Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Ама си просят да минат 15000 коли без да спре нито една да видя 5 пагончовци как ще ги спрат

ATR-42/72
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
На Хемус имаше 30-40 фуражки... Не си играят...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
drago_pavlov написа:bum_bum написа:Това е пълна олигофренщина. Ако няма да го пускаш да влезе, защо го пускаш да излезе. И с какво едно ходене на вилата да речем нарушава изолацията?
Те не пускат да излизаш.
Най-тъпото е, че не пускат да влезеш, дори да си излязал преди 1-2 седмици, преди тъпия фатмак да реши посред нощ да затвори София....
Абсолютен тъп фатмак! Май нещо много си повярваха ми се струва.
Правят хората на глупаци, а не си дават сметка, че не са! Ако положението беше чак толкова лошо, хората сами щяха да си останат по домовете. Очевадно е, че нещата силно се преувеличават и на доста хора започва да им писва, но пък властимащите са доказани дебили и продължават да "дърпат дявола за опашката"...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Факт, че го направиха доста тъпо затварянето на София, но то стана факт след като тарикатите започнаха да си показват номерата.
Преди това доколкото знам опашките бяха само за влизане в София, как пък изведнъж на всички им излезе неотложна работа извън София и то баш за уикенда, който изненадващо съвпадна с Великден
Ем колкото и да са прости, тия в щаба не са расли на балкона, че да не се усетят за какво иде реч. Сега заради няколко тариката пак ще страдат мнозинството работещи и не хитруващи хора. Останалите като нас дето се съобразяват с казаното по тв, пък ще продължат да си седят вкъщи и незнайно защо пак щаба ще е виновен
ПП: И спрете да ни сравнявате с други страни...народопсихологиите са в различни вселени
Преди това доколкото знам опашките бяха само за влизане в София, как пък изведнъж на всички им излезе неотложна работа извън София и то баш за уикенда, който изненадващо съвпадна с Великден

Ем колкото и да са прости, тия в щаба не са расли на балкона, че да не се усетят за какво иде реч. Сега заради няколко тариката пак ще страдат мнозинството работещи и не хитруващи хора. Останалите като нас дето се съобразяват с казаното по тв, пък ще продължат да си седят вкъщи и незнайно защо пак щаба ще е виновен

ПП: И спрете да ни сравнявате с други страни...народопсихологиите са в различни вселени

- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Властимащите са като омагьосани от Мутафчийски/Кашпировски 

Don_Diego написа:. Останалите като нас дето се съобразяват с казаното по тв, пък ще продължат да си седят вкъщи и незнайно защо пак щаба ще е виновен :
Защото не всички са овце като Вас
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Това кавалче още ли може да пише?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ivoo написа:Don_Diego написа:. Останалите като нас дето се съобразяват с казаното по тв, пък ще продължат да си седят вкъщи и незнайно защо пак щаба ще е виновен :
Защото не всички са овце като Вас
Овца може да викаш на жена си или щерката

Ти като си толкова доволен от живота на острова защо се занимаваш да следиш какво се случва тук и да пишеш в български форум?
Ходи да се редиш за тоалетна хартия и ни остави ние да си се оправяме и помежду другото се пази, че едва ли ще положат същите грижи за теб като за Бобката ако я пипнеш тая гадост

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Който е имал наистина важна причина да пътува баш по празниците вероятно няма да има проблем да се прибере.Но ми е голям кеф на селските тарикатчета и останлите играчи да им се дръпне л@йното сега на връщане 

- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Не знам, но една камара хора ще се видят сега в приключение. И една немалка част може би са имали уважителна причина да пътуват. Или пък с пътуването си не са нарушили изолацията, защото са били на вила, село или кой знае къде.
Част от тях вероятно още работят и няма да мигат да се върнат на работа.
Малоумие след малоумие.
Бъди реалист, уважителната причина е печеното агне на село. През последните десетина дена хората или претръпнаха, или пак повярваха че тука като Италия няма да стане.
Годжито и тиквата колкото и да не ни с вярва свършиха добра работа и ограничиха заразата, доста от малките градчета и села се изолираха на време.
Тая екскурзия през миналите дни прецака всичко.
И годжито си го каза оня ден, че не може да повярва че въпреки всички призиви баш софиянците се изнесоха оня ден, те и за това не блокираха София навреме, разчитаха че тука има мислещи хора.
90% от тия пътешественици са се прибрали при някой рисков, резултата ще го разберем след дни.
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле. Последните коментари, чакащи зрелища са трагични, но това е моето мнение!
Какво значение има ако социалната дистанция е спазена, къде е ходил човек?
Какво значение има ако социалната дистанция е спазена, къде е ходил човек?
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
ID A написа:Какво значение има ако социалната дистанция е спазена, къде е ходил човек?
За мен абсолютно никакво. И пред блока можеш да я нарушиш. Повече там се нарушава.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз също мисля,че относително лесното пускане на хората в петък не е било случайно... Вече беше супер ясно,че София е център на заразата в БГ,колкото и гадно да звучи! Сега, ако не ги пуснат обратно, ще е втория 'грешен ход'! Защото, ако се върнат по 'родните места' ще се разпръсне още повече... Всичко е пресилено,ясно е!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!