Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Емиграция и имиграция
Понеже не е от ЕС, тука викам да я пльосна Англията. Вижте само поляк как говори на бозавия за комунизма:
https://youtu.be/NC21k8yxjcE?si=W3oqMZij4QGm80sV
А тука ето докъде я докараха, вече от не знам колко източника, има си ситуации и места в Британ, където не може да развяваш техния флаг, това се счита за провокация и може да те арестуват.
Но всякакви мангалски знамена може да вееш свободно:
https://youtu.be/jsDKSwnUFVc?si=26I64OR2i91197bs
Нещо пропускат Българите, там сигурно има няма 200 000.
А за Мароканците...търсят топличко. Нормално, с лодките минават от раз, защо да ходят другаде, макс Франция.
https://youtu.be/NC21k8yxjcE?si=W3oqMZij4QGm80sV
А тука ето докъде я докараха, вече от не знам колко източника, има си ситуации и места в Британ, където не може да развяваш техния флаг, това се счита за провокация и може да те арестуват.
https://youtu.be/jsDKSwnUFVc?si=26I64OR2i91197bs
Exclusive89 написа:R.I.P. Испания….
Не знаех, че има толкова много орки (мароканци)..
Нещо пропускат Българите, там сигурно има няма 200 000.
А за Мароканците...търсят топличко. Нормално, с лодките минават от раз, защо да ходят другаде, макс Франция.
Последна промяна Top Gun Maverick на 03 Яну 2026, 11:38, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://youtu.be/Px_P0bRkbfU?si=BDvBvsVBbSK48Bi7
В Америка си имало неофициално, официален град на расизма.
Както казва жената със знамето, което на някои места в САЩ доброволно е изтеглено от пазара(като Уломарт, да няма проблеми с негрите)мога да си оставя колата отключена докато отивам до магазина и никой няма да я обере, докато в Оукланд е заключена и в с голяма вероятност я намираш със счупено стъкло. Да, това си е малко градче дори за България, ама все пак. Ама как да имаш хем спокойствие, хем да не си заседнал 50 години назад...където вика интелекта, в България все още не оценяваме това, което имаме. В доста от градовете може спокойно да си оставиш колата отключена също през деня.
В Америка си имало неофициално, официален град на расизма.
Както казва жената със знамето, което на някои места в САЩ доброволно е изтеглено от пазара(като Уломарт, да няма проблеми с негрите)мога да си оставя колата отключена докато отивам до магазина и никой няма да я обере, докато в Оукланд е заключена и в с голяма вероятност я намираш със счупено стъкло. Да, това си е малко градче дори за България, ама все пак. Ама как да имаш хем спокойствие, хем да не си заседнал 50 години назад...където вика интелекта, в България все още не оценяваме това, което имаме. В доста от градовете може спокойно да си оставиш колата отключена също през деня.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нали знаеш оня лаф за българите ? На българина акъла винаги му идвал , ама от после ...Има един подобен лаф на Чърчил за американците - че винаги им се получават нещата като захванат нещо ама винаги на третия опитв България все още не оценяваме това, което имаме.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Я виж, този поляк Доминик и в Щатите го гледат някой явно като да решава проблема с мигрантите чрез споделяните и от него способи:
https://youtu.be/n5ZHYAk5X5w?si=6BI9-nxMzD3ROC2K
И то го гледа негър и му се кефи, тоест самите негри живеещи нормално явно не искат други негри, които тепърва да интегрират или най-голямата паплач прииждаща напоследък - мексиканците.
https://youtu.be/n5ZHYAk5X5w?si=6BI9-nxMzD3ROC2K
И то го гледа негър и му се кефи, тоест самите негри живеещи нормално явно не искат други негри, които тепърва да интегрират или най-голямата паплач прииждаща напоследък - мексиканците.
Top Gun Maverick написа:. Ама как да имаш хем спокойствие, хем да не си заседнал 50 години назад...където вика интелекта, в България все още не оценяваме това, което имаме. В доста от градовете може спокойно да си оставиш колата отключена също през деня.
И в моето градче можеш да си оставиш колата отключена и без расизъм … и аз се хващам все по-често, че забравяме и коли и къща отключени… не е добре, ама спокойствието те приспива
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
и аз се хващам все по-често, че забравяме и коли и къща отключени… не е добре, ама спокойствието те приспива
Няма страшно , рано или късно всеки стига до там ..

Последна промяна Jordana на 04 Яну 2026, 15:28, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Гринготата, я кажете познавате ли някой такъв изнесъл се или някой, който познава някой? И не говорим за някой дошъл преди 20 години, който просто е решил да се връща в родината си, ами някой такъв второ поколение американец, на който не му харесва тая работа с оръжията. В Минеаполис стрелба ли беше станала тогава, забравил съм, те не бяха малко случаите.
https://youtube.com/shorts/yopbKJ1niuo? ... 20Ya9jPd5A
https://youtube.com/shorts/yopbKJ1niuo? ... 20Ya9jPd5A
Познавам да, такива, които се изнесоха заради Тръмп - не заради оръжията.
Наскоро точно си говорих с една позната (черна) от източния бряг , продала е всичко и отишла в Хондурас и отворила малък хотел там. Trump Derangement Syndrome
Наскоро точно си говорих с една позната (черна) от източния бряг , продала е всичко и отишла в Хондурас и отворила малък хотел там. Trump Derangement Syndrome

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Това не е синдром , това е нон сенс . В страната на PUPPET REGIME да има дисиденти които бягат в друга ерия като Хондурас където Хунтата е доминирана от PUPPET REGIME...Trump Derangement Syndrome
Да, и на мен ми се стори странно това, някакви отчаяни ходове… но за там и се е отворила възможност, тя се занимава с хотелиерство цял живот.
А една друга позната, старшина в армията (sgt major - най-високият подофицерски чин) подаде молба да я преместят в Южна Корея скоро след като Тръмп спечели изборите.
Сега командва някаква транспортна база там. Тя върви към пенсиониране и явно планира да остане там със семейството си…
Като се замисля все жени са тези, които толкова много го мразят Тръмп, не знам защо така
А една друга позната, старшина в армията (sgt major - най-високият подофицерски чин) подаде молба да я преместят в Южна Корея скоро след като Тръмп спечели изборите.
Като се замисля все жени са тези, които толкова много го мразят Тръмп, не знам защо така

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Jordana написа:В Сингапур няма демокрация , това е едно партийна диктатура...
Както написах, аз толкова добри и приятни хора не съм виждал.
Яко щастливи и живеещи спокойно, пък вие си пишете каквото ви кефне, ваше право
А най-якото е, да се повторя, смъртна присъда за разпространение на наркотици и т.н.
И огромните глоби за всичко
P.S. Като искаш да живееш в нормално общество, ще се държиш като част от такова
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Цял Китай е на път да стане като Сингапур, ама пък масово се говори, колко е лошо за китайците там.
Диктатура, не можели да мръднат, много работа и т.н.
Диктатура, не можели да мръднат, много работа и т.н.
мноо ме кефи къде са изпраскали арабие (кувейт, оман, оае)... явно и за това са си платили да са по-вдясно... като реално трябва да са на нивото на русия 
за заключването на колите - на една от колите дори не знам къде е ключа - някъде между/под седалките най- вероятно щото като натисна бутона и се пали... и така е сигурно повече от година

за заключването на колите - на една от колите дори не знам къде е ключа - някъде между/под седалките най- вероятно щото като натисна бутона и се пали... и така е сигурно повече от година
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила