Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Емиграция и имиграция
За да ги пиша числата явно съм ги видял. Ако си ги борил можеш поименно да кажеш кои са. Да тв убиват е глупаво, така си е. Па и да фанеш да се самоубиеш от кеф ще да е...вставай страна родная.
Хм,хм...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ахахахахахаха..истина боли...та не разбрах последно колко са загиналите от гън файър така средно +-...за тия дето четат - проверете си го, не е трудно. Не си смуча от пръста някакви числа.
Хм,хм...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
И 27300+17927 колко прави бе пич ? Ако не можеш да смяташ да ти помогна ?
За 2025 гоните 40 000
И това не е проблем всичко е наред, нале? Има и по възраст ...умират деца...бебета.
Всичко е точно.
За 2025 гоните 40 000
И това не е проблем всичко е наред, нале? Има и по възраст ...умират деца...бебета.
Всичко е точно.
Хм,хм...
Моджо написа:И 27300+17927 колко прави бе пич ?ако не можеш да смяташ да ти помогна ?
За 2025 гоните 40 000
Прави ли 50К? Всяка година ли е? И втори въпрос за домашно - колко самоубийства в БГ щяха да са от огнестрелни оръжия, ако можеше в Лидл да си купиш пищак? Не ми отбягвай въпросите ти сега, дай малко критично мислене.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Не, прави 45 000...ама ся ако са 50 е проблем ама ако са 45 не е, така ли..закръглил съм ги за лесно смятане. Посипвам си главата - 40000 са, айде.
А 100-на хиляди от дръгс ?
Ами още няколко хиляди от други работи.
Средно към 200 000 души всяка година бай бай.
АКО бабата беше мъжка щеше да има двама дядовци.
Та тая работа с АКО ,нали, отива при Акото...
Като почне Лидъл да продава пищаци ще си говорим пак. Дотогава си гледайте ваща паничка.
И самоубийствата мойто момче /щом ми лепкаш гифчета явно си младеж/ са ЕДНА част..не са 100% Може да са по-големия процент, но не са 100 и 90 не са, че и 80 не са.
А 100-на хиляди от дръгс ?
Ами още няколко хиляди от други работи.
Средно към 200 000 души всяка година бай бай.
АКО бабата беше мъжка щеше да има двама дядовци.
Та тая работа с АКО ,нали, отива при Акото...
Като почне Лидъл да продава пищаци ще си говорим пак. Дотогава си гледайте ваща паничка.
И самоубийствата мойто момче /щом ми лепкаш гифчета явно си младеж/ са ЕДНА част..не са 100% Може да са по-големия процент, но не са 100 и 90 не са, че и 80 не са.
Хм,хм...
Свободна държава, чиче. Всеки може да прави каквото си иска и да мре както си иска. Пак е най-доброто в тоя малък свят, колкото и да те е яд.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Аааз, таковаааа...само питах за тази разлика в числата, понеже ми беше странно как толкова много си теглят ножа явно щом едното е убийства, а другото смърт от огнестрелно, следователно ще е самоубийство.
А иначе предполагам заради лесния достъп си теглят основно ножа с патлак, вероятно има и от свръхдоза дрога, хапчета и т.н. но там е малко тънка границата да го изкарат самоубийство или загинал от несъзнателно предозиране с дадената субстанция.
Като казах субстанция, по едно време имаше голям проблем с предписанията на успокоителни, които пристрастяват и водят до редица ментални и здравословни проблеми. Обаче сякаш последните година-две не се шуми чак толкова. Покрай Матю Пери се чу последно доста звучно.
А иначе предполагам заради лесния достъп си теглят основно ножа с патлак, вероятно има и от свръхдоза дрога, хапчета и т.н. но там е малко тънка границата да го изкарат самоубийство или загинал от несъзнателно предозиране с дадената субстанция.
Като казах субстанция, по едно време имаше голям проблем с предписанията на успокоителни, които пристрастяват и водят до редица ментални и здравословни проблеми. Обаче сякаш последните година-две не се шуми чак толкова. Покрай Матю Пери се чу последно доста звучно.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе бият негрите то се вижда , само Алха още не мое го накараме да си признае ... 
Обърни внимание в тия видеа дето ги гледаш , почти няма нормални хора . Като почнеш от президента им та до последния клошар под моста всичкото е пълен набор психопати .Аааз, таковаааа...само питах за тази разлика в числата, понеже ми беше странно как толкова много си теглят ножа явно щом едното е убийства, а другото смърт от огнестрелно, следователно ще е самоубийство.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Аз пък ще коментирам за ваканциите в Щатите. Няма със закон задължителна, но нормална работа ти дава прилична ваканция. Не знам някой да има по-малко от 2 седмици реално.
Средното гледам е 11-20 дни годишно. Плюс различни други категории за лични причини още 5-10 дена.
Средното гледам е 11-20 дни годишно. Плюс различни други категории за лични причини още 5-10 дена.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Еми на фона на минимум 20, 11-20 не звучи добре. С двойно по-малко празници. Да не говорим как в много компании тук са 25, а на държавни работи са 35-38, при някои и повече
Аз с 25-6 (20 + 5-6 бонус, избираеми от компанията) и май 30 неплатена. Ако трябва да броим работните дни в годината, изглежда че се работи още 1 месец в щатите 
Аз с 25-6 (20 + 5-6 бонус, избираеми от компанията) и май 30 неплатена. Ако трябва да броим работните дни в годината, изглежда че се работи още 1 месец в щатите Re: Емиграция и имиграция
Е според мен в Европа има прекалено много ваканции. Как да има производителност и иновации... ?
Аз лично също имам 25+ дена ама европейските ми колеги са с 40+...
Много е трудно като трябва да намериш дата за среща с група отговорни другари, и все някой е във ваканция...
Аз лично също имам 25+ дена ама европейските ми колеги са с 40+...
Много е трудно като трябва да намериш дата за среща с група отговорни другари, и все някой е във ваканция...

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
За америка не знам, но работа, работно време, официални празници и отпуски в западна европа и България нямат много общо.
Работил съм в западна европа нискоквалифициран и висококвалифициран труд.
На нискоквалифицирания си смазан от работа, буквално нямаш минута свободна - в България не знам как е, но по това, което виждам, е доста различно.
При висококвалифицирания имаш някакви привилегии, но обедна почивка да е повече от час рядко се вижда. Тук нещо много трябва да е спешно, че да се бърза за прибиране от обяд. Идване на работа след 9 почти не съм видял там, тук плътни 8 работни часа също почти не съм видял.
Почивните дни лесно могат да се погледнат.
Работил съм в западна европа нискоквалифициран и висококвалифициран труд.
На нискоквалифицирания си смазан от работа, буквално нямаш минута свободна - в България не знам как е, но по това, което виждам, е доста различно.
При висококвалифицирания имаш някакви привилегии, но обедна почивка да е повече от час рядко се вижда. Тук нещо много трябва да е спешно, че да се бърза за прибиране от обяд. Идване на работа след 9 почти не съм видял там, тук плътни 8 работни часа също почти не съм видял.
Почивните дни лесно могат да се погледнат.
много фирми в щатите минаха на "ваканция когато ти трябва" - няма определени дни- взимаш колкото ти трябва/ искаш и така...
ефекта е обратен обаче- такава политика води до взимане на по-малко ваканция защото служителите винаги си задават въпроса "не си ли взимам много и ще направя лошо впечатление?" един вид и се стискат...
аз лично сега погледнах- миналата година съм взел 63 дена общо празници/лични/болнични и тн... ама като се замисля съм работил 365 дена... щото някъде почти винаги е работно време а мойте хора са пръснати по целия свят и винаги някъде нещо се случва...
ефекта е обратен обаче- такава политика води до взимане на по-малко ваканция защото служителите винаги си задават въпроса "не си ли взимам много и ще направя лошо впечатление?" един вид и се стискат...
аз лично сега погледнах- миналата година съм взел 63 дена общо празници/лични/болнични и тн... ама като се замисля съм работил 365 дена... щото някъде почти винаги е работно време а мойте хора са пръснати по целия свят и винаги някъде нещо се случва...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила