Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Re: iOS тема
А как провери дали твоя апарат ще получи безплатна смяна?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
iOS тема
denises26 написа:А как провери дали твоя апарат ще получи безплатна смяна?
Обадих им се и продиктувах серийния номер и ми потвърдиха. Иначе аз знаех, че моя е засегнат щото мреше на студ дори и с 47% батерия и е купуван точно в тоя период дето е даден.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Случайно някой да има на части iphone 5s трябва ми дънна платна отключена. Или телефон в много лошо състояние. Ако някой има нещо да предложи на ЛС.
- T.Dumanov
- Потребител
-
- Кара: e91 2.0d
- Мечтае да кара: e30 m3
Има ли начин на 5s да се сложи iOS 9, понеже при закупуване идва със 7, а предполагам, че 10 няма да върви много добре.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari брат, ///M-power е тя !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Два телефона за 3к общо и двата на студено не работят. Щели да ми сменят батериите срещу по 100лв на телефон.
Следващия път ще имат да чакат да си купя Айфон. Съвсем се насраха вече.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
bum_bum написа:Два телефона за 3к общо и двата на студено не работят. Щели да ми сменят батериите срещу по 100лв на телефон.Следващия път ще имат да чакат да си купя Айфон. Съвсем се насраха вече.
За 6с ли става въпрос? Нали имат някаква акция за батериите?
Вече не.T.Dumanov написа:Има ли начин на 5s да се сложи iOS 9, понеже при закупуване идва със 7, а предполагам, че 10 няма да върви много добре.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Шестици са и двата.
Жената го преживява някак ама аз ходя с външна батерия като идиот, щото тва лайно на студено не работи (като Форд и циганин
).
Жената го преживява някак ама аз ходя с външна батерия като идиот, щото тва лайно на студено не работи (като Форд и циганин

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Шестици са и двата.
Жената го преживява някак ама аз ходя с външна батерия като идиот, щото тва лайно на студено не работи (като Форд и циганин).
Колега, моята 6-ца я имам вече над 2 години. Такива проблеми не съм имал. Може и да има значение от къде е купуван телефона. понеже моя не е купуван оттук. Батерията си държи цял ден с доволно ползване.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Нали се сещаш, че тези телефони се произвеждат в различни партиди! В тези партиди се влагат материали от различни етапи на доставка, понякога и от различни доставчици. Достатъчно е някой доставчик да е осрал някой компонент и от там натаатък меч. Цяла партида или части от две последоватлни и т.н. в гъзЪ. Също като със сервизните акции при колите. Bum е имал късмет с насрана партида, ама вината да е тяхна и да искат 100 кинта за подмяна айде няма нужда... Лошото е, че на пазара нищо друго не ми грабва окото нито на външен вид, нито android ми харесва как изглежда вече.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Нали се сещаш, че Apple са достатъчно големи, ако има проблемна партида, да заменят батериите безплатно на засегнатите устройства!!! Както направиха с 5, както правят в момента с 6s!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
dextuar написа:bum_bum написа:Шестици са и двата.
Жената го преживява някак ама аз ходя с външна батерия като идиот, щото тва лайно на студено не работи (като Форд и циганин).
Колега, моята 6-ца я имам вече над 2 години. Такива проблеми не съм имал. Може и да има значение от къде е купуван телефона. понеже моя не е купуван оттук. Батерията си държи цял ден с доволно ползване.
Моят е на две години и нещо. От първите като излезе 6-цата. Купуван е от Епъл стор в Швейцария. На жената е на година и нещо и е купуван от България. Единия е бял 16, а другия черен 128-ца. Като цяло нямат нищо общо като памет, цвят и време в което са произведени, но имат идентичен проблем.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Имат някъв бъг тия ябълки, някои от тях поне де, със студа...на приятелката ми преди години 4s-а от 25% батерия просто изключваше на студ, моята 5-ца пак така, вие говорите и за 6цата и 6s...въпреки, че моя 6 за две години работа никога не показа подобен проблем...сега ще видим 7+ как ще е
. Абе като цяло не е приятно изживяване да изсипеш една торба пари и да има такива бъгове...но пак по-добре от самовзривяването хах...
Иначе аз никога не бих се върнал на андроид, след като едно htc ми прегря, рестартира се и незнайно как реши да си форматира само картата памет и ми изчезнаха доста култови снимки от едно ергенско и една сватба. Тогава директно замерих стената с него, стана на парчета и никога повече тия шитни

Иначе аз никога не бих се върнал на андроид, след като едно htc ми прегря, рестартира се и незнайно как реши да си форматира само картата памет и ми изчезнаха доста култови снимки от едно ергенско и една сватба. Тогава директно замерих стената с него, стана на парчета и никога повече тия шитни

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
На топло дава iPhone is too hot, на студено iPhone is too cold ли излиза
? Егати капризните телефони 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Направо си гасне на 50%. То и без това като се задомя сигнал почти няма и ще ги ева и в телефоните. Прекарвам един домашен и приключвам.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
iOS тема
На моя 6+ му падна батерията и умря. Няма зареждане. Сменихме батерия и остана на ябълка май толкова му беше, а до последно държеше почти три дни и работеше без забележка. А имам 3G на незнам колко години и детето си го ползва да си говорим.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro