Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
19%
не
20
74%
не знам
2
7%

Общо гласове : 27
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от enigma » 03 Яну 2026, 19:06

Какъв е тоя международен бандитизъм сега ? :shock: Как така ще влизаш в чужда държава и ще отвличаш президента ?! :shock: :shock: :shock:

В някаква пълна пародия на световен ред живеем…
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 20:41

Накрая да не излезе шоу и да се е разбрал с него просто да изглежда малко по-лош перчема, че да плаши другите... :mhihi:

Jordana написа:Тръмп е абсолютен иноватор във световната политика , демонстрира нов вид демокрация която може да се нарече "хеликоптерна демокрация" . Не играеш правилно карти с Тръм - качват те на хеликопетра и ай чао ... :mhihi:

Човекът се бори за Нобелова награда за мир, не я дадоха точно на него, а на тая мацка венецуелката и той реши да им покаже, че може да въвежда мир навсякъде като го демонстрира именно там:
https://youtube.com/shorts/WcsrRz8EDq8? ... P89mA4jiKw
msi200 написа:Вицепрезидентът на Венецуела е в Русия, потвърдиха 4 източника на Reuters.
И после ще ми говорят, че никой богаташ не искал да ходи в Русия.

Аз пиша и доста глупости понякога като всеки спамър, ама от време на време уцелвам. Преди 2 години октомври като почна войната в Газа дни преди това казах, че ще влизат така понеже масово една фракция разправяше, че няма и после Стийна не нарочи за пророк. :mhihi:
Сега кардиналната грешка на Мадуро е, че...не чете форума на БМВ клуб България. :mhihi: Ако го четеше, щеше да види долното преди Нова година и докато гринговците празнуват, да иде да удари няколко салюта с Путин на 31-ви, убеден съм, че в полунощ е било много красиво в Москва. :yes: Вместо това той продължи да се инати и да не прочете долното съобщение във форума, но виж вицето може да го е прочел: :mhihi: :ahah:

Top Gun Maverick написа:Мадуро май усилено върви по острието на бръснача и още се опъва да направи каквото искат от него, но няма как. Или ще го направи, или ще си ходи, каквото реши, дават му избор даже. Дори ще му позволят да иде в една страна безкрайна и необятна, знаеш коя е да не я споменавам пак. :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Яну 2026, 20:51

enigma написа:Какъв е тоя международен бандитизъм сега ? :shock: Как така ще влизаш в чужда държава и ще отвличаш президента ?! :shock: :shock: :shock:

Че той Мъдуро не е легитимно избран президент , Тръмп го съобщи вече . Както и Бидон не беше легитимно избран , Тръмп го каза съвсем ясно преди 5 години и дори отказа да напусне белия дом пред терора на анархолибералите ....4 години бяхте под ботуша на един нелегитимен президент Бидон и не ривахте , сега ривете за Мъдуро ??!! Не може да се отрече , доста странна реакция ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 03 Яну 2026, 21:19

Тръмп го съобщи вече . Както и Бидон не беше легитимно избран , Тръмп го каза съвсем ясно

Нали ти казах, че Тръмп като каже нещо вероятно е лъжа :ok:

Не е никак смешна цялата работа. Утре Китай по същия начин ще каже, че поема управлението на Тайван и третата световна почва… :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 22:53

Е, няма да стане трета световна, ще си устроят някакви залпове там за няколко месеца и толкова. Американците нали знаеш, че не обичат да воюват ако е възможно да се засегне тяхната територия, много внимават кога и под каква форма се включват в дадена война. :ok: А и Китай винаги е казвал, че иска мирно да си приобщи Тайван, тоест онези като осъзнаят, че са един народ, сами да поискат да се върнат. :mhihi: Парадоксалното е, че Китай исторически всъщност е Тайван и това правителство в Китай не е легитимно, защото комунягите наритват онези и ги натирват на острова като се обявяват за владетели. :mhihi: Та според мен ако Китай стане демократична държава един ден, Тайван може и да поиска да се върне сам. :ok:

Какво става сега, в 11ам Тръмполин щеше да дава изявление какво се случва с Мадуро и въобще за цялата работа, това време мина, каза ли нещо съществено? Да не организира ново kidnaping в Иран? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 03 Яну 2026, 22:58

ТрАмп, не е доволен и от колумбийския президент, казал е да си пази задника :paranoid:

https://x.com/i/status/2007491371809083445 :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 23:07

:ahah: Е, те Колумбия малко внимават с износа на кока към Щатите вече, та едва ли ще го натисне. Ама кой знае какво са решили управляващите покрай Тръмп, колкото и клоунско да се държи нещата не са точно тип "Путин каза".

Сега гледам казали, че ще изправят Мадуро и жена му пред Ню Йоркския съд. Различни обвинения, трафик на наркотици, притежание на картечници :shock: което вече е леко комично. Един президент ако няма картечница да се отбранява в дома си стил Тони Монтана като дойдат гринговците, какъв президент е? :mhihi: И някакви други обвинения. Министърката им на правосъдието някоя Пам Бонди казала „скоро ще се изправят пред пълния гняв на американското правосъдие“. Нали нямат смъртна присъда там в този щат? Че това вече ще е голям резил, ама не вярвам да го направят.

Някой пита за Европа, от Франция са казали(външния министър) че Тръмполин нарушава международното право, от Британ не го казали, но призовали да се спазва, тая на ЕС по външните въпроси също не го казала, но призовала да се спазва. Нормално, от ЕС все призовават.
Раша нормално подскача, грубо нарушение, жълт картон, суверинитет, не знам си какво, аааааа...ама блато ядете кюфтетата цели ви е хубаво нали и сега просто ви е яд, че не може да извадите червения картон и петрола и златото отиде... :mhihi:
Режимът в Киев това, онова...ами като ви пречеше така наречения режим, да бяхте отвлекли Зеленски и готово, а не да изтрепете стотици хиляди хора и да загубите и вие още толкова. Ама нали, не беше точно Зеленски проблема. :confused:
Последна промяна Top Gun Maverick на 03 Яну 2026, 23:16, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 03 Яну 2026, 23:15

Това е федерален съд, нищо че е в Ню Йорк.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 23:41

https://www.svobodnaevropa.bg/a/vemetsu ... 723433.htm
Само да припомня какво направи Мадуро с Гвиана от позицията на силния. Разбира се тогава знаем кои управляваха САЩ и липсваше воля да се реши проблема, само лопаха менците, а подкрепящите Мадуро по света се радваха. Е, всеки си го получава рано или късно. Отдавна си прескочи сянката.
Горките хора, как се радват, най-сетне свобода:
https://www.youtube.com/live/OF3soqSbcW ... noDG1dprTC
Как ли са го избирали с 95% активност тоя, че и анексирането териториите на Гвинея... :confused:
Това е то, няма ли някой силен да дойде и да ти махне тиранина, няма отърване. Вътрешен преврат, ама и това малко не е работа ако не е с външна на намеса, че може от трън та на глог.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 03 Яну 2026, 23:45

msi200 написа:Вицепрезидентът на Венецуела е в Русия, потвърдиха 4 източника на Reuters.
И после ще ми говорят, че никой богаташ не искал да ходи в Русия.

:mhihi: Докато ни цитираш фейк медии все ще е там, вервай си :mhihi:
:ok: Ама що само мадурестия, те май ще излезнат повече за отвличане. Това е от преди час - налично е и видео от речта и:
photo_2026-01-03_22-29-05.jpg

Родригес пред целия съвет за национална отбрана по време на речта си. Части от нея:
- Венецуела изисква незабавното освобождаване на Мадуро и съпругата му.
- Венецуела няма да бъде ничия колония.
- Единственият легитимен президент на Венецуела е Николас Мадуро.
- Обявяваме Указа за външна тревога, подписан от президента Николас Мадуро. Той е представен на съдебната власт, на Конституционната камара, за съответната процедура. Продължаваме съгласно конституционността.
Венецуелското ръководство ще защити природните ресурси на страната; те принадлежат на народа, заяви вицепрезидентът, коментирайки изявленията на Тръмп относно достъпа до петрол.
:smoke: Чакаме следващите епизоди.

:mhihi: Злите езици говорят, че ей така са го краднали:
photo_2026-01-03_22-25-59.jpg

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 23:51

Не знам кой и какво обявява, ама цялата сган около него изгуби тежест, народа излезе и тази страна никога вече няма да е същата:
https://youtube.com/shorts/fr5O-IFPH0c? ... qMY3y7FaXV

Сантиаго де Чили:
https://youtube.com/shorts/L01M5TJZeyY? ... GQKUf6Q78h

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Яну 2026, 23:55

enigma написа:Какъв е тоя международен бандитизъм сега ? :shock: Как така ще влизаш в чужда държава и ще отвличаш президента ?! :shock: :shock: :shock:

Аз между другото като прочетох новините първо се зарадвах, но после размислих и реших- че както ти каза- така не се прави. Не може просто да отидеш и да затриеш един диктатор защото не ти харесва и си си го навил на пръста - какъвто е случая със Тръмп и Мадуро. В случая американците постъпиха също както руснаците дето нападнаха Киев. Просто американците успяха - което въобще не ги оправдава.

Не одобрявам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Яну 2026, 0:03

nikola59 написа:
:mhihi: Злите езици говорят, че ей така са го краднали:

:mhihi: :mhihi: оправи ми деня, супер. Сигурно са напълнили тоалетната чиния с петрол, да не са капо :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Яну 2026, 0:09

алх, не успяха по друг начин, нямаше как задкулисно вече, колко време ми се молят. Знаеш, че един човек като се сдобие с абсолютната власт единственото от което го е страх е да не я загуби. Одеве четох коментара и на някакъв американец, срам го било да се нарича такъв, щял да обръща знамето наобратно.
7.7 млн. души за последните 10 години са напуснали тая държава. В Украйна не виждам някой да посреща с питка и мед руската армия, която е дошла да изтребва всичко що мърда.

Такава непринудена радост е нещо незаслужено за народа на тази държава ли?
https://youtube.com/shorts/bnNB7sBH8kY? ... dCSl51NY-p
Навсякъде по света е така където има венецуелци, в Перу, в Испания, в Аржентина:
https://youtu.be/FRbX18Evcvg?si=uG5udauiD5pW-VhN
Значи един да тормози милиони е допустимо, а че го отвлекли след години молене не е? За нещастие няма идеални методи за някои справедливи в крайна сметка неща.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 04 Яну 2026, 0:21

Top Gun Maverick написа:Не знам кой и какво обявява, ама цялата сган около него изгуби тежест, народа излезе и тази страна никога вече няма да е същата:
https://youtube.com/shorts/fr5O-IFPH0c? ... qMY3y7FaXV

Сантиаго де Чили:
https://youtube.com/shorts/L01M5TJZeyY? ... GQKUf6Q78h

:mhihi: Този първият клип наистина ли сериозно мислиш, че е след събитията от изминалият ден? По сериозно де :mhihi:
Аз пуснах откъси от изказване на законният им вицепрезидент на тази държава по тяхната конституция, а ти какво си перефразираш и квалифицираш ми е все тая, даже кмета на Ню Йорк не е съгласен с теб :ok:
photo_2026-01-03_23-14-31.jpg

За Аржентина е ясно там чие прокси-клоун е на власт. Напомня ми за времето, когато иракчаните празнуваха падането на статуята на Саддам Хюсеин. Всички знаем какво се случи след това.

:smoke: Не знам режисурата на сериала, ама договаряне е имало несъмнено. Нагледно:
Тази вечер се появи клип: Чанук на Делта Форс е зависнал над сграда в центъра на Каракас. Висне там точно 53 сек. Хайде сега нека всеки сам да си направи сметка, дали това не е лесна мишена. Толкова време безпомощно да седи така и да чака някой с ПЗРК да го разпори.
2026-01-03_23-35-06.jpg
Последна промяна nikola59 на 04 Яну 2026, 0:49, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата