Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Море 2025г.?!...

Мнение от Don_Diego » 24 Юни 2025, 16:37

Моджо написа:Да предположа ли , че колкото време ще си в Италия, аз за същите $$ ще откарам близо месец в Гръц, м?

Къде е Лом, къде е Лондон....
За същите пари ще изкарам може би половин година в Турция, на ол-инклузив (предвид на какви пари пратих родителите ми за 10 нощувки в 4* хотел, ол-инклузив)
То и на нашето Черноморие ще изкарам много, предвид че имам имот и само храна ще трябва да си плащам :dunno:

Аз на почивка отивам да си почина, да се откъсна от ежедневието и да се почувствам човек. Не да си преместя ежедневието на друго място :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 24 Юни 2025, 16:53

А аз избягвам гъз до гъз, което в Турция , където се ходи масово е точно такова и скоро на подобно място няма да идем. Ако ще е да е 8 звезди. Същото важи и за черноморието. То и за Гърция важи всъщност. Има ли повече от 20 човека на плажа чао. Виж аз да си го организирам по става, да е по мой, всъщност наш, вкус :)) И да, почивам си, точно това правя. Телефона не го изключвам /а трябва/ама звука да и го гледам следобед само , ходиме си на плаж, плуваме, гмуркаме се, играем си, разхождаме се по интересни места. Само пиенье и еденье..е за пиеници и лакоми г..ове - не е за нас. Лежанье по цел ден - също не е . 1 седмица само па хептен не. Така че, както казва Бубу, всеки си почива различно. И стигнахме до извода че се почва от бюджета. Па после се коментира кое какво къде и как. Иначе на Слънчака за същите $$ като в Гърция също мога да ида за около 1 месец ако искам. Ама не ща )) И не можем всички да си позволяваме Сицилии, Канари и ..утки майни, ама ни се обяснява кво било.... А ако съм сам ми треа нищо..ни кърпа, ни шезлонг, ни сянка, ни гявол...заривам се в пясъка кат гущер и си ми е екстра. Па ако нема абсолютно никой наоколо ще съм в Рая.
Бум Бум ме разбира :yes:
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 24 Юни 2025, 17:03

:lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Юни 2025, 17:22

:OT: Пичуе, нещо ви е напекло слънцето. Защо спорите за глупости. Дайте да споделим нещо по-интерсно или просто кой къде и как е изкарал "морето" :lol:
:driving:
Аз силно предпочитам почивка в Гърция с кола. Тегаво ми е само на връщане, но иначе ми е голям кеф да тръгна с колкото си искам багаж и да си обикалям от плаж на плаж. Като личен лимит за кола на мен ми е Волос/Парга/Лефкада/Корфу - по далеч вече бих избрал самолет+кенеф под наем (Джимни, i10 ило друга трагедия с която да се откажа да шофирам)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 24 Юни 2025, 17:23

Какви са тези лодки за 200 евро дето спомена някой по горе? Миналото лято около 20 септември наех лодка от Вурвуру за 80 евро, по нови и лъскави имаше за 120, ама аз пък да не я купувам :dunno: Това да не е с хладилник с напитки и руса шкиперка с големи ц. ци :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 24 Юни 2025, 18:09

mr_petroff написа:Какви са тези лодки за 200 евро дето спомена някой по горе? Миналото лято около 20 септември наех лодка от Вурвуру за 80 евро, по нови и лъскави имаше за 120, ама аз пък да не я купувам :dunno: Това да не е с хладилник с напитки и руса шкиперка с големи ц. ци :mhihi:

Ми по островите надолу са по толкова, мен пак ми се стори евтино и за това го споменах. Още по-добре, че има и по-евтини, но да се има предвид, че 20 септ е лято само по документи и то едва :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 24 Юни 2025, 21:44

Don_Diego написа:
Къде е Лом, къде е Лондон....
За същите пари ще изкарам може би половин година в Турция, на ол-инклузив

Ще изкараш, ама зависи в кой хотел ще си, нищо чудно да изкараш и по-малко отколкото в Сицилия :mhihi:

acho.rs написа:Аз силно предпочитам почивка в Гърция с кола. Тегаво ми е само на връщане, но иначе ми е голям кеф да тръгна с колкото си искам багаж и да си обикалям от плаж на плаж. Като личен лимит за кола на мен ми е Волос/Парга/Лефкада/Корфу - по далеч вече бих избрал самолет

+10000
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G20

Мнение от krissso » 26 Юни 2025, 10:52

mr_petroff написа:Какви са тези лодки за 200 евро дето спомена някой по горе? Миналото лято около 20 септември наех лодка от Вурвуру за 80 евро, по нови и лъскави имаше за 120, ама аз пък да не я купувам :dunno: Това да не е с хладилник с напитки и руса шкиперка с големи ц. ци :mhihi:

Пресен пример от преди 10тина дена в Никити, Ситония.. Лодката беше 160 евро + 50 евро нафта. Вземане в 10 часа и връщане в 17. Не е никак зле, но и аз помня че вървяха между 50-100 евро, преди..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 26 Юни 2025, 13:11

Ми сигурно има повишение, Никити си се води град...отатък, на Вурвуру, треа да е по-евтино или пък не точно в Никити.
Не знам за вас, ама аз почвам да си организирам море 2026 вече :)))
Италия си остава, само че пролетта и няма да е море баш, а морето решихме с каката снощи да е в Тунис, на о-в Джерба. Не е задължително да е на острова, там ни хареса просто. Ако има някакви идеи за там ? Ще ми се да има риф. Знам,че е много рано, но инфо почвам отсега да събирам, като например ок ли да си е началото на август. Четох 40 градуса, ама във вътрешността на страната... М? Алжир или Мароко /ма там ще да е студена водата ако е откъм океана страна/ също са в полезрението :))
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Море 2025г.?!...

Мнение от alekangg » 26 Юни 2025, 13:31

Северна Африка август… аз не бих ходил

Аз за кратки морета 2-3 дни ходя из Европа, но за дълги 12-15 дни задължително на друг континент.
Ако се вземат билети на добра цена, около 500-600€ двупосочно, накрая става идентично като в Европа, ама си на много по-добри места и плажове.

Из Азия, Индонезия, Малайзия, Филипини и други, всичко е 2-3 пъти под цените в Европа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 26 Юни 2025, 13:46

Ама какво му е на августа не разбрах ? 32-35 градуса топло не ме притеснява, то и в Гърция си е толкова. Вече от 38 нагоре може би :))
Дестинации с повече от 4-5-6 часа полет все още са ни извън полезрението, иначе са планувани, като Южна Корея /не за море/ засега е фаворит, ама се лети 2 дена :))
Няма да го оргазнизирам аз, с агенция ще си е, е сигурно няма 10 дена, а само 7 , но нищо ще си направим второ море в Гърция или на нащо си.
EDIT Възможно е САМО юли или август до 10 септември, после сме на училище и не може друго време.
Хм,хм...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Юни 2025, 15:38

Аз тука ходя септември, камо ли там през август. Баси студенокръвното животно си :roll: :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Море 2025г.?!...

Мнение от alekangg » 26 Юни 2025, 16:05

Джеджу ли искаш да видиш или нещо друго?

2 дни е до Нова Зеландия.
До Сеул са 15-16 часа, това двата полета и дупката между тях.
Ако хванеш вечерен примерно тръгваш от Софето в 21 вечерта и на другия следобед си в Сеул.
На връщане е по-яко, че пестиш от часовата разлика, тръгваш вечерта и на другата сутрин си тук.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 26 Юни 2025, 16:40

alekangg написа:Джеджу ли искаш да видиш или нещо друго?

Аз залагам че щерка му е фен на к-поп и затова са се насочили натам, дано като порасне още година две и да ѝ мине :mhihi: Не че Южна Корея е лошо място да отидеш, просто не да е заради к-поп културата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 26 Юни 2025, 17:03

Мбе, не е заради К-поп, нито заради Бруно и Росе :))) Хах. Просто ни харесва като дестинация. 15-16 часа забрави на тоя етап да се лонгуркаме. Вчера гледах прогами с кесенето в Истанбул, до Сеул излизаше там някъде къде 20 часа, което си е тръгваш единия ден и стигаш на другия.. Не става засега, много път е като за деца.
Второто /даже първото , ама сега няма как/ е Байкало-Амурска магистрала...петшеснайсе дена с влак със спиране тук там.. Уауууу! Даже зимата е още по топ ...Скъпо е, време трябва , а заради джуджето па хептен не става засега. Иначе и Япония е желана, Китай.... Аз лично искам Перу, Боливия....нема да ида, заради буболечките, ама искам.
Между другото като ходех едно време в СъвеЦкия съюз съм пътувал с влака и не е зле хич.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата