Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от enigma » 05 Яну 2026, 18:38

alx написа:мноо ме кефи къде са изпраскали арабие (кувейт, оман, оае)... явно и за това са си платили да са по-вдясно... като реално трябва да са на нивото на русия :angel:

Според мен е обратното - Русия е реално по-вдясно, но незаслужено са им отнели точки... :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Яну 2026, 19:12

Малка разходка в бъдещето ъъъ...пардон , в комунизма . Мен лично не ми допада особено , но зомби поколението Z сигурно се подмокря от такива неща .. :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=P3P2Gt-rifg
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 05 Яну 2026, 19:25

Всичко, привидно по-уредено в Китай и Сингапур е всъщност с цената на свободата. Не, мерсим. Китай е главно лъскава опаковка, Сингапур не е много по-различно, защото е доста скъпо за местните и ако примерно сравним един индустриален район с такъв в Корея, пък да не говорим с Япония, си е цигания. Западна Европа и Щатите е пък съвсем друг свят.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 05 Яну 2026, 19:54

alx написа:за заключването на колите - на една от колите дори не знам къде е ключа - някъде между/под седалките най- вероятно щото като натисна бутона и се пали... и така е сигурно повече от година

Ми то и в родината зависи къде си, предишната кола я държах на улицата и се е случвало с дни да седи отключена. Нощем не заключвам никога, даже често ключа виси от външната страна на входната врата. Миналата седмица тръгнах да бягам и на вратата се сетих, че ключовете са горе в хола. Еми домързя ме да се връщам и събувам и заебах отключено :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Яну 2026, 20:01

Spunky написа:Всичко, привидно по-уредено в Китай и Сингапур е всъщност с цената на свободата. Не, мерсим. Китай е главно лъскава опаковка, Сингапур не е много по-различно, защото е доста скъпо за местните и ако примерно сравним един индустриален район с такъв в Корея, пък да не говорим с Япония, си е цигания. Западна Европа и Щатите е пък съвсем друг свят.

А за мръсния въздух, който дишат в Китай да не говорим...
Всъщност като се замисля това, което ценя най-много в "западния свят" след свободата, е грижата за околната среда, въздуха и водата. Това няма как да се купи...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Яну 2026, 22:31

BMW_POWER написа:
steeN написа:Аз много внимателно прочетох за Канада, но освен трактат за либерастите друго не видях. Така и не става ясно как Полиев (или там както му е името) катастрофира толкова, че и в парламента не влезе... това дето го плюели по тв и кандците били тъпи е доста несериозно като обяснение... а и както любознателният читател се досеща аз причината я знам, ама чакам да видя дали ще я чуя :)

Кажи, ако имаш различна гледна точка. Ще ми е интересно да я чуя. Най-малкото, как изглеждат нещата от разстояние.

Не се разграничи от Тръмп, след като той започна да заплашва Канада... противниците му го направиха и когато се усети беше вече късно. Другото са подробности :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Яну 2026, 1:09

Той души Канада по начина, по който души и Европа. Сега веднага не, но в следващите 3-5 години ще стане страшно. Снежната топка е тръгнала надолу по хълма вече.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 06 Яну 2026, 20:30

alx написа:за заключването на колите - на една от колите дори не знам къде е ключа - някъде между/под седалките най- вероятно щото като натисна бутона и се пали... и така е сигурно повече от година

Като му падне батерията на ключа, ще го намериш :mhihi: ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Предишна

Назад към Извън Темата