Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от Doberman_vas » 29 Юли 2014, 12:03

K_Ilkov написа:
Тоя човек уби бизнеса в България докато беше на власт, но понеже Меркел го подкпрепя е супер ...
Няма такова късогледство ...

кое точно уби, че нещо ми се губи?
как точно го уби?
или точно по това време имаше най-голямата финансова криза от 80 години :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 29 Юли 2014, 12:11

K_Ilkov написа:... в тоя модерен свят, човек една картинка явно не може да намери без да е етнически приемлива :mhihi:

Забелязах като постнах чак ... оправдах си се, че нЕкои бели са по-черни, ама ... з@еби :D
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Юли 2014, 12:24

:)
То това е важното да намериш оправдание за себе си ...
Избираш си мутра/червени милионери/фесове/шизофренни националисти кой квото му е кеф
с пълното съзнание, че са такива и си викаш ... ето той ще е по-малкото зло ...

Doberman_vas написа:че нещо ми се губи?

Квото ти се губи си го наваксай :winky:

Кризата и постната пица ги зарежи тая лента се изтърка (фактори са ама само част),
бездействието и неадекватните и променени по 100 пъти решения може би не ги броиш,
натиска върху фирми, лицето ЦвЦв и фирмите по инфраструктурните проекти ако кажеш да не ги коментираме ...
Мишо Бирата тва онова ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Юли 2014, 12:35

K_Ilkov написа:Кризата и постната пица ги зарежи тая лента се изтърка (фактори са ама само част),
бездействието и неадекватните и променени по 100 пъти решения може би не ги броиш,
натиска върху фирми, лицето ЦвЦв и фирмите по инфраструктурните проекти ако кажеш да не ги коментираме ...

И въпреки всичко имаха най-адекватна финансова политика за последните 25 години. Както и най-компетентния министър на финансите.
Тия неща, за които говориш, винаги ги е имало и ще ги има поне още 25 години, който и да дойде на власт...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 29 Юли 2014, 12:42

Кризата и постната пица ги зарежи тая лента се изтърка (фактори са ама само част),

Да, съгласен съм че ГЕРБ или нямаше смелост или не натисна по хард реформите.
Дефакто нищо по различно от другите не правеха.
А постната пица бе най тъпия фарс ... при условие че едновременно хер флик си раздаде на служителите доста по голяма и обилна "пица" .

Натиска ? Рекета ? Присвояването и прехвърлянето на фирми ?? Как изнудвал с подслушвания бизнесмени , фирми и ги рекетирал ??
хехе ... :) не вярвах че тази червена с нищо неподкрепена пропаганда все още дава отзвук :)
И преповтарянето "мишо бирата" и това онова... само дето .. освен мишо бирата, няма нито едно друго "това онова"...
Да не говорим че пак тук бях споменал че и случая "мишо бирата" бе достатъчно разискван , и всичко си имаше логично обяснение от В.Танов, което обаче странно защо никой не цитира ? може би защото така сканда;а ще се окаже че не е никакъв скандал :)
Споменаха по новините че е прекратено и другото дело-балон за кетчърите и подслушванията.... Та.. всичко си отива на мястото.. червените кръв пикаят че им се спука цялата балонна пропаганда за наивници.

Ако обаче сега се направи едно проучване ... кога бизнеса "вече не го страхуват" ?
Абсолютно съм убеден че това което започнаха да правят червените като дойдоха на власт , и за 1 г управление, то приказките и "легендите" за злия торбалан ББ и Цв Цв са само бледо подобие и детинска игра....
Последна промяна miro20 на 29 Юли 2014, 12:45, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Юли 2014, 12:43

той си говори просто за протокола, щото е симпатизант на бсп и герб са му врагове :mhihi: не е като да не са имали грешки, но не са сериозни, а по-скоро малко бяха реформите, все пак поне свързаха апаратите към нап и не теглиха млрд кредити за да раздадат по 4 лв + пенсии.

но ако виждаш други грешки дай аргументи, с "тва онва" не си убедителен.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Юли 2014, 12:49

drago_pavlov написа:И въпреки всичко имаха най-адекватна финансова политика за последните 25 години...

доколкото частично съм съгласен с това то една малка част от цялата игра ...
може да ти е много добра фин. политика, ама тя не единственото нещо в едно управление

Бих приел ако наистина имаше някаква коренна разлика, един Дянков не решава нещата ... (не ми е симпатичен, но имаше цел и мисъл някаква)
Факт, че имаше и положителни неща и личности ... за разлика от червените, при които не мога да се сетя, честно

Кво ще кажеш за Цецо, за Миро Найденов, за Искрето Фидосова и тем подобни плоскоглави същества
За това как се назначаваха министрите на здравеопазването ...

Или и тва не е важно и е редно да се забрави в имено на по-малкото зло?
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Юли 2014, 12:56

acer написа:той си говори просто за протокола, щото е симпатизант на бсп и герб са му врагове :mhihi:
...
но ако виждаш други грешки дай аргументи, с "тва онва" не си убедителен.

хвана ме - червена бабичка под прикритие съм :mhihi:
цакат ми по кофичка кисело мляко на всеки пост срещу герб, че няма зъби баба вече :lol:
виж първо кво съм писал за червената пасмина и тогава ме етикирай ако обичаш :winky:

Ама аз не ща да убеждавам никой, честно да ти кажа, аз за мен съм си направил изводите ...
Теб ако те удовлетворява, че е по-добре от БСП и, че не е реституирал половин БГ
като последния си господар, чудесно, значи си намерил по-малкото зло :yes:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Юли 2014, 16:38

Страхотна българска черта е лепенето на етикети, на този или онзи :(
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 29 Юли 2014, 17:21

cod-cdbp написа:Страхотна българска черта е лепенето на етикети, на този или онзи :(

Така е, както и говоренето за нещо, което си "видял" с превръзка на очите!
Тук някои хора ми напомнят точно на случая от днес с Капута:

Главният секретар се включва на живо в ефир и казва, че записките в документа, който Капута развява не отговарят на оригиналния, който е в архивите на МВР.
Капута обаче в първото си интервю, благодари на Светлозар Лазаров, че бил потвърдил истинността на документа му.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Юли 2014, 18:12

ако визирате горното ми мнение, К_Ilkov сам каза че симпатизира на бсп и аз просто казах че за това не харесва герб, не виждам нищо лошо да съм казал или да съм сложил етикет, всеки си гласува за който си иска демокрация сме, сега ако тях ги е срам щото всички мразят бсп/дпс това е друга тема.. всъщност колегата май е единственият който е казал че симпатизира на бсп, другите мълчат :mrgreen:

аз и затова предложих да се заключи тази тема и да се пусне нова с анкета за кой ще гласувате, нали ни очакват избори ;)
лично мисля че след като батака умря и бареков се разпада, ще дръпне много коалицията нфсб-вмро.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Юли 2014, 19:51

Е това си беше изненада :mhihi: :mhihi: :mhihi:

acer написа:К_Ilkov сам каза че симпатизира на бсп

Моля те, ама от все сърце, дай да видя къде го казах това?
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 29 Юли 2014, 20:52

Кво ще кажеш за Цецо, за Миро Найденов, за Искрето Фидосова и тем подобни плоскоглави същества
За това как се назначаваха министрите на здравеопазването ...

Или и тва не е важно и е редно да се забрави в имено на по-малкото зло?

Отговора се съдържа във въпроса ти.
Защото М.Найденов се доказа като самозаписал се мижитурко, който с подвита опашка предостави кенефския си запис на БСП , после пищя като ощипана булка че.. "не бил той" :) :) :)
Дефакто човека си е правил застраховка, заради проблемчето му ... и темата на срещата - за уреждането с "големите" на това проблемче...
Федосова също е огромен фал, но и във двата случая виждам позитива, а не негативното
- а именно което казвам за принципа на демокрацията и политиците които се дънят във всички дори в развитите страни - тези имена повече никога няма да ги чуем.
Не разбирате ли че това е най голямата полза от всичката дандания ?
Нито М.Найденов, нито фидосова повече ще ги видим нито чуем.
А това само по себе си е успех.

Ако живеехме във червената "демокрация" на лъжи и уредени сделки, никога няма да чуем нито за скандали , нито за далавери.
Ще живеем в света на алиса в страната на чудесата ... както са примерно руските медии... :)

Ще ви върна на прословутите предизборни скандали - ВСИЧКИ те, бяха СРЕЩУ ГЕРБ !
Няма нито едно СРС , нито един скандал със червен активист, със доган, със олигархичните структури на тези мафиоти ! Нито един няма !
Въпреки че съм сигурен че колкото и грехове да имат и сини и гербисти , те не могат да се мерят с мафията БСП / ДПС и техните далавери .
Къде са разработките и скандалите със БСП / ДПС ?
- НЯМА такива.

Това би трябвало да е повод ви светне една лампичка.....
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 29 Юли 2014, 21:03

Депутатите решиха с нарушение да излизат в лятна ваканция от 5-ти август
http://www.blitz.bg/news/article/282077

Ae, оправиха държавата и излизат в "заслужена" ваканция :clap:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Юли 2014, 22:29

miro20 написа:.. които се дънят във всички дори в развитите страни - тези имена повече никога няма да ги чуем.
....

По тая логика като си бил ПР и екскурзовод на журналята на тържеството на силова групировка свързана с всички познати на закона престъпления как така не само те чуваме, а и за втори път премиер се гласиш? :mhihi:

Представи си развита страна на "запад". Преди 15 години има гангстерска групировка биела, убивала, рекетирала, търгувала с ембаргови стоки, оръжие, наркотици и т.н. която си прави някакво тържество. Ти го играеш един вид конферансие, доверен човек. И днес си света вода ненапита. Вече премиер. Има ли шанс?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата