Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
Ся някой с "опорни точки" ще цъфне да каже пак .. а пък ББ е бил охрана на бай тошо 
Кервана /червения / си върви, краде на поразия... но замазват в стил .. " а вие що биете негрите".... "слепи за гредата, но вадим сламки ..." и т.н. поговорки много ...
Мен не ме бърка ничия пропаганда, проблема е че държавата буксува вече 25 г. , и причината която поне на мен ми се набива е винаги провалените червенотурски управления.
И нихилизма на негласуващите, или заминали навън 2 млн активно мислещи българи .Без тях статуквото пак ще си е същото и пак цигани и манипулирани излъгани хорица ще ни определят блатото.

Кервана /червения / си върви, краде на поразия... но замазват в стил .. " а вие що биете негрите".... "слепи за гредата, но вадим сламки ..." и т.н. поговорки много ...
Мен не ме бърка ничия пропаганда, проблема е че държавата буксува вече 25 г. , и причината която поне на мен ми се набива е винаги провалените червенотурски управления.
И нихилизма на негласуващите, или заминали навън 2 млн активно мислещи българи .Без тях статуквото пак ще си е същото и пак цигани и манипулирани излъгани хорица ще ни определят блатото.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ентусиазма, с който защитаваш ББ и аватара ти са в изключителен унисон ...
подскачаш и чавкаш докато разсъждаваш над последствията, а не над причините
ДА - червените с годините многократно се доказа, че са най-големите боклуци и крадци ... кво да им коментираме?
Да си посипят с пепел главата тия дето са гласували за тях или са взели пари и тн.
Твоя идол дето само той е в бяло и всички безпричинно плюят по него що не ги опандизи както обеща?
Колко мандата му трябват да изпълни 20% от нещата дето ги говори ... популизма е удобно, но еднократно действие
Да беше намачкал червената сган, и тогава нямаше да си пишем глупости и аз бих гласувал за него, ама то с Цецо начело на МВР не става ...
И изобщо да коментиаш отношенията БСП-Бойко е много сложно си мисля, щото изобщо не е сигурно точно какви са ...
Р.Овч. - тоя пък от къде изплува ... и що се сети сега да говори, а не докато папаше и той ... аман от лайномети
подскачаш и чавкаш докато разсъждаваш над последствията, а не над причините

ДА - червените с годините многократно се доказа, че са най-големите боклуци и крадци ... кво да им коментираме?
Да си посипят с пепел главата тия дето са гласували за тях или са взели пари и тн.
Твоя идол дето само той е в бяло и всички безпричинно плюят по него що не ги опандизи както обеща?
Колко мандата му трябват да изпълни 20% от нещата дето ги говори ... популизма е удобно, но еднократно действие

Да беше намачкал червената сган, и тогава нямаше да си пишем глупости и аз бих гласувал за него, ама то с Цецо начело на МВР не става ...
И изобщо да коментиаш отношенията БСП-Бойко е много сложно си мисля, щото изобщо не е сигурно точно какви са ...
Р.Овч. - тоя пък от къде изплува ... и що се сети сега да говори, а не докато папаше и той ... аман от лайномети

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
K_Ilkov написа:Ентусиазма, с който защитаваш ББ и аватара ти са в изключителен унисон ...
подскачаш и чавкаш докато разсъждаваш над последствията, а не над причините![]()
Колко мандата му трябват да изпълни 20% от нещата дето ги говори ... популизма е удобно, но еднократно действие![]()

Не Мы такие, Жизнь такая
Ситуацията е по-тежка отколкото може да си представим.. всички знаят че имам симпатии към америка, но вчера ми казаха че са се договорили сащ да работи против ес чрез България..
От изток ни натискат с южен поток и арбитражното дело за Беляне, от запад с уестингхаус и мариците, всичко на обща стойност 40 млрд и едни политически проституки, които обслужват всички интереси на изток и на запад. В момента единствените които ни подкрепят (не за първи път единствени) са Германия.. но докато дойде нашият ред, ще сме затрити.. след изборите бъде ли някаква извратена коалиция отново, бройте ни че сме се превърнали в южно-американска държава.
Това което ги забави и им развали сметките беше кризата Украйна.. другият начин е ако четат по вестниците за "българската криза", ако не се надигнем да ги прогоним със сопи и камъни, 1997 ще ни сте стори като разходка в парка, тогава кризата беше предимно вътрешна, а сега се предизвика от чужди държави, които не искат българите да имаме право на цивилизован начин на живот.
А да чакаме някоя държава било то и Германия да ни оправя бакиите е повече от наивно, дано хората се събудят, щото нещата отиват към много зле.. а аз принципно съм доста голям оптимист.. някои партии трябва да бъдат забранени и разследвани, ако трябва всички партии да бъдат забранени (включително герб), но обществото не ли се събуди ни чакат мрачни времена.
От изток ни натискат с южен поток и арбитражното дело за Беляне, от запад с уестингхаус и мариците, всичко на обща стойност 40 млрд и едни политически проституки, които обслужват всички интереси на изток и на запад. В момента единствените които ни подкрепят (не за първи път единствени) са Германия.. но докато дойде нашият ред, ще сме затрити.. след изборите бъде ли някаква извратена коалиция отново, бройте ни че сме се превърнали в южно-американска държава.
Това което ги забави и им развали сметките беше кризата Украйна.. другият начин е ако четат по вестниците за "българската криза", ако не се надигнем да ги прогоним със сопи и камъни, 1997 ще ни сте стори като разходка в парка, тогава кризата беше предимно вътрешна, а сега се предизвика от чужди държави, които не искат българите да имаме право на цивилизован начин на живот.
А да чакаме някоя държава било то и Германия да ни оправя бакиите е повече от наивно, дано хората се събудят, щото нещата отиват към много зле.. а аз принципно съм доста голям оптимист.. някои партии трябва да бъдат забранени и разследвани, ако трябва всички партии да бъдат забранени (включително герб), но обществото не ли се събуди ни чакат мрачни времена.
Последна промяна acer на 01 Авг 2014, 10:59, променена общо 3 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
rado_rf написа:bum_bum написа:Ба, тва не го вярвах ама явно е напълно възможно днес да си някакъв гангстер, а утре да имаш хиляди убедени последователи които да вярват, че всичко е нагласено само за да те очернят.![]()
![]()
.
Е, що да не е възможно. За справка Ясер Арафат. За префалената УСА, Израел и останалата половина от света е бил терорист, нали? Ама това не му пречи да има нобелова награда за мир. Представяш ли си? Терорист - нобелист и то за мир. Къде сравняваме бат Бойко с Арафат? За нас е мутра, гангстер и ква още паплач, ама в сравнение с белите якички от БСП/ДПС си е келеш. Констинбродската афера беше една перфектна операция от страна на Бриго Аспарухов. Замислена и изпълнена, достойна за изучаване в учебниците по диверсионни политически постановки..
Интересно,и как така се обърнаха нещата,като тръгнаха от там че активист на герб и собственик на печатница напечатил 300-400к бюлетини без да има поръчка за това,да се обърнат нещата че е жертва...
На кого е жертва,малко като "Кой ми сра в гащите"!
По въпроса за магистралата.
Аз съм "За" магистрали,но е факт че колата харчи повече гориво поради по-високата скорост,с ниска скорост карайки по магистралата може да се предизвика катастрофа ,както и че има много данни за заспиване на волана ,поради еднообразието на магистрален път.
В германия и въобще по магистралите рядко има катастрофа само с два автомобила,често са по няколко нанизаните.
Това са факти и няма какво да се коментира,дори в Испания преди години умишлено въведоха по-ниска скорост по магистралите (мисля беше временно) с цел икономия.
За тол таксите също вече е коментирано
http://www.livenews.bg:1080/index.php/v ... 36571.html
То и това няма за сега как да се случи,щото в дъното на статията е написано че магистралата трябва да е построена от концесионера според директива на ЕС...ама ще видим тая работа

За съдебната система-значи като нещо не ви е изгодно-съдебната система била "червена"...
Аз пък имам позната адвокатка и тя ми разказва за какви глупости става въпрос,идва дело,никой не се погрижил за доказателства по делото и съответно делото се спира,обаче почва да се вика че прокуратурата била корумпирана...Ама никой не иска независим одит за доказателства и тн.
То по вашата логика,и в щатите съда е "червен",след като пуснаха О'джей Симпсън и други интересни дела.
Държавата буксува 25 години заради идеализирането на някой лидери,като почнем от доган,минем през царя, станишев,после през бойко и всички тези си гледат собствените си личности и интереси,а симпатизантите им сте най-големият проблем на България ,защото разделяте държавата.
acer написа:Ситуацията е по-тежка отколкото може да си представим.. всички знаят че имам симпатии към америка, но вчера ми казаха че са се договорили сащ да работи против ес чрез България..
.
Хахаха,кой ти го каза,братчеда на Обама ли...
Сега разбирам що не може да се получи диалог с тебе,мисля че си влезнал в доста забавен филм от 60 те години

Някой който си пие кафето с хора, които ти виждаш само на снимки 
Няма как да влизам във филми, щото съм най-големият фен на републиканците, либерализма и въобще на америка и противник на руската политика, не знам какво се учудваш, сащ ги е страх европа с двойното си население че ще станат мегасила ако се федерализират.

