Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Море 2025г.?!...
Моджо написа:Да предположа ли , че колкото време ще си в Италия, аз за същите $$ ще откарам близо месец в Гръц, м?
Къде е Лом, къде е Лондон....
За същите пари ще изкарам може би половин година в Турция, на ол-инклузив (предвид на какви пари пратих родителите ми за 10 нощувки в 4* хотел, ол-инклузив)
То и на нашето Черноморие ще изкарам много, предвид че имам имот и само храна ще трябва да си плащам

Аз на почивка отивам да си почина, да се откъсна от ежедневието и да се почувствам човек. Не да си преместя ежедневието на друго място

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
А аз избягвам гъз до гъз, което в Турция , където се ходи масово е точно такова и скоро на подобно място няма да идем. Ако ще е да е 8 звезди. Същото важи и за черноморието. То и за Гърция важи всъщност. Има ли повече от 20 човека на плажа чао. Виж аз да си го организирам по става, да е по мой, всъщност наш, вкус
) И да, почивам си, точно това правя. Телефона не го изключвам /а трябва/ама звука да и го гледам следобед само , ходиме си на плаж, плуваме, гмуркаме се, играем си, разхождаме се по интересни места. Само пиенье и еденье..е за пиеници и лакоми г..ове - не е за нас. Лежанье по цел ден - също не е . 1 седмица само па хептен не. Така че, както казва Бубу, всеки си почива различно. И стигнахме до извода че се почва от бюджета. Па после се коментира кое какво къде и как. Иначе на Слънчака за същите $$ като в Гърция също мога да ида за около 1 месец ако искам. Ама не ща )) И не можем всички да си позволяваме Сицилии, Канари и ..утки майни, ама ни се обяснява кво било.... А ако съм сам ми треа нищо..ни кърпа, ни шезлонг, ни сянка, ни гявол...заривам се в пясъка кат гущер и си ми е екстра. Па ако нема абсолютно никой наоколо ще съм в Рая.
Бум Бум ме разбира

Бум Бум ме разбира

Хм,хм...
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Аз силно предпочитам почивка в Гърция с кола. Тегаво ми е само на връщане, но иначе ми е голям кеф да тръгна с колкото си искам багаж и да си обикалям от плаж на плаж. Като личен лимит за кола на мен ми е Волос/Парга/Лефкада/Корфу - по далеч вече бих избрал самолет+кенеф под наем (Джимни, i10 ило друга трагедия с която да се откажа да шофирам)
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Какви са тези лодки за 200 евро дето спомена някой по горе? Миналото лято около 20 септември наех лодка от Вурвуру за 80 евро, по нови и лъскави имаше за 120, ама аз пък да не я купувам
Това да не е с хладилник с напитки и руса шкиперка с големи ц. ци 

mr_petroff написа:Какви са тези лодки за 200 евро дето спомена някой по горе? Миналото лято около 20 септември наех лодка от Вурвуру за 80 евро, по нови и лъскави имаше за 120, ама аз пък да не я купувамТова да не е с хладилник с напитки и руса шкиперка с големи ц. ци
Ми по островите надолу са по толкова, мен пак ми се стори евтино и за това го споменах. Още по-добре, че има и по-евтини, но да се има предвид, че 20 септ е лято само по документи и то едва

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Don_Diego написа:
Къде е Лом, къде е Лондон....
За същите пари ще изкарам може би половин година в Турция, на ол-инклузив
Ще изкараш, ама зависи в кой хотел ще си, нищо чудно да изкараш и по-малко отколкото в Сицилия

acho.rs написа:Аз силно предпочитам почивка в Гърция с кола. Тегаво ми е само на връщане, но иначе ми е голям кеф да тръгна с колкото си искам багаж и да си обикалям от плаж на плаж. Като личен лимит за кола на мен ми е Волос/Парга/Лефкада/Корфу - по далеч вече бих избрал самолет
+10000
- krissso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G20
mr_petroff написа:Какви са тези лодки за 200 евро дето спомена някой по горе? Миналото лято около 20 септември наех лодка от Вурвуру за 80 евро, по нови и лъскави имаше за 120, ама аз пък да не я купувамТова да не е с хладилник с напитки и руса шкиперка с големи ц. ци
Пресен пример от преди 10тина дена в Никити, Ситония.. Лодката беше 160 евро + 50 евро нафта. Вземане в 10 часа и връщане в 17. Не е никак зле, но и аз помня че вървяха между 50-100 евро, преди..
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ми сигурно има повишение, Никити си се води град...отатък, на Вурвуру, треа да е по-евтино или пък не точно в Никити.
Не знам за вас, ама аз почвам да си организирам море 2026 вече
))
Италия си остава, само че пролетта и няма да е море баш, а морето решихме с каката снощи да е в Тунис, на о-в Джерба. Не е задължително да е на острова, там ни хареса просто. Ако има някакви идеи за там ? Ще ми се да има риф. Знам,че е много рано, но инфо почвам отсега да събирам, като например ок ли да си е началото на август. Четох 40 градуса, ама във вътрешността на страната... М? Алжир или Мароко /ма там ще да е студена водата ако е откъм океана страна/ също са в полезрението
)
Не знам за вас, ама аз почвам да си организирам море 2026 вече

Италия си остава, само че пролетта и няма да е море баш, а морето решихме с каката снощи да е в Тунис, на о-в Джерба. Не е задължително да е на острова, там ни хареса просто. Ако има някакви идеи за там ? Ще ми се да има риф. Знам,че е много рано, но инфо почвам отсега да събирам, като например ок ли да си е началото на август. Четох 40 градуса, ама във вътрешността на страната... М? Алжир или Мароко /ма там ще да е студена водата ако е откъм океана страна/ също са в полезрението

Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море 2025г.?!...
Северна Африка август… аз не бих ходил
Аз за кратки морета 2-3 дни ходя из Европа, но за дълги 12-15 дни задължително на друг континент.
Ако се вземат билети на добра цена, около 500-600€ двупосочно, накрая става идентично като в Европа, ама си на много по-добри места и плажове.
Из Азия, Индонезия, Малайзия, Филипини и други, всичко е 2-3 пъти под цените в Европа.
Аз за кратки морета 2-3 дни ходя из Европа, но за дълги 12-15 дни задължително на друг континент.
Ако се вземат билети на добра цена, около 500-600€ двупосочно, накрая става идентично като в Европа, ама си на много по-добри места и плажове.
Из Азия, Индонезия, Малайзия, Филипини и други, всичко е 2-3 пъти под цените в Европа.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ама какво му е на августа не разбрах ? 32-35 градуса топло не ме притеснява, то и в Гърция си е толкова. Вече от 38 нагоре може би
)
Дестинации с повече от 4-5-6 часа полет все още са ни извън полезрението, иначе са планувани, като Южна Корея /не за море/ засега е фаворит, ама се лети 2 дена
)
Няма да го оргазнизирам аз, с агенция ще си е, е сигурно няма 10 дена, а само 7 , но нищо ще си направим второ море в Гърция или на нащо си.
EDIT Възможно е САМО юли или август до 10 септември, после сме на училище и не може друго време.

Дестинации с повече от 4-5-6 часа полет все още са ни извън полезрението, иначе са планувани, като Южна Корея /не за море/ засега е фаворит, ама се лети 2 дена

Няма да го оргазнизирам аз, с агенция ще си е, е сигурно няма 10 дена, а само 7 , но нищо ще си направим второ море в Гърция или на нащо си.
EDIT Възможно е САМО юли или август до 10 септември, после сме на училище и не може друго време.
Хм,хм...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз тука ходя септември, камо ли там през август. Баси студенокръвното животно си

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море 2025г.?!...
Джеджу ли искаш да видиш или нещо друго?
2 дни е до Нова Зеландия.
До Сеул са 15-16 часа, това двата полета и дупката между тях.
Ако хванеш вечерен примерно тръгваш от Софето в 21 вечерта и на другия следобед си в Сеул.
На връщане е по-яко, че пестиш от часовата разлика, тръгваш вечерта и на другата сутрин си тук.
2 дни е до Нова Зеландия.
До Сеул са 15-16 часа, това двата полета и дупката между тях.
Ако хванеш вечерен примерно тръгваш от Софето в 21 вечерта и на другия следобед си в Сеул.
На връщане е по-яко, че пестиш от часовата разлика, тръгваш вечерта и на другата сутрин си тук.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
alekangg написа:Джеджу ли искаш да видиш или нещо друго?
Аз залагам че щерка му е фен на к-поп и затова са се насочили натам, дано като порасне още година две и да ѝ мине

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Мбе, не е заради К-поп, нито заради Бруно и Росе
)) Хах. Просто ни харесва като дестинация. 15-16 часа забрави на тоя етап да се лонгуркаме. Вчера гледах прогами с кесенето в Истанбул, до Сеул излизаше там някъде къде 20 часа, което си е тръгваш единия ден и стигаш на другия.. Не става засега, много път е като за деца.
Второто /даже първото , ама сега няма как/ е Байкало-Амурска магистрала...петшеснайсе дена с влак със спиране тук там.. Уауууу! Даже зимата е още по топ ...Скъпо е, време трябва , а заради джуджето па хептен не става засега. Иначе и Япония е желана, Китай.... Аз лично искам Перу, Боливия....нема да ида, заради буболечките, ама искам.
Между другото като ходех едно време в СъвеЦкия съюз съм пътувал с влака и не е зле хич.

Второто /даже първото , ама сега няма как/ е Байкало-Амурска магистрала...петшеснайсе дена с влак със спиране тук там.. Уауууу! Даже зимата е още по топ ...Скъпо е, време трябва , а заради джуджето па хептен не става засега. Иначе и Япония е желана, Китай.... Аз лично искам Перу, Боливия....нема да ида, заради буболечките, ама искам.
Между другото като ходех едно време в СъвеЦкия съюз съм пътувал с влака и не е зле хич.
Хм,хм...