Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Море 2025г.?!...

Мнение от TNT » 14 Юли 2025, 10:53

И аз се върнах от морето - супер тази година. Пътуването беше нормално, 2 часа по-бързо спрямо тапите миналата година. Изглежда бая съм висял миналата година, щото разхода беше близо литър надолу сега. Плажовете бяха вдигнали консумацията +5 евро консумация, спрямо миналата година. Тези с 20 евро само за сянката, отделно консумация, фалирали - нямаше ги тази година и беше свободна зона на тяхното място :wave: Цените по кръчмите си растят както обикновено - бавно, но славно. Едната популярна таверна беше вдигнала по-сериозно и се виждаше по свободните маси.

Лошото беше, че тая година ми се искаше още 2 дена :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: Море 2025г.?!...

Мнение от mr_petroff » 16 Юли 2025, 15:53

Приятно съм изненадан от тридневен уикенд в Равда , не бях ходил , хареса ми всичко :yes: . Гледам по пътищата покрай и за морето масово се движат ретро коли с полска регистрация облепени с лепенки и много багаж по капаци и покриви . Жук , Фиат/полски/,Лади,Нива от първите, Полонез, Фиат 500 /оригинала/ и мн. други от този вид .Йанг таймери в движение , много ме кефят :D . Последния месец съм видял поне 200 такива , някаква мода ли е , кво ли:dunno: И всички са с регистрация PL .

Предишна

Назад към Извън Темата