Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Re: Имотният пазар

Мнение от ekalchev » 26 Окт 2023, 15:08

Мисля че от скоро има помени в закона, който отрегулира строителството. Има нови текстови, които задават минимална дължина и ширина на нещо, което се нарича гараж. Също така ако не ме лъже паметта има и регулации за широчината на рампите в подземните гаражи. Че и там бяха почнали да ги строят отвесни и тесни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 26 Окт 2023, 21:03

Това с отвесното продължават да го правят! Постоянно гледам 'ръба' между пътя и рампата по строежите и се чудя как ще мине нормална кола, без да опре по средата дъното си в ръба! Ако е с ниско окачване пък хептен... Едно време с Компакт-а, като го свалях в подземния, минавах малко на една страна... Веднъж бях с много мека гума и веднага пристърга леко!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Окт 2023, 21:37

Някой беше казал, че Румбата ще се върне фалирал след 1 година.
Поглеждам през 2-3 месеца, хич не мисли да се връща :mhihi:
Мисля станаха 2 години е там, евала на пичагата :bchug:

И е прав. На цената на двустаен коптор в София е построил това, а и не само това :bowdown:

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 26 Окт 2023, 22:22

А бе малко се поизложи преди някоя и друга седмица с онова видео за биткоина и инвестициите като цяло. Обаче според мен идеята беше да снима нещо и да събира гледаемост без значение какво ще е, като няма нови теми, макар че доста народ му се бяха вързали, някои даже опровержение снимаха. Иначе видеата му за пътешествия и екзотичен живот са ми интересни, винаги има нещо ново да се види.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Окт 2023, 23:16

Избрах си рандъм място тази вечер да разглеждам. В 41-вия щат по доходи, т.е. доста беден :idea:

Реве ми се :help: Ние тук сме клошарите на Европа. Мизерници, обичащи да ни е гадно и да живеем заринати в боклуци...

https://www.google.com/maps/@35.1898514,-89.768788,3a,75y,2.81h,92.24t/data=!3m6!1e1!3m4!1svLXC3Q_kjs7eZardDIXd8Q!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

Цените на имотите са като тези в Пловдив и по-ниски :kuku:
Искам някой да ми покаже подобен район в Пловдив, или в София, където няма едно боклуче по земята и т.н.
Щото около Пловдив, София и т.н. все още дрискат в дупки и после точат вода на метър от дрисканото..... :banghead: :banghead: :banghead:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 26 Окт 2023, 23:20

До тоя гьол ще има комари, затова е евтино...
---

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Окт 2023, 8:26

Път, канализация, озеленяване - майната им :mhihi: В Манастирски ливади няма комари 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 27 Окт 2023, 12:37

Наскоро останах приятно изненадан от Св. Константин и Елена до Варна. Е там бих живял - все едно не си в България, а е на 10 мин от центъра.
Бургас също е много хубаво.
София напоследък започна да изостава от другите големи градове в България и става неприятно за живеене. Преди поне беше евтино.
I love the sound of V8 in the morning...

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 27 Окт 2023, 12:45

В София от вече 10г. е неприятно за живеене :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Окт 2023, 12:47

Поне 20 :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Окт 2023, 13:00

Спокойно, само ще става по-зле. Нито ще спре корупцията, нито някой ще се загрижи за града и жителите му. Любимата ми мантра е "София е най-зелената европейска столица" :mhihi: :mhihi: :mhihi: От тая зеленина не виждам дърветата :help:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48

Мнение от Jorixa » 27 Окт 2023, 16:12

Leon написа:Спокойно, само ще става по-зле. Нито ще спре корупцията, нито някой ще се загрижи за града и жителите му. Любимата ми мантра е "София е най-зелената европейска столица" :mhihi: :mhihi: :mhihi: От тая зеленина не виждам дърветата :help:

Е София че е зелена спор няма. Само Витоша и Ловния парк + Борисова са ти повече зеленина от колкото няколко европейски града взети заедно. Въпроса е че тая зеленина до голяма степен е занемерена и неизползваема. А и е съсредоточена в една част общо взето, докато има много квартали в които няма една градинка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 27 Окт 2023, 16:26

То в новите сгради 3 саксии ги броят за озеленяване, зелена била :mhihi: А и Витоша не знам защо се брои. В Пловдив никой не брои Родопите за парк на града :dunno: , както и другите градове с планина в близост.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 27 Окт 2023, 20:06

Все забравям да го напиша, а всеки път като минавам покрай 'обекта' се заричам да го направя... Близо до нас, една известна фирма за строежи строи няколко блока в двора на един завод :mhihi: . Какъв ли ще е 'профила' на щастливите собственици..?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Окт 2023, 20:09

Бенакс!С любов и Швепс! :ok: :mhihi:
Поне в София ще е така... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата