Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
latrel написа:deyan-enchev написа: Kre-Alkalyn вместо monohydrat-a определено.
напротив, монохидрат вместо алкалина
алкалите не го ли предпазват от преобразуване?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
deyan-enchev написа:Веселин|Василев написа:Кoлеги какво ще ми препоръчате комбинация creatin monohydrat + L-glutamin или creatin monohydrat + bcaa ?
Kre-Alkalyn вместо monohydrat-a определено.....
Аз пък съм на мнение,че каквито и видове Креатин да изкарат на пазара,за мене цар Креатин си е монохидрата !
И понеже Креатина си е измислен в Германия,и е една от малкото добавки които са по добри от тия в USA,аз лично ти препоръчвам Креатин Монохидрат на фирмата BioTech,ама немския BioTech

Иначе на така зададения въпрос....която и от двете комбинации да избереш братле....тя все си е непълна.
Избери второто,НО към BCAA и Монохидрата добави протеин,ама качествен протеин,а не тия Български боклуци

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
latrel написа:напротив, монохидрат вместо алкалина
sambeto написа:за мене цар Креатин си е монохидрата !

Подкрепям! Най-работещата хранителна добавка!

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Да ви запитам,като сме на тема креатин..,какво мислите за "Cell-Tech hardcore pro series-creatie formula"на Muscletech,(доста се шуми около този продукт
)
И как ви се струва комбинацията му с Глутамин и естествено с протеина.Нещо от рода въпросния креатин 7 дена зареждане,доза сутрин и след тренировка и след тези 7 дена само след тренировка(както си го дава производителя)+5гр.Л-глутамин след тренировка+протеина преди тренирожка 30гр. след пак така и привечер удрям едни 30гр.(така си го пия от доста време)
Та как ви се струва комбинацията,дали е удачна?
Досега не сам пил креатин,карам си само на амино и протеин и от време фетбърнер.Целта е малко сила да кача + естествено малко мускулите да растат

И как ви се струва комбинацията му с Глутамин и естествено с протеина.Нещо от рода въпросния креатин 7 дена зареждане,доза сутрин и след тренировка и след тези 7 дена само след тренировка(както си го дава производителя)+5гр.Л-глутамин след тренировка+протеина преди тренирожка 30гр. след пак така и привечер удрям едни 30гр.(така си го пия от доста време)
Та как ви се струва комбинацията,дали е удачна?
Досега не сам пил креатин,карам си само на амино и протеин и от време фетбърнер.Целта е малко сила да кача + естествено малко мускулите да растат

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
sambeto написа:deyan-enchev написа:Веселин|Василев написа:Кoлеги какво ще ми препоръчате комбинация creatin monohydrat + L-glutamin или creatin monohydrat + bcaa ?
Аз пък съм на мнение,че каквито и видове Креатин да изкарат на пазара,за мене цар Креатин си е монохидрата !
И понеже Креатина си е измислен в Германия,и е една от малкото добавки които са по добри от тия в USA,аз лично ти препоръчвам Креатин Монохидрат на фирмата BioTech,ама немския BioTech![]()
Иначе на така зададения въпрос....която и от двете комбинации да избереш братле....тя все си е непълна.
Избери второто,НО към BCAA и Монохидрата добави протеин,ама качествен протеин,а не тия Български боклуци
Да да ще добавя и протейн задължително, просто за тия две комбинации се чудех коя да е. Протейна ще е на Syntrax, чудех се за голд стандарт ама като знам как не ми действат много, много ще е пари на вятъра! Също варианта за гейнър не го изключвам!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Твърдо за Монохидрат + алфалипоева киселина и глюкоза 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Веселин|Василев написа:latrel написа:deyan-enchev написа: Kre-Alkalyn вместо monohydrat-a определено.
И аз затова го избирам, но колегите може би имат различна информация и знание, което не споделят

Ще съм ви благодарен, ако обясните понеже е важна тема - за монохидрата има много + и - споделени, особени колегате WhitePower1913 мисля че беше - голям му е фен.
Аз подкрепям избора си на Kre-Alkalyn ето с тая таблица:
http://www.musclemass.com/creatine_side_effects.html
А ето защо и съм против Креатин Монохидрата:
Kidney disease or diabetes: Don’t use creatine if you have kidney disease or a disease such as diabetes that increases your chance of developing kidney disease. There is some concern that creatine might make kidney disease worse.
от тук -> http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/drug ... l/873.html
Освен това защо ви е да задържате вода в тялото си, какво се печели освен, че се подувате.
Creatine supplementation is a popular way for bodybuilders and athletes to increase muscle mass, but research suggests that size increase in muscles is actually due to water retention.
Read more: http://www.livestrong.com/article/51867 ... z1k56bjt3W
Аз бих посъветвал г-н Василев, да си наляга парцалите и с много тенировни, хубави протеини, БЦАА и Л-Глутамин ще постигне чудесни любителски резултати за няколко месеца.
После чак, ако не ти е достатъчно се мятай на Креатина бил той Монохидрат който препоръчват колегите или Кре-Алкалин-а който бих пил аз.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
deyan-enchev написа:Веселин|Василев написа:latrel написа:deyan-enchev написа: Kre-Alkalyn вместо monohydrat-a определено.
И аз затова го избирам, но колегите може би имат различна информация и знание, което не споделят![]()
Ще съм ви благодарен, ако обясните понеже е важна тема - за монохидрата има много + и - споделени, особени колегате WhitePower1913 мисля че беше - голям му е фен.
Аз подкрепям избора си на Kre-Alkalyn ето с тая таблица:
http://www.musclemass.com/creatine_side_effects.html
А ето защо и съм против Креатин Монохидрата:
Kidney disease or diabetes: Don’t use creatine if you have kidney disease or a disease such as diabetes that increases your chance of developing kidney disease. There is some concern that creatine might make kidney disease worse.
от тук -> http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/drug ... l/873.html
Освен това защо ви е да задържате вода в тялото си, какво се печели освен, че се подувате.
Creatine supplementation is a popular way for bodybuilders and athletes to increase muscle mass, but research suggests that size increase in muscles is actually due to water retention.
Read more: http://www.livestrong.com/article/51867 ... z1k56bjt3W
Аз бих посъветвал г-н Василев, да си наляга парцалите и с много тенировни, хубави протеини, БЦАА и Л-Глутамин ще постигне чудесни любителски резултати за няколко месеца.
После чак, ако не ти е достатъчно се мятай на Креатина бил той Монохидрат който препоръчват колегите или Кре-Алкалин-а който бих пил аз.
Деяне стига формалности г-н Василев

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Еми Г-н Василев
значи сте за Креатин - от доста време тренираш, пробвай както си решил смяна на тактиката с отделно протеин, бцаа и ... още нещо

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530d , E39 Touring
Специално относно креатина....Докато бях млад и зелен (18-19г.) бях на принципа колкото повече, толкова по-добре и прекалявах с креатина и дозировката му...на 25 се наложи разбиване на доста сериозен камък в бъбрека ми, съпроводено с нечовешки кризи (който го е болял бъбрек знае за какво говоря), та мисля, че едва ли само креатина е причинителя за каменната кариера, която си бях заформил
, но със сигурност малко или много е допринесъл, така че ако имате някаква наследствена предразположеност към проблеми с бъбреците, примерно родителите ви, баби, дядовци са имали подобни проблеми, горещо препоръчвам да НЕ използвате креатин!

- sambeto
- ентусиаст
-
Веселин|Василев написа:sambeto написа:deyan-enchev написа:Веселин|Василев написа:Кoлеги какво ще ми препоръчате комбинация creatin monohydrat + L-glutamin или creatin monohydrat + bcaa ?
И понеже Креатина си е измислен в Германия,и е една от малкото добавки които са по добри от тия в USA,аз лично ти препоръчвам Креатин Монохидрат на фирмата BioTech,ама немския BioTech![]()
Да да ще добавя и протейн задължително, просто за тия две комбинации се чудех коя да е. Протейна ще е на Syntrax, чудех се за голд стандарт ама като знам как не ми действат много, много ще е пари на вятъра! Също варианта за гейнър не го изключвам!
Да ти кажа честно последния който изпих е именно на Syntrax....горе долу бива протеина

Тоя Gold Standart верно е добър,ма скъпичък.....ако ме послушаш вземи това SCIVATION WHEY,доста по добър е от Syntrax и е по евтин от Gold Standart,НО с същия ефект

bacarkata написа:Твърдо за Монохидрат + алфалипоева киселина и глюкоза
Честно казано доста се изненадах като се спомена алфа липоевата киселина......не се знае от много хора

Надявам се си запознат как,какво,защо,кога да,кога не......общо взето си е продукт от старата школа и е малко деликатна работата с него,ма иначе самото споменаване на такова нещо говори за човек,който малко или много е в час с това онова !
- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
sambeto написа:.....ако ме послушаш вземи това SCIVATION WHEY,доста по добър е от Syntrax и е по евтин от Gold Standart,НО с същия ефект![]()
Scivation-a е добър, но НАЙ-вкусния протеин за мен е Myofusion Milk Chocolate на Gaspari...при положение, че особено американските протеини се бъркат в един казан дето се вика, за мен най-важния фактор е вкуса, а и особено когато е на промоция Myo-то ми е фаворит....имало е случай на ден да изпия поне по 7-8 шейка, наистина води до пристрастяване тая гад

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колко да е добър протеин, дето го подслаждат с аспартам?
И аз го пиех до момента в който се зачетох в съставките.
И аз го пиех до момента в който се зачетох в съставките.

- sambeto
- ентусиаст
-
Я.Велинов написа:sambeto написа:.....ако ме послушаш вземи това SCIVATION WHEY,доста по добър е от Syntrax и е по евтин от Gold Standart,НО с същия ефект![]()
Scivation-a е добър, но НАЙ-вкусния протеин за мен е Myofusion Milk Chocolate на Gaspari...при положение, че особено американските протеини се бъркат в един казан дето се вика, за мен най-важния фактор е вкуса, а и особено когато е на промоция Myo-то ми е фаворит....имало е случай на ден да изпия поне по 7-8 шейка, наистина води до пристрастяване тая гад
Е братле.....верно че всеки си има предпочитания за всичко,ама ако искаш вкус а не ефект.....яж торти от "Неделя"

bum_bum написа:Колко да е добър протеин, дето го подслаждат с аспартам?
И аз го пиех до момента в който се зачетох в съставките
bum_bum,Gold Standart,Syntrax,SCIVATION WHEY.....както и всички протеини от по високия клас нямат в състава си аспартам,и от доста време големите фирми не го използват

- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
sambeto написа:Е братле.....верно че всеки си има предпочитания за всичко,ама ако искаш вкус а не ефект.....яж торти от "Неделя"![]()
Най-вероятно се интересуваш достатъчно, но ако не знаеш в америка фабриките, които произвеждат протеините са няколко и не случайно на почти всички американски протеини пише made FOR, а не made BY, тоест суровината е общо взето една и съща, а също така особено като говорим за суроватъчни (какъвто е Scivation-a) или матрици (какъвто е Myofusion-a) блендата (съотношението) на различните видове протеин се различава в пренебрежително малък процент в зависимост от марката. Поради тази причина си избирам най-вкусния протеин, защото общо взето всички са една и съща гняс

sambeto написа:bum_bum написа:Колко да е добър протеин, дето го подслаждат с аспартам?
И аз го пиех до момента в който се зачетох в съставките
bum_bum,Gold Standart,Syntrax,SCIVATION WHEY.....както и всички протеини от по високия клас нямат в състава си аспартам,и от доста време големите фирми не го използват
Да няма аспартам, но има Ацесулфам-К и Сукралоза, които в никакъв случай не са по-безобидни от аспартама, просто не са правени достатъчно изследвания и имиджа им не е толкова "опетнен"....общо взето всички изкуствени подсладители са отрови, но не трябва да се вманиачаваме чак дотам, защото нищо от предлаганите не само добавки, но и храни като цяло не трябва да вкусим. Ако все пак държите протеина да е без нещо artificial, може да се ориентирате към NOW, те нямат изкуствени подсладители....или поне така пише на етикета