Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Re: Море 2025г.?!...

Мнение от Spunky » 19 Юни 2025, 23:33

Аз бих си взел лодка за 200 евро за деня и си ходя където поискам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 20 Юни 2025, 5:20

С лодка имаш ограничение колко навътре можеш да ходиш. То и нормално де, ако загубиш брега от поглед може да се наложи да те търсят :)) Иначе и за по 100 евро има лодки .
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 20 Юни 2025, 8:08

Ограниченията са едно на ръка! От Парга до първото възможно пристанище на Паксос са 11-12 морски мили.
Внезапно ще се окаже, че във форума освен най-добрите шофьори, най-големите ебачи и най-тежките милионери са и най-коравите морски вълци. Нека бисерите започнат СЕГА! :smoke: :smoke: :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Юни 2025, 14:11

Каква е причината за ежедневни брутални тапи в Кресна и дефилето? Толкова ли се е увеличил трафика ? Пишат "пешеходната пътека в Кресна", ама тя винаги си е била там. Дори не са почнали най-отпускарските месеци още :dunno:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Юни 2025, 14:53

Причината е, че движението там е организирано по най-скапания начин и има няколко супер криви места,
на които се намаля много, разни се включват, други се бутат и т.н. и както няма нищо, така става мазалото!!!

Като на околовръстното в София! Дори без катастрофи от кръговото на Драгалевци до Бизнес парк се задръства и може да чакаш 1 час,
защото има едни скапаняци, дето се пререждат пред другите да завият към вадите :banghead: :banghead: :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 23 Юни 2025, 15:22

А бе то ясно, че трафика въобще не трябва да минава от там, но още не са започнали "пиковите" периоди за почивки, а вече има всеки ден - няма събота, няма понеделник. Интересно ми е дали има нещо различно, че следващите 2 седмици трябва два пъти да минавам от там, а чета за 2 часа Симитли - Кресна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Юни 2025, 15:48

Ако вярваш на всичко което пишат :mhihi: :kuku:
На Симитли е ясно..2(3) ленти стават 1 или 2 в началото на уикенда и за тва.
Кресна, тъпата пешеходна пътека наистина ебава трафика, но това обикновенно се случва когато не помня кой ден от седмицата там на площада разгъват сергиите с гащи и чорапи и все някой щъка по пешеходната :censored: В такива дни не знам защо не слагат по някой ушев и да дава предимство на колите :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 23 Юни 2025, 15:53

Разлог - Петрич 5 часа, как е ? Това миналата събота. 100 км са зорлем. За Паргата ще тръгнем рано сутринта, неделя, надявам се да няма задръствания /не би трябвало/. За второто море ако има червено на мапса /Кресна и Солун/ ще си мина през Гоце Делчев
Последна промяна Моджо на 23 Юни 2025, 15:58, променена общо 3 пъти
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 23 Юни 2025, 15:54

kiko написа:Ако вярваш на всичко което пишат :mhihi: :kuku:

Това е качено днес, в 16:00ч

https://www.facebook.com/10000186706841 ... 3169277011

Днес е понеделник :dunno:

Разлог - Петрич 5 часа е тежка греда. Преди години Пловдив - Петрич съм го взимал многократно за ~3ч40мин , с нормално каране, нисък разход и пазейки спирачките през ~100км планини :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Юни 2025, 16:29

Сметките с кола или самолет ще излязат криви май. А както се каза, още не е дошъл пика.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 23 Юни 2025, 16:46

Ако си сам ще излязат криви. Самолета нема да ми кацне пред мястото за настаняване, нито ще ме вози сутрин, обед и вечер до близките таверни :)) и наоколо за разходки.
Тръгва се рано и готово...говорим 5, 5,30 часа сутринта. Който е поспалив има път и през Гоце Делчев. 1 час повече е , което ако има задръствания ще стане 1 час по-бързо, а може и повече.
EDIT В момента (и преди 1 час нямаше) няма никъде задръстване. Демек ако тръгнеш 2-3-4 следобед си си ок, в 6-7-8 часа си там /халкидики/, тамън за следобеден плаж.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 24 Юни 2025, 9:00

kiko написа:Кресна, тъпата пешеходна пътека наистина ебава трафика, но това обикновенно се случва когато не помня кой ден от седмицата там на площада разгъват сергиите с гащи и чорапи и все някой щъка по пешеходната :censored: В такива дни не знам защо не слагат по някой ушев и да дава предимство на колите :idea:

