Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
drago_pavlov написа:ivoo написа:Радвам се че не живея в този кенеф наречен бЪлгария
Посеркото се радвал, че не живее в тоя кенеф, а всяка сутрин се бута с чалмите в метрото и сигурно бачка като сюнетчия в най-ислямизираната столица в Европа
На теб и на оня насрания по горе ще Ви кажа ,че не се возя в метрото и не съм сложил 2 лв в джоба да си мисля че съм гоУема работаСамо за информация ,с моите 2лв мога да си позволя да не работя в следващите 3-4 години,без да променям нещо в живота си.. Не ,уважаеми посерковци. Цървулите сте Вие ,защото сте некъдърни ,и се дупите там да работите на месец , за толкова колкото да съществувате изобщо. Точно затова Ви са скъпи винетките,данъците,паркингите и всичко останало ,и плачете по форумите и къде ли не колко Ви е труден живота. Който си мухльо му е трудно,който е кадърен и неоценен в Бг , отива в цивилизацията и след като се докаже ,със заплатата си може да си позволи начин на живот ,който Вие уважаеми мрънкачи сте гледали по Тв.
Стойте си там заключени като овце,и продължавайте да блеете,не ми пречите.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
217 стр само си плюваме държавата, не видях някакви смислени предложения, а вирусчето малко не се оказа, като обикновените, нито студа, нито жегата го трепе.
Не ви ли омръзнаха статистиките, да, всички разбрахме, че така или иначе починалите със допълнителни заболявания щяха да си отидат, но в нормална ситуация, като ти цъфнат хемороидите (дано не го изпитам на гърба си или на гъза си по-правилно) ще отидеш на доктор, а сега ще си правиш селфи на гъзЪ и ще го пращаш на доктора.
И в София и в Бургас мангите са си на купчини, а мен силно ме вълнува защо и докога ще ги лекуват с МОИТЕ пари.
Не ви ли омръзнаха статистиките, да, всички разбрахме, че така или иначе починалите със допълнителни заболявания щяха да си отидат, но в нормална ситуация, като ти цъфнат хемороидите (дано не го изпитам на гърба си или на гъза си по-правилно) ще отидеш на доктор, а сега ще си правиш селфи на гъзЪ и ще го пращаш на доктора.
И в София и в Бургас мангите са си на купчини, а мен силно ме вълнува защо и докога ще ги лекуват с МОИТЕ пари.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Дайте да се опитаме да запазим уважението си един към друг(Макар, че аз дадох вчера тон на омразата и конфликта). Нещата започнаха да се повтарят като информация и анализи. Дъвчем едно и също, само дето и на лична основа се обърнаха заяждания и т.н. Аз съм като че ли от самото начало на темата и през това време не видях един човек да си смени убежденията, независимо от коя крайност е. От тук нататък остана единствено да се изпокараме без никаква файда, което според мен няма смисъл и НЕ трябва да се случва.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В тая ситуация няма полезен ход , политиците са тези които вземат решения . Едничката им цел в момента е да не изтърват контрола върху ситуацията и демонстрират сила . Вече го коментирах това , надеждата е някой от големите икономики да излезе от тая хипноза и тука ще се отпуснат нещата . Поне малко от малко трябва да започне от някъде .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
bum_bum написа:Тая, че явно никой никъде няма интерес да разграничи смъртността ОТ и СЪС коронавирус.
В статистиката у нас влизат ли мъжът с “придружаващо заболяване, тежка черепно мозъчна травма”, бабичката от вчера с 10 сърдечни и белодробни болести и т.н..? Ако зачета епикризите на всеки ще намеря още доста вярвам.
Значи нашите са завишени. Още по-зле за теорията ти, че при нас е безкрайно зле спрямо западна Европа. Ясен ми е наратива ма не издържа.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Тая, че явно никой никъде няма интерес да разграничи смъртността ОТ и СЪС коронавирус.
В статистиката у нас влизат ли мъжът с “придружаващо заболяване, тежка черепно мозъчна травма”, бабичката от вчера с 10 сърдечни и белодробни болести и т.н..? Ако зачета епикризите на всеки ще намеря още доста вярвам.
Аз само не мога да разбера какво ви е странното в “придружаващо заболяване, тежка черепно мозъчна травма”? Голямо ехидничене беше за този случай във фейсбук, голямо оригиналничене. Момчето е било със смазана имунна система вследствие на възстановяването си и малко му е трябвало. И той и "бабичката" са щели да си поживеят още време. Затова и ги пишат от корона. Не ги е убила директно, но е катализирала нещата. В тоя смисъл смъртността ОТ и СЪС коронавирус са едно и също понятие.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Разбира се, че са същото. Рано или късно всички умират... аз не знам някой да живее вечено. Та защо изобщо да ги броим умрелите от каквото и да е било... те така или иначе ще умрат един ден... по лгоиката на тия дето подскачат, че някой със сърдечни проблеми са го броили умрял от корона вирус примерно 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
ivoo написа:drago_pavlov написа:ivoo написа:Радвам се че не живея в този кенеф наречен бЪлгария
Посеркото се радвал, че не живее в тоя кенеф, а всяка сутрин се бута с чалмите в метрото и сигурно бачка като сюнетчия в най-ислямизираната столица в Европа
На теб и на оня насрания по горе ще Ви кажа ,че не се возя в метрото и не съм сложил 2 лв в джоба да си мисля че съм гоУема работаСамо за информация ,с моите 2лв мога да си позволя да не работя в следващите 3-4 години,без да променям нещо в живота си.. Не ,уважаеми посерковци. Цървулите сте Вие ,защото сте некъдърни ,и се дупите там да работите на месец , за толкова колкото да съществувате изобщо. Точно затова Ви са скъпи винетките,данъците,паркингите и всичко останало ,и плачете по форумите и къде ли не колко Ви е труден живота. Който си мухльо му е трудно,който е кадърен и неоценен в Бг , отива в цивилизацията и след като се докаже ,със заплатата си може да си позволи начин на живот ,който Вие уважаеми мрънкачи сте гледали по Тв.
Tи що побесня , комплексчетата ли ти избиха? Бачкай си там робе , мен не ме мисли. Ти тука щом не си успял , ясно е там ко бачкаш .И не че те интересува ама доста години робски труд трябва да хвърлиш , че да доближиш моя стандарт . Остани със здраве и се пази от вируса ,че ако те лепне там няма кой да ти обърне внимание - нали се сещаш , че си просто един черноработник и си дошъл от един ''кенеф'' и за твоето място чакат двама албанеца и трима от Косово примерно...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
ivoo написа:drago_pavlov написа:ivoo написа:Радвам се че не живея в този кенеф наречен бЪлгария
Аз имам само един въпрос.
Защо четеш, че и пишеш във форум с насрани кенефчии българи? Защо не си пишеш в английските и там да им разказваш колко си напред и добре? Не, че имам нещо против българите зад граница и аз съм бил, ама 2/3 поне са точно такива като теб..жалка работа..
alekangg написа:ivoo написа:drago_pavlov написа:ivoo написа:Радвам се че не живея в този кенеф наречен бЪлгария
Аз имам само един въпрос.
Защо четеш, че и пишеш във форум с насрани кенефчии българи? Защо не си пишеш в английските и там да им разказваш колко си напред и добре? Не, че имам нещо против българите зад граница и аз съм бил, ама 2/3 поне са точно такива като теб..жалка работа..
Да седнеш в навечерието на Великден да пишеш такива неща, ....
Днес като видях как по пътя има повече мотори от колкото коли взех да си променям мнението за генерал гОджи
Евала даже предлагам директно до края на мото сезона да се удължи ИП 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Superexstatic написа:bum_bum написа:Тая, че явно никой никъде няма интерес да разграничи смъртността ОТ и СЪС коронавирус.
Аз само не мога да разбера какво ви е странното в “придружаващо заболяване, тежка черепно мозъчна травма”? Голямо ехидничене беше за този случай във фейсбук, голямо оригиналничене. Момчето е било със смазана имунна система вследствие на възстановяването си и малко му е трябвало. И той и "бабичката" са щели да си поживеят още време. Затова и ги пишат от корона. Не ги е убила директно, но е катализирала нещата. В тоя смисъл смъртността ОТ и СЪС коронавирус са едно и също понятие.
Това, че всеки един друг грипен вирус щеше да свърши същата работа.
steeN написа:bum_bum написа:Тая, че явно никой никъде няма интерес да разграничи смъртността ОТ и СЪС коронавирус.
Значи нашите са завишени. Още по-зле за теорията ти, че при нас е безкрайно зле спрямо западна Европа. Ясен ми е наратива ма не издържа.
Смъртните случаи са завишени, да. Но заразените са безкрайно намалени вероятно. Както и навсякъде. Един господ знае по каква причина и с каква цел. И истерията се разду безкрайно от мишоците, които нямат против да си седят до края на годината в къщи и да влизат в магазините по един. В името на общото здраве, разбираш ли.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Преди малко по телевизията Люк Монтание, нобелов лауреат и част от екипа открил СПИН заяви, че SARS-CoV-2 е изкуствено създаден
Става все по-интересно

Става все по-интересно

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
seimo написа:Днес като видях как по пътя има повече мотори от колкото коли взех да си променям мнението за генерал гОджиЕвала даже предлагам директно до края на мото сезона да се удължи ИП
Какъв е проблема, вирусът ли разнасят? Какво толкова ти пречат?