Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Криминална тема
Сега ще се появят групи за борба с групите за борба с педофили, хомо- и т.н. Само малко време трябва! освен това, кой казва, че няма да бъдат осъдени подобаващ и тук? Като гледам какви са настроенията, тези са 'пътници'...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
ildivvy написа:Сега ще се появят групи за борба с групите за борба с педофили, хомо- и т.н. Само малко време трябва! освен това, кой казва, че няма да бъдат осъдени подобаващ и тук? Като гледам какви са настроенията, тези са 'пътници'...
Ще има и "Европейски програми" по въпроса, ще се появят и средства за усвояване ...
Но това ще е до време. Когато 40% от населението на една страна иска нещо и още 40% са без мнение, желанията на останалите 20% (местно население) нямат никакво значение. Свалят ли минималната възраст за официално (ненаказуемо) начало на сексуален живот при момичетата на 14г (франсетата вече си отвориха устата по въпроса), опазил ги Господ женските татковци.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
BMW_POWER написа:Свалят ли минималната възраст за официално (ненаказуемо) начало на сексуален живот при момичетата на 14г (франсетата вече си отвориха устата по въпроса), опазил ги Господ женските татковци.
Тази възраст до тази пролет в България беше 14 години(закон който датира от 1951г между другото), но я вдигнаха на 16. Този път прогнозата ти се сбъдна в обратна посока още преди да я направиш
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
b_u_b_o написа:BMW_POWER написа:Свалят ли минималната възраст за официално (ненаказуемо) начало на сексуален живот при момичетата на 14г (франсетата вече си отвориха устата по въпроса), опазил ги Господ женските татковци.
Тази възраст до тази пролет в България беше 14 години(закон който датира от 1951г между другото), но я вдигнаха на 16. Този път прогнозата ти се сбъдна в обратна посока още преди да я направиш
Искаш да кажеш, че до тази пролет е можело да правиш секс с 14 годиш момиче "по взимно съгласие" и е било ненаказуемо?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Точно така, както казах поне от 1951ва е било така. Може и преди това, не съм проверявал. Парадоксално за мен, но изменението беше внесено от ДПС за вдигане на годините 

Ти ме уби! По "мое време" пълнолетен нямаше право да прави секс с непълнолетна, камо ли малолетна. Викаха си им "прокурорки". Говоря за "доброволен, не за насилствен секс.
Луда работа
Луда работа
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Добре де за трети път ще го напиша - тоя закон датира в наказателния кодекс от неговото написване през 1951г. Даже очаквам и в предишния да го е имало. Знам че си дърт, ама чак толко не си. Просто толкова сте знаели закона тогава 
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
То вероятно прокурорите са ги излъгали, за да не орат в тяхната нива 
Още по мое време си спомням, покрай разни спортни треньори постоянно бръмчаха ученички…

Още по мое време си спомням, покрай разни спортни треньори постоянно бръмчаха ученички…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
b_u_b_o написа:Добре де за трети път ще го напиша - тоя закон датира в наказателния кодекс от неговото написване през 1951г. Даже очаквам и в предишния да го е имало. Знам че си дърт, ама чак толко не си. Просто толкова сте знаели закона тогава
Ти в кой Свят живееш
Сега в Демокрацията е друго. То и САЩ имат странни закони, ама можеш ли да ги научиш всичките
Енигма, я уточни "твоето време"
А ако трябва да сме сериозни, това си е страшно. Детската психика и практически свободния достъп до информация ....
Нещата не отиват на добре.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Да бе така е, сега е въпрос на 20 удара на клавиатурата. Тогава е било каквото си чул от някъде.
btw за това се дразня някой като има твърдо мнение на база на грешни факти, при положение че живеем във време в което е безкрайно лесно да се провери повечето информация. Поне тая която не е обект на пропаганда
btw за това се дразня някой като има твърдо мнение на база на грешни факти, при положение че живеем във време в което е безкрайно лесно да се провери повечето информация. Поне тая която не е обект на пропаганда

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
За преди 1989 говорех.
А после 90те като почнах да ходя на разни обучения в Америка - си спомням ми беше странно как началниците ме предупреждаваха, че сексът с непълнолетни се наказва криминално - сякаш е някакъв странен американски закон
А после 90те като почнах да ходя на разни обучения в Америка - си спомням ми беше странно как началниците ме предупреждаваха, че сексът с непълнолетни се наказва криминално - сякаш е някакъв странен американски закон

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
b_u_b_o написа:Да бе така е, сега е въпрос на 20 удара на клавиатурата. Тогава е било каквото си чул от някъде.![]()
На мен нищо не ми излиза. Дай линк към двата закона.
enigma написа:За преди 1989 говорех.
Ти на колко години си бил 1989г?
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:
Ти на колко години си бил 1989г?
Е добре де, няма нужда постоянно да натякваш, че не съм се издигнал до командир на бригада като някои други
Явно съм бил на достатъчно, за да ми направят впечатление някои динамики в отношенията…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