Слагат и не знам можеш ли да си представиш какви разправии стават.
Началото на Май като ходихме, точно пред нас, една тетка си свали чантата заплашително с думите "Ти ли ще ми казваш да не пресичам?". Полицайчето беше някакъв младеж, дето направо се оцъкли като я чу и разпери ръце да я спре.
Аз стоя и не смея да мръдна, че тоя бидон и на мен може да ми налети. :kuku:

пп. Дочувам от хора в бранша, че доста камиони от Гърция, които преди са минавали през мАкедонията и Сърбия за западна Европа, сега минават през България, за да спестят малко висене по граници. Това със сигурност усложнява обстановката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Юни 2025, 9:12

Моджо написа:Ако си сам ще излязат криви. Самолета нема да ми кацне пред мястото за настаняване, нито ще ме вози сутрин, обед и вечер до близките таверни :)) и наоколо за разходки.

И значи на море само до където може да се стигне с кола :mhihi: :kuku: :mhihi: :kuku:

Около 100евро е да те посрещне шофьор и да те закара до където искаш да нощуваш. Коли под наем пък има безброй...предпочитам да вися час-два-три на някой лаундж по летищата отколкото да кибича в задръстване и да смятам от седмица по-рано кога да тръгна за да имам шанс да избегна висене :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 24 Юни 2025, 9:14

Те камионите би трябвало да ги спират за почивните дни. Сега като почнат жегите с по над 36-37 градуса ще стане още по-интересна ситуацията с трафика
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 24 Юни 2025, 11:10

Don_Diego написа:
Моджо написа:Ако си сам ще излязат криви. Самолета нема да ми кацне пред мястото за настаняване, нито ще ме вози сутрин, обед и вечер до близките таверни :)) и наоколо за разходки.

И значи на море само до където може да се стигне с кола :mhihi: :kuku: :mhihi: :kuku:

Около 100евро е да те посрещне шофьор и да те закара до където искаш да нощуваш. Коли под наем пък има безброй...предпочитам да вися час-два-три на някой лаундж по летищата отколкото да кибича в задръстване и да смятам от седмица по-рано кога да тръгна за да имам шанс да избегна висене :kuku:

А сутрин кой ще ме кара да си зимам закуска ?
Айде, считаме че плажа ще е един единствен и няма да се ходи на друг.
А на обед кой ще ни кара и върне да обядваме ?
А вечер кой ще ни кара и върне на разходки до близки и по-далечни места за вечеря и разглеждане ?
И така 10 дена поред.
С висенето на едно място в хотела, бил той 16-звезден - да, става и пак с компромиси. Само че не са само хотели, хотелите не са задължително олинклузив, нито пък е задължително да са в населено място.
Представи си, че има хора дето по хотели не ходят, а са на квартири, без осигурена храна.
Знам, знам..това не е почивка. Нема ли парна баня с джакузи, плаж с барбарони, шезлонги алкантара с охлаждане и масаж, плаж сървис от минимум 2 каки и 1 момче, тва не е никаква почивка. Бахти плебеите къде сме такива некакви...къде сме тръгнали изобщо ми не си ядем лютеницата на село.
Да, коли под наем има...само че вместо кола под наем ($$) предпочитам същите $$ да ги дам за още няколко дни море :) Щото за 10 дена кола под наем е поне 600 евро.
Жълти стинки, кво му плащаш.
EDIT: А, да забравих - Някой хора имаме деца...което не ви е ясно какво е, така че...ама за протокола само.
И ние, бедните селяни, немаме достъп до Вип Салон, Лаундж или там каквото е, чакаме си в чакалнята...
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата