Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: iOS тема
За мен калъфа разваля experience-а и не бих си го причинилalx написа:dextuar написа:Абе на 7+ много не помага, то самото държане с 1 ръка е леко проблематично
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Аз нямам проблем с държането с една ръка. Вземи си удобен калъф който има добро сцепление отзад и отстрани и ще ти е по- лесно...
Без калъф айфона ми е като жаба... хлъзгав и почти гнусен 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
dextuar написа:За мен калъфа разваля experience-а и не бих си го причинил
+1 -> все едно да сравним секс с/без презерватив

Sent from iPhone 7 Plus Jet Black Гол axaxaxa

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
И на мен с кейс 6s ми е по-удобен за захват. Докато чаках да ми дойде новия го търкалях 2 седмици без нищо, само на протектори и честно казано имаше няколко пъти в които беше на косъм да ми хвръкне от ръката. С дизайна на 5цата обаче го нямах тоя дерт, отстрани ръбат и нямаше проблем.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Аз си поръчах един case от USA за $20 - чаках го 1-2 седмици, а после още 1-2 защото се засече с Black Friday и от пощата казаха, че е лудница с пратките и ще има закъснения. След това получих сметка да платя таксите, аз очаквах 25% само, а всъщност платих още около $28 и най-накрая го получих след около 4-5 дена...
Можеше да си бях взел оригиналния на apple на същия ден с телефона и на същата цена
Иначе съм доволен, главно го взех заради това, че и на мен ми се струва хлъзгав телефона и защото понякога го оставям на грапави повърхности. При изпускане няма какво да го спаси..
Можеше да си бях взел оригиналния на apple на същия ден с телефона и на същата цена

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
speeder88 написа:Заключен 6S към Telenor с какво мога да го подкарам на Мtel или Vivacom? Turbo SIM, R-SIM или няк'ва друга хуйня?
Някой по моя въпрос?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
10.2
Вчера го качих, нямам наблюдения, то и предната весия си беше стабилна с изключение, че камерата понякога, много рядко, седеше черна или размазана при пускане, днеска проверих няколко пъти и беше окей.

Вчера го качих, нямам наблюдения, то и предната весия си беше стабилна с изключение, че камерата понякога, много рядко, седеше черна или размазана при пускане, днеска проверих няколко пъти и беше окей.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Аз също го сложих, вече 2 дена News widget-а ми седи на No Stories, не знам дали е от мене нещо... Иначе друго съществено не открих, тва за камерата е удобно, че може да ти се пуска от предния използван моуд
А и да не забравим David Bowie емотиконките 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Има ли ядове пак със слайда при приемане на обаждане?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- alozavar
- Потребител
-
Водих 4-5 разговора, не съм открил проблем досега. Дизайнът на новия месинджър е потресаващ, снапчат 2
Пробвахте ли Марио? 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
При мен се появи проблем с батерията. Siri е източила 27%, а не съм ползвал. И като цяло може би падаше по-лесно батерията.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Аз пък останах доволен след ъпдейта относно батерията. Вчера го изтощих на макс 6s-a.
Цял ден от сутринта до вечерта съм го ползвал много за messager, viber, youtube, facebook, mario run
, chrome и много малко разговори.
В края на деня имах 17+часа стендбай и 6 часа и 5 минути usage и батерията беше на 1%.
За мен това си е напълно окей и за първи път телефона си изкара абсолютно цял ден без изобщо да се притесянвам кога ще го зареждам в колата, а съм бил на работа, на университет (най-много зор видя тогава) и съм излизал. Излезнал съм сутринта рано от нас и се прибрах вечерта късно и си имах живец в телефона
Определено поне при мен има подобрение. Преди около 5 часа, 5 часа и половина usage изкарваше
Цял ден от сутринта до вечерта съм го ползвал много за messager, viber, youtube, facebook, mario run

В края на деня имах 17+часа стендбай и 6 часа и 5 минути usage и батерията беше на 1%.
За мен това си е напълно окей и за първи път телефона си изкара абсолютно цял ден без изобщо да се притесянвам кога ще го зареждам в колата, а съм бил на работа, на университет (най-много зор видя тогава) и съм излизал. Излезнал съм сутринта рано от нас и се прибрах вечерта късно и си имах живец в телефона

Определено поне при мен има подобрение. Преди около 5 часа, 5 часа и половина usage изкарваше
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
alozavar написа: Пробвахте ли Марио?
Аз го пробвах. След 3-то ниво - шит - 10евро искат

- alozavar
- Потребител
-
nikola59 написа:alozavar написа: Пробвахте ли Марио?
Аз го пробвах. След 3-то ниво - шит - 10евро искат
Да, малко е разочароващо да дадеш 20лв за Марио след 10мин игра, можеше да пуснат още малко аванта. Покемоните си ги ловиш без пари, дет се вика

ПС- аз имам 4% от сири в последните 24ч, а също не помня да съм я ползвал, може да има нещо. Като цяло не забелязвам проблеми с батерията на SE, откакто е с 10.2

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
NSA има