Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от JOTTO_DEL » 04 Фев 2012, 20:13

Някой пробвал ли е този Креатин http://www.silabg.com/bg/7821-MEGABOL-CREATINE-ALKALINE-1500-120-caps.html, ще го взимам в комбинация с Л-Карнитин на Best Body + Jack3d! И трите продукта вече ги имам и от другата седмица ги започвам, но никъде не намерих инфо за Креатина. :kuku:
Как ви се вижда тази комбинация от трите продукта?
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 04 Фев 2012, 20:16

Nikito_nn написа:
sambeto написа:
Nikito_nn написа:
mitko_lada написа:Ако взимаш селмас препоръчително е и но-експлоод а за креатин мога да ти препоръчам СЕЕ(КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР) със някоя суровътечен протеин или матрица ;)

Протеина ми за сега е SYNTHA-6, но вече е на привършване и мисля да си взема този път е тва:
http://gnc.imageg.net/graphics/product_ ... 1558dt.jpg

Ако има и някой друг да изкаже мнение за този креатин който ми предложи :roll: А също приемам и други предложения ;)

Gold Standart на Optimum го водят уж най добрия протеин.....пил съм от него,ефекта е добър,НО е скъп.
Може да си вземеш и протеин на друга марка,който е по евтин и ефекта ще е почти еднакъв.Ако не те притесняват левчетата,вземай смело Gold Standart.
Четох и предния ти пост,не изказах мнение за креатина понеже няколко страници по назад имаше мнения за видовете креатин и си мислех,че ще ги прочетеш....обаче явно не си :mrgreen:

Колега mitko_lada,ти хубаво предлагаш какъв креатин да си вземе колегата,ама според мене малко четеш между редовете.
Колегата Nikito_nn е написал че досега 1 месец е пил креатин малат,според мене продължаване на още един цикъл креатин (при това и друг вид) ще му дойде малко в повече :idea:
Креатина го водят безвреден,без странични ефекти,това е така......обаче повярвай ми той малко или много натоварва бъбреците при по продължителна употреба,и аз съм виждал леко изменени стойности на параметрите изследвани в урината на мой приятел,именно от продължителна употреба на креатин.
Да,това наистина е нещо леко и резонно,после всичко си идва на мястото от само себе си,ама все пак е факт,както и леката тежест в бъбреците ;)
Колега Nikito_nn,пак ще кажа моето мнение по отношение на креатина.Пил съм от всичките му разновидности,моето мнение съдейки на според моето тяло е,че Креатин Монохидрат е най добрия от всичките му там варианти на креатина !
Ако все пак решиш да вземаш Етил Естер задължително си го вземи на капсули,а не на прах....повярвай ми вкуса е ужасен :mrgreen:

Ами аз уж редовно я следя темата ама тва за креатина малко съм го изтървал явно :mhihi: Иначе и аз мислех да пробвам този монохидратния че доста хора ми казаха че е добър. А за протеина също от доста хора съм чувал че този в последните години бил най добрият и смятам да го пробвам, но ще съм ти много благодарен ако ми кажеш и някой друг вариант за протеин от тези които казваш че имат почти същия ефект, евентуално като свърша Gold-а да пробвам някой по евтин вариант :mhihi:

Scivation Whey - качествен протеин,ще го има скоро понеже предната партида свърши бързо.
GASPARI MyoFusion - качествен протеин.
UNIVERSAL Ultra Whey Pro - качествен протеин.

По памет мисля че всичките са по евтини от Gold Standart,а са на хубави производители.
Продуктите на BSN не ги коментирам,лично на мене са ми много комерсиални....въпрос на мнение и лична преценка :mrgreen:
Пак да кажа,само с протеин колкото и качествен да е....не става :P

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 04 Фев 2012, 20:54

sambeto написа:
Nikito_nn написа:
sambeto написа:
Nikito_nn написа:
mitko_lada написа:Ако взимаш селмас препоръчително е и но-експлоод а за креатин мога да ти препоръчам СЕЕ(КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР) със някоя суровътечен протеин или матрица ;)

Протеина ми за сега е SYNTHA-6, но вече е на привършване и мисля да си взема този път е тва:
http://gnc.imageg.net/graphics/product_ ... 1558dt.jpg

Ако има и някой друг да изкаже мнение за този креатин който ми предложи :roll: А също приемам и други предложения ;)

Gold Standart на Optimum го водят уж най добрия протеин.....пил съм от него,ефекта е добър,НО е скъп.
Може да си вземеш и протеин на друга марка,който е по евтин и ефекта ще е почти еднакъв.Ако не те притесняват левчетата,вземай смело Gold Standart.
Четох и предния ти пост,не изказах мнение за креатина понеже няколко страници по назад имаше мнения за видовете креатин и си мислех,че ще ги прочетеш....обаче явно не си :mrgreen:

Колега mitko_lada,ти хубаво предлагаш какъв креатин да си вземе колегата,ама според мене малко четеш между редовете.
Колегата Nikito_nn е написал че досега 1 месец е пил креатин малат,според мене продължаване на още един цикъл креатин (при това и друг вид) ще му дойде малко в повече :idea:
Креатина го водят безвреден,без странични ефекти,това е така......обаче повярвай ми той малко или много натоварва бъбреците при по продължителна употреба,и аз съм виждал леко изменени стойности на параметрите изследвани в урината на мой приятел,именно от продължителна употреба на креатин.
Да,това наистина е нещо леко и резонно,после всичко си идва на мястото от само себе си,ама все пак е факт,както и леката тежест в бъбреците ;)
Колега Nikito_nn,пак ще кажа моето мнение по отношение на креатина.Пил съм от всичките му разновидности,моето мнение съдейки на според моето тяло е,че Креатин Монохидрат е най добрия от всичките му там варианти на креатина !
Ако все пак решиш да вземаш Етил Естер задължително си го вземи на капсули,а не на прах....повярвай ми вкуса е ужасен :mrgreen:

Ами аз уж редовно я следя темата ама тва за креатина малко съм го изтървал явно :mhihi: Иначе и аз мислех да пробвам този монохидратния че доста хора ми казаха че е добър. А за протеина също от доста хора съм чувал че този в последните години бил най добрият и смятам да го пробвам, но ще съм ти много благодарен ако ми кажеш и някой друг вариант за протеин от тези които казваш че имат почти същия ефект, евентуално като свърша Gold-а да пробвам някой по евтин вариант :mhihi:

Scivation Whey - качествен протеин,ще го има скоро понеже предната партида свърши бързо.
GASPARI MyoFusion - качествен протеин.
UNIVERSAL Ultra Whey Pro - качествен протеин.

По памет мисля че всичките са по евтини от Gold Standart,а са на хубави производители.
Продуктите на BSN не ги коментирам,лично на мене са ми много комерсиални....въпрос на мнение и лична преценка :mrgreen:
Пак да кажа,само с протеин колкото и качествен да е....не става :P

Абе аз искам да кача около 5-6 кила някъде. Принципно тренирам от много години но несъм вземал кой знае какво. Разни гейнари малко да си помогна, иначе тренирам само на чисто и гледам да ям стабилно и тва е. Ама реших сега зимата малко да кача. До към 90 кила ако стана, ще е супер. Сега съм на 84кг.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 05 Фев 2012, 18:20

Поради липса на занимания в тва закътано шотландско градче и множеството блокирани портове на рутера :mhihi:
не ми остава нищо друго освен спортуване, тъй като около кампуса има големи футболни игрища, безплатен фитнес и т.н

Преди 4ри дена си купих маратонки и екип, тъй като нямах и започнах да тичам. Искам да отбележа, че съм човек който е спортувал за последно в 5ти клас, бивш пушач и първия ден успях да направя 4ри обиколки на игрището. Днес с 2 почивки стигнах до 8.

Ще се радвам ако някои може да подаде едно рамо и ако може да ми направи една програма, какво да правя всеки ден освен тичането (мога да снимам уредите във фитнеса), с какво да се храня и т.н. понеже във фитнеса няма инструктор.

Прочетох малко из нета но има неща и термини, които не разбирам;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 05 Фев 2012, 18:29

Колеги, кажете упражнения за бързо и ефективно стягане на поотпуснат корем :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 05 Фев 2012, 19:21

Ganchev__ написа:Колеги, кажете упражнения за бързо и ефективно стягане на поотпуснат корем :paranoid:

Диета!!!! Тичане!!!! мисля, че е достатъчно ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 05 Фев 2012, 19:41

scipo написа:
Ganchev__ написа:Колеги, кажете упражнения за бързо и ефективно стягане на поотпуснат корем :paranoid:

И коремни преси :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 05 Фев 2012, 20:43

Жоро 320и написа:
scipo написа:

коремните преси не са толкова важни ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 05 Фев 2012, 20:48

ogata написа:Поради липса на занимания в тва закътано шотландско градче и множеството блокирани портове на рутера :mhihi:
не ми остава нищо друго освен спортуване, тъй като около кампуса има големи футболни игрища, безплатен фитнес и т.н

Преди 4ри дена си купих маратонки и екип, тъй като нямах и започнах да тичам. Искам да отбележа, че съм човек който е спортувал за последно в 5ти клас, бивш пушач и първия ден успях да направя 4ри обиколки на игрището. Днес с 2 почивки стигнах до 8.

Ще се радвам ако някои може да подаде едно рамо и ако може да ми направи една програма, какво да правя всеки ден освен тичането (мога да снимам уредите във фитнеса), с какво да се храня и т.н. понеже във фитнеса няма инструктор.

кажи си ръст/тегло. при хората с наднормено тегло тичането не е никак препоръчително. прецаква ставите. аз бих те посъветвал интензивно ходене. ако е и сред зеленина, да не дишаш пушилки е перфектно. имам предвид много интензивно ходене, както и преди съм писал - все едно закъсняваш за работа и ще те глобят 50 кинта.

относно силовите упражнения, общо прието е начинаещите да започват с кръгови тренировки, които да подготвят тялото им за по-сериозни натоварвания след известен период от време. също те съветвам да намериш лост и да правиш набиранки. дори и да не можеш една да направиш, нема се плашиш. ще си помагаш с отскок. набиранките ще ти дадат много експлозивна сила.

много, страшно много има да се пише, нещата съвсем обобщено ти ги давам.

храненето - ще гледаш да е балансирано въглехидрати / белтъчини / мазнини, трябва да има и от трите (от третото по-малко :mhihi:, особено вечер). по възможност плодове и зеленчуци всеки ден. избягвай пържено, газирано и там другите вредни шитни.

гледай да се наспиваш. трите елемента тренировки / храна / сън са еднакво важни и недей да подценяваш никое от 3те.

аааа, нещо много важно!!!! трябва да дишаш правилно! дано да има някой дето се сеща да те наглежда за да не изградиш вредни навици.

като цяло те поздравявам за избора ти да спортуваш. мога да изредя около 15 болести, от които те предпазва спортът!
успех, шофьоре-милионник млади :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 05 Фев 2012, 21:25

kulov написа:
храненето - ще гледаш да е балансирано въглехидрати / белтъчини / мазнини, трябва да има и от трите (от третото по-малко :mhihi:, особено вечер). по възможност плодове и зеленчуци всеки ден. избягвай пържено, газирано и там другите вредни шитни.

Значи викаш вечер по-добре да се натъпче с въглехидрати вместо мазнини :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 05 Фев 2012, 21:51

Недей вади погрешни тълкования от контекста. Ако седна да пиша подробно какво трябва да прави ще иде половин ден.

