш много

3.По отношение на Ретаболил-а

Ретаболил е замислено и се продава като лекарство свързано с проблеми с бъбреците основно,а не като стероид !
Състава му обаче е доста сходен (да не кажа еднакъв) с анаболния стероид ДЕКА,основното вещество е Нандролон Деканоат именно така се е започнало и неговото използване в бодибилдинга.
Другото му свойство което също го прави предпочитано е това,че то "смазва" ставите,т.е. ако имаш проблеми и болки с ставите Ретаболила прави така че самото "търкане" между тях да става по лесно и безболезнено,и да предпазва ставите от травми.....и определено ефект има!
Най вероятно заради това колегата Stanchev е чул нещо такова и се е насочил към него

Положителните му страни обаче спират до тук ! Ретаболил е препарата който може би най силно влияе в отрицателна насока на собственото производство на Тестостерон при един мъж,и съответно неговото подтискане!
Казано с думи които всеки ще разбере.....топките ти се свиват,стават по малки....въобще въпроса опира до мъжествеността на един мъж.Това е обратимо,обаче става бавно и в зависимост от приетата доза Ретаболил може да се наложи и използването и на друг препарат

Има и други странични ефекти,които обаче са строго индивидуални,но в сравнение с други анаболни стероиди Ретаболил е сравнително по мек.
И все пак....НЕ ГО ИЗПОЛЗВАЙ,даже няма да коментирам и дозите които си описал.
Вземи си добавки които влияят също много добре на ставите,и ще ограничиш проблемите с тях до минимум !
ДА,няма да имат 100% ефекта на Ретаболил,НО...на каква цена?! Повярвай ми и ме послушай.....знам какво говоря,и съм минал през тия проблеми с ставите колега.
Ако все пак с добавките не стане,иди на лекар и чак тогава след преглед еветуално може да ти го предпишат,макар че не вярвам

Надявам се Модераторите да приемат мнението ми за правилно,смятам че е полезно а не вредно.
Аз не подкрепям вземането и употребата на Ретаболил за какъвто и проблем да става въпрос!
Всеки обаче си има мнение и сме големи хора,аз в случая само уточнявам и изиснявам въпросния препарат

- sambeto
- ентусиаст
-
BorisBMW написа:Кажете за употребата на fat burner, как се приема?
Следвай инструкциите на съответния производител за приема.
В не тренировъчни дни се приема същата доза,едната на обяд,а другата късния следобед примерно.
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
sambeto написа:BorisBMW написа:Кажете за употребата на fat burner, как се приема?
Следвай инструкциите на съответния производител за приема.
В не тренировъчни дни се приема същата доза,едната на обяд,а другата късния следобед примерно.
Пише само: от 2 до 4 таблетки дневно с храна и преди тренировка.
Защото за първи път ще пия, та не знам как точно. По време на самия обяд ли да пия първо две, или преди да започна да ям? И колко минути преди тренировка трябва да пия другите 2, или непосредствено преди тренировката?
Колеги, тук с дебели букви ще подчертая една аксиома в този спорт НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ДИАГНОСТИЦИРАТЕ ТРАВМИ И ДРУГИ МЕДИЦИНСКИ ПРОБЛЕМИ АКО НЕ СТЕ МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА!!! Без никой да се сърди, критиката е с градивен характер!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Stanchev написа:да, но нито смятям да го използвам в комбинация с друг препарат, нито ще го ползвам за помпане.
Предложете нещо тогава?
Да коментираш приемането на зоб с "лекуващ" характер е меко казано несериозно... не си някой "терминален", че да ти олекотяват страданията по такъв начин... ходи при някой лекар, да ти отвърти 1-2 шамара, като че чуе, че да разбереш какво искам да ти кажа... не се еб@вайте с тялото си, още повече когато не сте наясно с нещата... тия травми можеш така да си ги "набиеш", че после да ти се реве от проявата ти на глупост. Не отлагай консултирането с лекар (но не какъв и да е лекар!) повече.
Няма да трия нищо от мнението на sambeto, защото има смисъл в казаното. Това обаче не значи, че написаното в заглавието вече не важи.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Рет@болила го дадох като пример, не съм го приемал и знам това за топките
Идеята ми беше да споделите някакъв препарат, който да не вреден (доколкото е възможно) и в същото време да има благоприятно действие за ставите и мускулите.
Хрущяли от акула не мисля, че ще ми помогнат
Болката в рамото съм отбелязал в зелено тук

също така и в предната част точно в ставата отгоре отбелязано в зелено

Идеята ми беше да споделите някакъв препарат, който да не вреден (доколкото е възможно) и в същото време да има благоприятно действие за ставите и мускулите.
Хрущяли от акула не мисля, че ще ми помогнат

Болката в рамото съм отбелязал в зелено тук

също така и в предната част точно в ставата отгоре отбелязано в зелено

- sambeto
- ентусиаст
-
Stanchev написа:Рет@болила го дадох като пример, не съм го приемал и знам това за топките![]()
Идеята ми беше да споделите някакъв препарат, който да не вреден (доколкото е възможно) и в същото време да има благоприятно действие за ставите и мускулите.....
Да знаеш,че един ден като дойда в Пловдив ще си търся бирата

Аз съм много доволен от това,и не е вреден.
Universal animal Animal flex
- Mollov
- Мародератор
-
Флекса е добър, ама иска време за насищане... и трябва да нагълташ 2-3 кутии... но глюкозамин/хондроитин-базираните добавки помагат много... така че Станчев, хич не ги и подценявай... но искат време, поне 1 месец... че да почне да има ефект.. флекса е наистина добър продукт.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колеги още е студено, но почвам да се змаислям за пролетното изчистване! Идеята ми е да дадете няколко съвета за добавките и тренировката!
1.Фитнес, ще мина от сегашните 3/7 на 4/7 като отделя ръцете в отделен ден! Понеделник/Вторник, Четвъртък/Петък!
Джогинг/всяка сутрин преди работа/ и бягане на стадиона около 10 обиколки след работа в дните който няма фитнес-сряда, събота и неделя+ колело weekend-a!
Миналото лято бях по-тази система и свалих 15кг от 86кг на 71кг, сега пак вървя към 86!
Интересува ме какви добавки за изчистване да ползвам и как да ги наглася според тренировъчния план, имам предвид миналата година ползвах Л-карнитин течен преди и след бягане и течни аминокиселини преди и след тренировка и последните 2 полочки така и не се показаха!
1.Фитнес, ще мина от сегашните 3/7 на 4/7 като отделя ръцете в отделен ден! Понеделник/Вторник, Четвъртък/Петък!
Джогинг/всяка сутрин преди работа/ и бягане на стадиона около 10 обиколки след работа в дните който няма фитнес-сряда, събота и неделя+ колело weekend-a!
Миналото лято бях по-тази система и свалих 15кг от 86кг на 71кг, сега пак вървя към 86!
Интересува ме какви добавки за изчистване да ползвам и как да ги наглася според тренировъчния план, имам предвид миналата година ползвах Л-карнитин течен преди и след бягане и течни аминокиселини преди и след тренировка и последните 2 полочки така и не се показаха!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mollov
- Мародератор
-
Назад в темата има 1 тон инфо... ама май не ти се търси, а? 
Л-карнитина го остави... с аминокиселини можеш да си помагаш, ама не и в дозите на опаковката...
Animal Cuts е добра химия за целта... ама най-важен ти е начина на хранене.

Л-карнитина го остави... с аминокиселини можеш да си помагаш, ама не и в дозите на опаковката...

Така и не разбрах правилните начини за хранене за целта, за която пита колегата...
И всичко само с четене и смятане на опаковката ли става...
Колкото хора, толкова и противоречиви мнения по този въпрос
И всичко само с четене и смятане на опаковката ли става...
Колкото хора, толкова и противоречиви мнения по този въпрос

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
sambeto написа:Stanchev написа:Рет@болила го дадох като пример, не съм го приемал и знам това за топките![]()
Идеята ми беше да споделите някакъв препарат, който да не вреден (доколкото е възможно) и в същото време да има благоприятно действие за ставите и мускулите.....
Да знаеш,че един ден като дойда в Пловдив ще си търся бирата![]()
Аз съм много доволен от това,и не е вреден.
Universal animal Animal flex
Самбе, заповядай

Спрял съм тренировките от 2 месеца и имам огромен спад в силата и издръжливостта. От утре смятам да ги възтановя, та този анимъл флекс може ли да го комбинирам с нещо безвредно от същата марка ? PUMP, Rage или Stak? Досега не съм взимал никакви хапчета или препарати, последните 8 месеца тренирах много активно и чувствам, че "омалях" жестоко и в комплект с тези травми съм съсипан, ако ме разбирате

- sambeto
- ентусиаст
-
Stanchev написа:.....Спрял съм тренировките от 2 месеца и имам огромен спад в силата и издръжливостта. От утре смятам да ги възтановя, та този анимъл флекс може ли да го комбинирам с нещо безвредно от същата марка ? PUMP, Rage или Stak? Досега не съм взимал никакви хапчета или препарати, последните 8 месеца тренирах много активно и чувствам, че "омалях" жестоко и в комплект с тези травми съм съсипан, ако ме разбирате
Ако не те притеснява това,че ще ти станат повече хапченцата за прием,мисля че няма да има проблем да си вземеш нещо от същата серия.
Pump e на креатинова основа,Rage дава сила и издръжливост,Stak e модулатор на тестостерона.
В днешно време и трите са безвредни,понеже преди в Stak имаше прохормони.
Аз съм приемал Pump,Stak и М-stak.
Общо взето съм доволен от добавките....все пак са само добавки.
На твое място колега,аз към Animal Flex бих добавил Animal Stak или Animal M-stak ,един хубав протеин и BCAA,понеже независимо кое избереш Animal Stak или Animal M-stak,просто продукта си изисква повече протеинец

Само че според мене изпии си Animal Flex - a,и чак тогава почни другото....мое мнение,по тоя начин тялото ще е здраво и готово за пълноценна тренировка заедно с протеина и Stak/М-stak и BCAA