Няма как да влизам във филми, щото съм най-големият фен на републиканците, либерализма и въобще на америка и противник на руската политика, не знам какво се учудваш, сащ ги е страх европа с двойното си население че ще станат мегасила ако се федерализират.
Последна промяна acer на 01 Авг 2014, 11:08, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е.Димитров написа:Хахаха,кой ти го каза,братчеда на Обама ли...
Не четеш, Гамизов му шушне на него ...
Ся ше чакаме и той да изврътка една партия ... ама ми се струва малко по-хитър и май само "консултира" тоя оня

acer написа:... едни политически проституки, които обслужват всички интереси на изток и на запад ...
Добрутро мили деца

Ама ако искате може да се върнем на въпроса с по-малкото зло, много добрата финансова политика на Бойко и тн ...
И да ми обясните точна как да реша на американските или на руските корпорации да делегирам управлението на БГ ...
Няма да гласувам за ни един от тия боклуци ако ще папата да им разпише, че са братовчеди на Исус ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Честно, като чуя "опорна точка", "проект на", "свеждане".. направо ми се драйфа вече 

K_Ilkov написа:Добрутро мили деца![]()
Ама ако искате може да се върнем на въпроса с по-малкото зло, много добрата финансова политика на Бойко и тн ...
И да ми обясните точна как да реша на американските или на руските корпорации да делегирам управлението на БГ ...
Удобно си цитирал част от поста ми, а отговора е вътре - Германия.. виж организацията ханс-зайдел кой подкрепя и ще си изясниш, другите са по-видни (Меркел), но както казах, докато стигнат до нас ще е късно, сега сме сами.
Последна промяна acer на 01 Авг 2014, 11:25, променена общо 2 пъти
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
acer написа:Удобно си цитирал част от поста ми ...
Хич не ми беше удобно ... трих там някакви работи

Еми айде, аз съм ЗА - да ни колонизират Германците и тва е, ще се предам веднага

ЗА съм и ако решат да ни купят като фалирало дружество за 1лв/евро и така ...
http://www.hss.de/bulgarien/bg/temi/201 ... nkhen.html
мда след като Цецо им е обяснил как седят нещата у нас съм убеден, че всичко ще е

bum_bum написа:Честно, като чуя "опорна точка", "проект на", "свеждане".. направо ми се драйфа вече
А пък аз обмислям как да се "откача" от тая тема и "новините"

Ако те помоля да ме баннеш, би ли ми помогнал ... ще ти дам и повод

Успех ви желая на всички

Последна промяна K_Ilkov на 01 Авг 2014, 11:27, променена общо 1 път

...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нямам права да банвам. Някакъв половин модератор съм явно
Аз с тая тема се забавлявам ама от кога да се каня да изтрия офнюз от фейса, че да не чета новини ама заради пустата му банка още ги търпя. Веднъж мине ли и тоя зор новина няма да прочета до края на живота си.

Аз с тая тема се забавлявам ама от кога да се каня да изтрия офнюз от фейса, че да не чета новини ама заради пустата му банка още ги търпя. Веднъж мине ли и тоя зор новина няма да прочета до края на живота си.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:28, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Явно без БАН няма да си реша проблема
А кой седи зад тях?
И кво значи някой да седи зад американска компания - САЩ от скоро ли са офшорна зона, че нещо май съм пропуснал?
САЩ нали бяха символа на демокрация, прозрачност и истинка икономика и бизнес? Или пак пропускам?

steeN написа: Мариците, компаниите сигурно са регистирани в САЩ, ама колко седят зад тях американци...
А кой седи зад тях?
И кво значи някой да седи зад американска компания - САЩ от скоро ли са офшорна зона, че нещо май съм пропуснал?
САЩ нали бяха символа на демокрация, прозрачност и истинка икономика и бизнес? Или пак пропускам?

...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:28, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е и?
Ама не са американски щото така ги усещаш нещата ...
Да питам ли сега аз за доказателства както за батеБ?
съгласен, съм че едва ли чрез нас ще се катурне ЕС ...
Ама открай време отричаш интересите на САЩ у нас!?
Имаш ли обяснение тогава защо голяма част от управленските кадри у нас,
са преминали през доста обучения при "партньорите" от САЩ?
Щото не им представляваме интерес най-вероятно ...
И ако не е идеята да се катурва ЕС какви са им интересите ако не икономически ...
Ама е вероятно пак да съм недогледал нещо, че често ми се случва
Ама не са американски щото така ги усещаш нещата ...
Да питам ли сега аз за доказателства както за батеБ?
steeN написа:САЩ точно чрез нас ли...
съгласен, съм че едва ли чрез нас ще се катурне ЕС ...
Ама открай време отричаш интересите на САЩ у нас!?
Имаш ли обяснение тогава защо голяма част от управленските кадри у нас,
са преминали през доста обучения при "партньорите" от САЩ?
Щото не им представляваме интерес най-вероятно ...
И ако не е идеята да се катурва ЕС какви са им интересите ако не икономически ...
Ама е вероятно пак да съм недогледал нещо, че често ми се случва

...