Вечер по възможност салати, леки меса, млечни продукти.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 05 Фев 2012, 23:50

scipo написа:
Жоро 320и написа:
scipo написа:

коремните преси не са толкова важни ;)

Колеги, бягането задължително ли на гладно ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 06 Фев 2012, 1:41

kulov написа:кажи си ръст/тегло.....ако е и сред зеленина, да не дишаш пушилки е перфектно.

187 / 75. Около мене само зеленина да искаш. Кампуса е на 10 км от града, пътя е на 500 метра от вилите.

kulov написа:относно силовите упражнения, общо прието е начинаещите да започват с кръгови тренировки, които да подготвят тялото им за по-сериозни натоварвания след известен период от време. също те съветвам да намериш лост и да правиш набиранки. дори и да не можеш една да направиш, нема се плашиш. ще си помагаш с отскок. набиранките ще ти дадат много експлозивна сила.

Какви са тея силови упражнения ? За набиранките и аз се сетих. На една футболна врата ги права, ама много високо бе :kuku: . Правя около 10 и се скапвам. Лицевите и те са толкова.

kulov написа:аааа, нещо много важно!!!! трябва да дишаш правилно! дано да има някой дето се сеща да те наглежда за да не изградиш вредни навици.

За цигари ли говориш ? Не пуша. Има кой да ме наглежда, ма неще да ми стане гадже за жалост :mhihi:

kulov написа:мога да изредя около 15 болести, от които те предпазва спортът!

чакам :mhihi:

Ganchev__ написа:Колеги, бягането задължително ли на гладно ?

Ми няма логика да си се наял и да тичаш. Кръвта не ти трябва в стомаха като бягаш според мен :D.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Фев 2012, 15:14

Да не говорим пък и как се тича с пълен стомах... 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 06 Фев 2012, 15:38

kulov написа:
ogata написа:Поради липса на занимания в тва закътано шотландско градче и множеството блокирани портове на рутера :mhihi:

кажи си ръст/тегло. при хората с наднормено тегло тичането не е никак препоръчително. прецаква ставите. аз бих те посъветвал интензивно ходене. ако е и сред зеленина, да не дишаш пушилки е перфектно. имам предвид много интензивно ходене, както и преди съм писал - все едно закъсняваш за работа и ще те глобят 50 кинта.

относно силовите упражнения, общо прието е начинаещите да започват с кръгови тренировки, които да подготвят тялото им за по-сериозни натоварвания след известен период от време. също те съветвам да намериш лост и да правиш набиранки. дори и да не можеш една да направиш, нема се плашиш. ще си помагаш с отскок. набиранките ще ти дадат много експлозивна сила.

много, страшно много има да се пише, нещата съвсем обобщено ти ги давам.

гледай да се наспиваш. трите елемента тренировки / храна / сън са еднакво важни и недей да подценяваш никое от 3те.

аааа, нещо много важно!!!! трябва да дишаш правилно! дано да има някой дето се сеща да те наглежда за да не изградиш вредни навици.

като цяло те поздравявам за избора ти да спортуваш. мога да изредя около 15 болести, от които те предпазва спортът!
успех, шофьоре-милионник млади :yes:

Ма много сте ми сладки и двамата,единия не знае какво иска от спорта Фитнес....мускулна маса,релеф,сила,издръжливост или просто за тонус?!
Другия колега обаче не спира да му дава идеи какво и как да прави :mhihi:
ogata първо си отговори на въпроса какво искаш да постигнеш,после питай конкретно,за да може да ти помогнем,иначе само гадаем.
kulov как ги даваш тия съвети по отношение на хранене,тренировки и т.н. при положение че всичко това е пряко свързано с целите които човек си поставя в тоя спорт,а в същото време не знаеш какво иска да постигне човека не знам братле :idea:
Най вероятно съм изостанал с материята :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата