Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 728
Мечтае да кара: Алпина

Re: iOS тема

Мнение от denises26 » 23 Ное 2016, 16:23

А как провери дали твоя апарат ще получи безплатна смяна?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

iOS тема

Мнение от b00st » 23 Ное 2016, 17:22

denises26 написа:А как провери дали твоя апарат ще получи безплатна смяна?

Обадих им се и продиктувах серийния номер и ми потвърдиха. Иначе аз знаех, че моя е засегнат щото мреше на студ дори и с 47% батерия и е купуван точно в тоя период дето е даден.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 23 Ное 2016, 23:45

Случайно някой да има на части iphone 5s трябва ми дънна платна отключена. Или телефон в много лошо състояние. Ако някой има нещо да предложи на ЛС.

Потребител
Аватар
Кара: e91 2.0d
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от T.Dumanov » 24 Ное 2016, 15:21

Има ли начин на 5s да се сложи iOS 9, понеже при закупуване идва със 7, а предполагам, че 10 няма да върви много добре.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari брат, ///M-power е тя !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Ное 2016, 20:32

Два телефона за 3к общо и двата на студено не работят. Щели да ми сменят батериите срещу по 100лв на телефон. :kuku: Следващия път ще имат да чакат да си купя Айфон. Съвсем се насраха вече.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 24 Ное 2016, 20:33

bum_bum написа:Два телефона за 3к общо и двата на студено не работят. Щели да ми сменят батериите срещу по 100лв на телефон. :kuku: Следващия път ще имат да чакат да си купя Айфон. Съвсем се насраха вече.

За 6с ли става въпрос? Нали имат някаква акция за батериите?
T.Dumanov написа:Има ли начин на 5s да се сложи iOS 9, понеже при закупуване идва със 7, а предполагам, че 10 няма да върви много добре.
Вече не.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Ное 2016, 20:36

Шестици са и двата.

Жената го преживява някак ама аз ходя с външна батерия като идиот, щото тва лайно на студено не работи (като Форд и циганин :mhihi: ).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 24 Ное 2016, 20:56

bum_bum написа:Шестици са и двата.

Жената го преживява някак ама аз ходя с външна батерия като идиот, щото тва лайно на студено не работи (като Форд и циганин :mhihi: ).

Колега, моята 6-ца я имам вече над 2 години. Такива проблеми не съм имал. Може и да има значение от къде е купуван телефона. понеже моя не е купуван оттук. Батерията си държи цял ден с доволно ползване.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 24 Ное 2016, 21:02

Нали се сещаш, че тези телефони се произвеждат в различни партиди! В тези партиди се влагат материали от различни етапи на доставка, понякога и от различни доставчици. Достатъчно е някой доставчик да е осрал някой компонент и от там натаатък меч. Цяла партида или части от две последоватлни и т.н. в гъзЪ. Също като със сервизните акции при колите. Bum е имал късмет с насрана партида, ама вината да е тяхна и да искат 100 кинта за подмяна айде няма нужда... Лошото е, че на пазара нищо друго не ми грабва окото нито на външен вид, нито android ми харесва как изглежда вече.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 24 Ное 2016, 21:06

Нали се сещаш, че Apple са достатъчно големи, ако има проблемна партида, да заменят батериите безплатно на засегнатите устройства!!! Както направиха с 5, както правят в момента с 6s!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Ное 2016, 21:15

dextuar написа:
bum_bum написа:Шестици са и двата.

Колега, моята 6-ца я имам вече над 2 години. Такива проблеми не съм имал. Може и да има значение от къде е купуван телефона. понеже моя не е купуван оттук. Батерията си държи цял ден с доволно ползване.

Моят е на две години и нещо. От първите като излезе 6-цата. Купуван е от Епъл стор в Швейцария. На жената е на година и нещо и е купуван от България. Единия е бял 16, а другия черен 128-ца. Като цяло нямат нищо общо като памет, цвят и време в което са произведени, но имат идентичен проблем.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 24 Ное 2016, 21:15

Имат някъв бъг тия ябълки, някои от тях поне де, със студа...на приятелката ми преди години 4s-а от 25% батерия просто изключваше на студ, моята 5-ца пак така, вие говорите и за 6цата и 6s...въпреки, че моя 6 за две години работа никога не показа подобен проблем...сега ще видим 7+ как ще е :mhihi: . Абе като цяло не е приятно изживяване да изсипеш една торба пари и да има такива бъгове...но пак по-добре от самовзривяването хах...
Иначе аз никога не бих се върнал на андроид, след като едно htc ми прегря, рестартира се и незнайно как реши да си форматира само картата памет и ми изчезнаха доста култови снимки от едно ергенско и една сватба. Тогава директно замерих стената с него, стана на парчета и никога повече тия шитни :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 24 Ное 2016, 21:20

На топло дава iPhone is too hot, на студено iPhone is too cold ли излиза :mhihi: ? Егати капризните телефони :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Ное 2016, 21:21

Направо си гасне на 50%. То и без това като се задомя сигнал почти няма и ще ги ева и в телефоните. Прекарвам един домашен и приключвам.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

iOS тема

Мнение от turieca » 24 Ное 2016, 21:41

На моя 6+ му падна батерията и умря. Няма зареждане. Сменихме батерия и остана на ябълка май толкова му беше, а до последно държеше почти три дни и работеше без забележка. А имам 3G на незнам колко години и детето си го ползва да си говорим.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата