Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Мен ми е любопитно какво ще измислят сега с прибирането на софуянци,и дали ще посмеят да ги върнат някои,или всички...ще стане голям скандал и си мисля,че няма да посмеят да ги върнат,как мислите?
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
choio написа:Мен ми е любопитно какво ще измислят сега с прибирането на софуянци,и дали ще посмеят да ги върнат някои,или всички...ще стане голям скандал и си мисля,че няма да посмеят да ги върнат,как мислите?
Утре ще има бой,стригане и сръбска музика по КПП-тата. Че гледам оня министър каза,че дори и постоянния адрес няма да важи за прибиране
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Stoqnov_1979 написа:choio написа:Мен ми е любопитно какво ще измислят сега с прибирането на софуянци,и дали ще посмеят да ги върнат някои,или всички...ще стане голям скандал и си мисля,че няма да посмеят да ги върнат,как мислите?
Утре ще има бой,стригане и сръбска музика по КПП-тата. Че гледам оня министър каза,че дори и постоянния адрес няма да важи за прибиране
Ще пишат акт, на който държи да се прибере и толкова. Нали трябва да се пълни хазната.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
КПП-то за входа в София през Ломско шосе, откъм Костинброд (Петрохан) , къде точно се намира?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Бе не го знам това къде е, ама мойте колеги от своге и района са наточили руските джипове за идната седмица 

ATR-42/72
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Или ще ги пуснат или няма да ги пуснат. Какъв бой и стригане да има пък чак... 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
в едно от местните села около бостън (челси) са хванали и са тествали анонимно 200 човека. резултата? 60 човека позитивни. много от тях са имали леки симптоми последните седмици а други са били напълно асимптоматични.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... odies.html
ще вземе да излезе, че смъртноста при този е много много много по-ниска от това с което се опитват да ни уплашат... Което и написах преди доста време- че заразените сигурно са х10 на това което си мислиме че е цифрата.
ще вземе да излезе, че смъртноста при този е много много много по-ниска от това с което се опитват да ни уплашат... Което и написах преди доста време- че заразените сигурно са х10 на това което си мислиме че е цифрата.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
sub_eleven написа:Stoqnov_1979 написа:choio написа:Мен ми е любопитно какво ще измислят сега с прибирането на софуянци,и дали ще посмеят да ги върнат някои,или всички...ще стане голям скандал и си мисля,че няма да посмеят да ги върнат,как мислите?
Ще пишат акт, на който държи да се прибере и толкова. Нали трябва да се пълни хазната.
Бе ще е много народ,ще има драма

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
В София и в големите градове е класика в жанра да живее някой 10+ години и да се води по лична карта от друго място.
Сега на отиване към села, градове и паланки се показва лична карта, а на връщане декларация, че работят в София.
Всички доволни и агнето цяло..
Сега на отиване към села, градове и паланки се показва лична карта, а на връщане декларация, че работят в София.
Всички доволни и агнето цяло..
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
alx написа:...ще вземе да излезе, че смъртноста при този е много много много по-ниска от това с което се опитват да ни уплашат... Което и написах преди доста време- че заразените сигурно са х10 на това което си мислиме че е цифрата.
В Бг вече има достатъчно информация, въз основа на която може да се твърди, че не е по-опасно от грип А или В.
Първоначално не се знаеше нищо за вируса и рестриктивните мерки бяха правилни, според мен.
Също смятам, че целенасочено позволиха толкова хора излязат от София(епицентъра) за празниците.
Ако не започнат разхлабване до 10-на дни означава, че държат нарочно извънредното положение, защото е изгодно за някого.
Последна промяна msi200 на 19 Апр 2020, 16:54, променена общо 1 път
I love the sound of V8 in the morning...
Между Костинброд и Волуяк.streetz написа:КПП-то за входа в София през Ломско шосе, откъм Костинброд (Петрохан) , къде точно се намира?
alx написа:в едно от местните села около бостън (челси) са хванали и са тествали анонимно 200 човека. резултата? 60 човека позитивни. много от тях са имали леки симптоми последните седмици а други са били напълно асимптоматични.
Този вирус не е здравен проблем. Този вирус е просто един социален експеримент. Лишаваш хората от доходи, затваряш ги против тяхната воля по домовете им, създаваш атмосфера на страх и паника (познавам и такива), въвеждаш управление тип "диктатура" ...
Да продължавам ли?
BMW_POWER написа:Лишаваш хората от доходи, затваряш ги против тяхната воля по домовете им, създаваш атмосфера на страх и паника (познавам и такива), въвеждаш управление тип "диктатура" ...
Да продължавам ли?
всеки си има камбанария. аз мисля, че вируса нито е изкуствено създаден, нито илюминатите или масоните имат грандиозен план за унищожаване на средната класа и заробване на всички. просто всеки играе според (недостатъчната) информация която е налична. аз мога съвсем отговорно да ти кажа, че в една разпръсната система каквато е една държава (еле пък света) е изключително трудно да се вземат правилните решения просто защото няма достатъчно информация... и за момента развитието на пандемията и това което се случва не ме изненадва със нищо- нито пък ме кара да подозирам някакъв по- грандиозен план/ енд гейм.
и друго- за другите не знам- но американеца можеш да го натискаш до един момент- след което тръгват е тия - https://www.vanityfair.com/news/2020/04 ... rus-orders затова и съм убеден, че до масови злоупотреби няма да се стигне... просто защото _никой_ няма интерес за това да се случва.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
choio написа:sub_eleven написа:Stoqnov_1979 написа:choio написа:Мен ми е любопитно какво ще измислят сега с прибирането на софуянци,и дали ще посмеят да ги върнат някои,или всички...ще стане голям скандал и си мисля,че няма да посмеят да ги върнат,как мислите?
Бе ще е много народ,ще има драма
То днес е нямало много коли,но има 2 опита за прегазване на полицаи,така че,утре ще ги видим. Не е редно да напуснеш града,няма значение дали е София или някой друг и след това да сменят правилата,както се изразяват от полицията и да важат новите. Като са искали,да бяха ги въвели малко по-рано,а не да ми правят някакви драми в 11 часа вечерта.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ами не е редно и да си измисляш "основателна причина" само за да минеш кпп-то с единствената цел да стигнеш някъде да плюскаш и да пиеш.
Безброй пъти казаха, че е нежелателно да се пътува и ако се, да е само с основателна причина (работа, гледане на болен и подобни). Не знам защо се реве като системата те прецака по същия начин, по който ти си я прецакал (не визирам никой от пишещите тук конкретно)
Безброй пъти казаха, че е нежелателно да се пътува и ако се, да е само с основателна причина (работа, гледане на болен и подобни). Не знам защо се реве като системата те прецака по същия начин, по който ти си я прецакал (не визирам никой от пишещите тук конкретно)