Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 4

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от mejdupraznika » 07 Фев 2012, 17:41

sambeto добре пич, явно целия ти живот е фитнес обясни на колегата каквото пита , а не да контрираш другите пичове . :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 07 Фев 2012, 17:59

Колегата Sambeto с откровение го казвам, че разбира и се придържам към неговото мнение.

Разберете не искаме да обидим никой в този форум, но няма как да ви предадем 15г /поне аз толкова се занимавам, sambeto незнам точно/ в един форум. Можем да нахвърляме отгоре отгоре нещата. Важното е да пробвате.

Всеки организъм е различен, различно приема веществата, обработва ги и различно ги използва. Това важи както за храната така и за приеманите суплементи. Важното при начинаещ - Не е важно колко кг си - важното е колко кг си на колко години и каква височина. Как ти се отразява храненето до момента в живота. Примерно ако си 180см и си 72кг и ядеш каквото ти падне на ден, без да се притесняваш от нищо значи си с мнг бърз метаболизъм, обработваш мазнините и още куп неща, защото сещате се пък за другата крайност същия този човек но 120кг и яде почти същото, и тн. т.е. ако си от първия тип започваш да увеличаваш въглехидратите, разделяш бълтичъни от въглехидрати, животинските мазнини не се проблем толкова голям, по-големия проблем при хората са растителните мазнини, а те са навсякъде замаскирани под имената хидролизирани, растителни, зеленчукови съм виждал и какви ли още не.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 07 Фев 2012, 19:19

Аз да изнахалствам и да попитам, понеже виждам че има знаещи и можещи тук, следното: миналата година бях около 91 кг., тъй де 2010 г., и съм 178 см. Множко са. Обаче от лятото някъде какво стана, така и не разбрах, кантара все по целеустремено показва 100. :no:
Наложих си волята и спрях хляба, всякакви тестени, вафлички, мафлички и такива, и газирани всякакви. Това от около месец, ефект няма. Работя в болница, по цял ден на крак, обаче имаме стол и ям пържола и зелева салата примерно, варени картофи и 2 кюфтета печени. Вече се отчайвам, чудя се какво още да спра. Имам едни проблем на опашката отзад и коремните ми причиняват адски болки. Сутрин почнах да правя по хх лицеви, бързо, до положение на лактите 80-90 градуса и тн.
Какво ми е сбъркано.

П.С. От около година чета форума и се заглеждам за Е38, ама за това в друга тема. :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 08 Фев 2012, 16:10

anttonev написа:.....миналата година бях около 91 кг., тъй де 2010 г., и съм 178 см. Множко са. Обаче от лятото някъде какво стана, така и не разбрах, кантара все по целеустремено показва 100. :no

Ако се чувстваш добре,хич да не ти пука,аз съм 175см и съм 96 килца :mrgreen:

anttonev написа:Наложих си волята и спрях хляба, всякакви тестени, вафлички, мафлички и такива, и газирани всякакви.

Бъди сигурен,че ако ги подкараш сериозно минаваш стотака веднага.

anttonev написа:Работя в болница, по цял ден на крак, обаче имаме стол и ям пържола и зелева салата примерно, варени картофи и 2 кюфтета печени.

Явно здравната реформа върви с пълна пара,и нещата в здравеопазването вървят на добре :mrgreen:

anttonev написа:Вече се отчайвам, чудя се какво още да спра. Имам едни проблем на опашката отзад и коремните ми причиняват адски болки. Сутрин почнах да правя по хх лицеви, бързо, до положение на лактите 80-90 градуса и тн.
Какво ми е сбъркано.

Според мене като се има в предвид това че имаш някакви проблеми с кръста,ходенето на фитнес не е от най препоръчителните.А такива кардио,аеробни и всякакви такива....поне аз не съм и голям фен.Аз на твое място бих слагал един колан на кръста и бих тичал повече когато имам възможност,а също така и бих ограничил въглехидратите ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 08 Фев 2012, 19:22

Да се включа и аз в темата,преди около 3 години бях станал 110 кила прасе,висок съм около 180,вдигнах и кръвно и ми стана ясно,че само с лежане и ядене не може вече.От тогава започнах да ходя на фитнес и да се храня правилно,свалих доста кила и от около година съм 86-88 кг и се чувствам супер.Храня се главно по системата,три белтъчни и един въглехидратен ден,в белтъчните закусвам кисело мляко или яйца или ябълки,във въглехидратния мюстли или препечени филийки с обезмаслено сирене,обяда пиле или телешко със зеленчуци и на 4 ден с ориз,вечеря риба или извара с яйца.От време на време ми писва и се разцепвам със сладко и ми се е случвало за 3 дни 3 кила на горе,ама няма как :mhihi: Та ще съм благодарен на някой от вас,ако сподели и друг подробен вариант за хранене,че тоя ми поомръзна :mhihi: Готов съм да експериментирам :mhihi: Останаха ми сланинки на корема,но се надявам да изчистя и тях.Тренирам всеки ден,с редки изключения.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 09 Фев 2012, 9:31

бабъл написа:Да се включа и аз в темата,преди около 3 години бях станал 110 кила прасе,висок съм около 180,вдигнах и кръвно и ми стана ясно,че само с лежане и ядене не може вече.От тогава започнах да ходя на фитнес и да се храня правилно,свалих доста кила и от около година съм 86-88 кг и се чувствам супер.Храня се главно по системата,три белтъчни и един въглехидратен ден,в белтъчните закусвам кисело мляко или яйца или ябълки,във въглехидратния мюстли или препечени филийки с обезмаслено сирене,обяда пиле или телешко със зеленчуци и на 4 ден с ориз,вечеря риба или извара с яйца.От време на време ми писва и се разцепвам със сладко и ми се е случвало за 3 дни 3 кила на горе,ама няма как :mhihi: Та ще съм благодарен на някой от вас,ако сподели и друг подробен вариант за хранене,че тоя ми поомръзна :mhihi: Готов съм да експериментирам :mhihi: Останаха ми сланинки на корема,но се надявам да изчистя и тях.Тренирам всеки ден,с редки изключения.

Спри сладкото или мини на шоколад с какао, а не млечен! Добави подправки към яденето, ще промени вкуса му и няма да ти е толкова терсене! 8)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 09 Фев 2012, 11:03

sambeto написа:
anttonev написа:.....миналата година бях около 91 кг., тъй де 2010 г., и съм 178 см. Множко са. Обаче от лятото някъде какво стана, така и не разбрах, кантара все по целеустремено показва 100. :no

Ако се чувстваш добре,хич да не ти пука,аз съм 175см и съм 96 килца :mrgreen:

anttonev написа:Наложих си волята и спрях хляба, всякакви тестени, вафлички, мафлички и такива, и газирани всякакви.

Бъди сигурен,че ако ги подкараш сериозно минаваш стотака веднага.

anttonev написа:Работя в болница, по цял ден на крак, обаче имаме стол и ям пържола и зелева салата примерно, варени картофи и 2 кюфтета печени.

Явно здравната реформа върви с пълна пара,и нещата в здравеопазването вървят на добре :mrgreen:

anttonev написа:Вече се отчайвам, чудя се какво още да спра. Имам едни проблем на опашката отзад и коремните ми причиняват адски болки. Сутрин почнах да правя по хх лицеви, бързо, до положение на лактите 80-90 градуса и тн.
Какво ми е сбъркано.

Според мене като се има в предвид това че имаш някакви проблеми с кръста,ходенето на фитнес не е от най препоръчителните.А такива кардио,аеробни и всякакви такива....поне аз не съм и голям фен.Аз на твое място бих слагал един колан на кръста и бих тичал повече когато имам възможност,а също така и бих ограничил въглехидратите ;)

По ред на номерата:
Не се чувствам добре, тежи ми, не ми е приятно на мен, пък и само и единствено на гушата и коремчето има повечко, на други места няма излишно, даже е добре оформено, прасеца особено :mrgreen: . :dunno:
Като дадът заплата има пържолка, иначе само салатка.
А за кръста нямам за сега проблеми, да чукна на дърво, имам киста на опашката, 100 пъти оперирана, 101 пъти рецидивира. За това не мога коремните, иначе по цяло лято мъкна торбички цимент, щото сме строежно семейство. :conf:
Гледам да пия повечко вода, без захар течностите, без хлебец, без баунти, без фафли боровец, без прингълс :cry: ...

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 09 Фев 2012, 12:16

Аз имам конкретен въпрос. На 18 години съм, 178-68кг.
Тренирам от около година, за която съм качил 8-9 кг и 5-6 сантиметра на ръка. Не съм взимал абсолютно нищо.

Утре ми пристига лост, който ще си монтирам на тавана. Проблема е, че засега не съм се концентрирал на тренировките със собствено тегло.

Моля някой разбиращ колега да ми даде някаква примерна програма за тренировка на лост. Нямам проблем да е интензивна, имам воля. Искам да постигна разширяване, релеф и ако може и да кача малко, особено на бицепс.

Също така да ми кажете вярно ли е, че при интензивни лостове ще дръпна и на височина.

Поздрави!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Фев 2012, 12:19

В белтъчните дни- закуска с кисело мляко или ябълки.. да не съм лош пророк ама докато си хвърляш инсулина в небесата още със закуската плочки няма да видиш по себе си никога.

За разцепването със сладко важи същото.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 09 Фев 2012, 12:27

Никакви плодове, ако ще правиш релеф. Имат много фруктоза, особено тея селектираните, а това си е захар.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 09 Фев 2012, 16:03

bum-bum кажи с какво да сменя закуските в тези дни,за дните със сладкото ми е ясно и гледам да ги избягвам,ама свинята в мен още е жива :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 09 Фев 2012, 20:57

И да ти кажа няма да ти свърши работа, щото не се връзва с мюслито, ориза, обезмаслените работи и т.н..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 10 Фев 2012, 22:10

Колеги кажете как да съчетая протеина+ гейнер+ Bcaa+api rocked. Кое кога да пия и да ги съчетая :) и по време на почивка кое да пия и кое не.

Сутрин след закуска гейнер, преди тренировка протеин+Bcaa+азотен бустер, след тренировка гейнер+Bcaa. Само във почивните дни не знам, дали ще е добре 2 пъти на ден протеин + Bcaa.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 11 Фев 2012, 14:15

Имам 2 травми...
От една пресилена тренировка мисля, че имам скъсано мускулно влакно отпред и отзад на рамото в резултат на което вече 3-ти месец като легна на лежанка не мога да пускам тежестите до долу. При пусканетона лоста на по-малко от 10см към гърдите започват адски болки още при самото пускане в задната част на рамото, а при вдигането в предната част. Дори сутрин имам болки като се протягам и разпъвам :) (тъпа болка, все едно ще изпука и ще се намести)
Другата е спукан хрущял в дланта между китката и кокалчетата преди около месец като сега болката се разнася към китката и леко нагоре. В тези студове си боли мъжката.
Искам да питам какво ви е мнението за ретаболил 1,2 или 3 инжекции през седмица ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Фев 2012, 14:27

Чел ли си изобщо заглавието на темата?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата