Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от enigma » 02 Яну 2026, 22:51

Top Gun Maverick написа:Не знам, ама при вас направо сериала "Stranger tings". :mhihi:
https://youtu.be/ukoVvY7EaHY?si=TVVtJ785VMtLs26D
Едни могат да ги гръмнат още от раз, на тоя тука една камара време му се молят да не прави нещо стюпед и че нищо не е станало, ама тоя накрая...

Да, много скучно това, много се обясняват. Има едни ченгета в немаркирани коли, които директно почват да стрелят. Един мой съсед работи в полицията ей в тоя град и участва в това видео наскоро :ok:

https://m.youtube.com/shorts/yIMYDjfk2I4

Едит - пълната версия https://youtu.be/z0ly73NxNuc
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 0:09

Това го бях гледал. :mhihi: Точно на този канал съм абонат и обикновено ако са до 5-6 Мин ги гледам тия стрелби, другите по-рядко, че понякога полицай като спре дрогиран негър и 10 мин само повтаря, че му нарушават правата и разбира се, че нищо не е направил да го спират. :mhihi:
Ей го това сега излезе:
https://youtu.be/zdhZQsMGWuM?si=qhxAC4r1EAHE0uB9
Малко пресолиха с тоя хахо, ама си връзват гащите да не пореже някой. Обаче много хаховци, тоя сега не е в квартал или нещо си, летището. Или е луд или дрогиран, иначе къде ще тръгва срещу куп насочени пистолети да...и аз не го знам какво направи, сякаш щеше да бяга между тях. :dunno:

Това се чудя защо има толкова гледания, а то половин час и се молят на тая вместо да я гръмнат. :shock:
Явно тези са от мноооооого либералните. Някаква ерия на демократите ще да е: :mhihi:
https://youtu.be/Uj63XI_d7_A?si=wysr32rpiMtSxtK3
Накрая обаче оставиха нарочно кучО да я ръфне. :mhihi:
Че суота викаха...мале, мале, на всички ченгетата пистолетите заключени, тая отвлече цял полицейски участък. :mhihi: Ама и ченгето какво е стягал, че да си измуши едната белезница...
Абе даже и червено Боро и дадоха на тази да си пафка в процеса на преговорите. :mhihi:
Последна промяна Top Gun Maverick на 03 Яну 2026, 0:21, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 03 Яну 2026, 0:12

enigma написа:
Top Gun Maverick написа:Не знам, ама при вас направо сериала "Stranger tings". :mhihi:
https://youtu.be/ukoVvY7EaHY?si=TVVtJ785VMtLs26D
Едни могат да ги гръмнат още от раз, на тоя тука една камара време му се молят да не прави нещо стюпед и че нищо не е станало, ама тоя накрая...

Да, много скучно това, много се обясняват. Има едни ченгета в немаркирани коли, които директно почват да стрелят. Един мой съсед работи в полицията ей в тоя град и участва в това видео наскоро :ok:

https://m.youtube.com/shorts/yIMYDjfk2I4

Едит - пълната версия https://youtu.be/z0ly73NxNuc

Ей затова Америка е велика, според мен - жената се обажда на 911, чувства се застрашена, обяснява каква е ситуацията и реакцията е своевременна и в пълнота.
Да пожелаем на Европа да се учи и да действа една идея по-решително при подобни ситуации.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 03 Яну 2026, 1:20

Този град е сравнително спокоен и не се толерират престъпниците, поне не знам съседът ми често да участва в такива стрелби :mhihi: Но градът е в съседство до Оукланд, което е неспасяемо гето и от време на време преливат криминални елементи. Тоя нещастник според мен не знаеше къде се намира и си мислеше, че ще му се обясняват, като видя че е сериозна работата отчаяно метна пистолета към тях, ама беше късно…
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 2:11

Кажи, кажи за тая дето узурпира полицейския участък. :mhihi:

А тука в Минесота, първоначално реших, че тоя уцели стъклото на патрулката, а то ченгето отвътре през стъклото стреляше. Другият ръб пък накрая как се движеше, че да му обърне леко вратата. :shock: :mhihi:
https://youtu.be/vZCjvcgRmA8?si=mrxqJV9UZTQtgS4R

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 03 Яну 2026, 2:30

Top Gun Maverick написа:Кажи, кажи за тая дето узурпира полицейския участък. :mhihi:

Не казват къде е това, не знам, някакви аматьори са тия :dunno: Много сняг има, да не е Канада? :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 03 Яну 2026, 2:37

Маверик, ей туй е за тая тема :shock:
И полицаите като местното население - педеруги... :censored: :banghead:

https://x.com/i/status/2007120223359631658

Последните няколко пъти като бях във Франкфурт ми се драйфаше от орки! Навсякъде бяха.
Явно почти цяла Германия е така... Само в Хамбург ми се стори по-човешко, ама и там ще залеят вероятно!

Страшна гнус е това. И както обичам да казвам. Простите немци и прочее педеруги след 5 години ще осъзнаят,
че вместо да внасят подчовеци да им работят е било 100 пъти по-добре да използват роботи!
Или няма да осъзнаят, че работят от доста години с немци и голямата част са яко мързеливи и тъпи копелета :dunno:

п.с. Вярно София ще се окаже един от най-спокойните градове в Европа :bchug:

Преди Нова Година ходихме до Сингапур, много ми допадна! Много.
Яко ред и правила, чисто и подредено :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Яну 2026, 7:56

В Сингапур няма демокрация , това е едно партийна диктатура . Практически Сингапур от една бедна и западнала колония се превръща в днешния си вид на икономически тигър благодарение на Ли Куан Ю . Който става едноличен диктатор за доста дълъг период, и налага брутални мерки срещу корупцията . Имаше там дори един случай когато негов близък приятел попада в корупционен скандал който петни репутацията на самия Ли Куан Ю са му подсказали че трябва да реши проблема ..И този се самоубива в знак че изкупва вината си . Това са азиатски манталитети които белия човек трудно предъвква . Всичко там е постигнато със жестоки и брутални мерки които се прилагат и до ден днешен . Имали са целия букет "фичъри" на демокрацията преди да им набият обръчите - мулти едтническо общество , малайци китайци индийци и всякакви азиати събрани на една педя земя . Брутална престъпност , мизерия , корупция , сепаратизъм и каквото може да има в един азиатски бардак .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 03 Яну 2026, 8:47

Jordana написа:В Сингапур няма демокрация , това е едно партийна диктатура .

Ти пък от кога си такъв стожер на демокрацията? :shock: Какво като няма демокрация, нали е чисто и подредено ?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 03 Яну 2026, 9:50

Jordana написа:В Сингапур няма демокрация , това е едно партийна диктатура .

Да ти кажа, аз по-приятни и отзивчиви хора не съм виждал :bchug:
Да не говорим, че всичко беше украсено за Коледа, китайчетата и подобни яко тренираха коледни песни дори в хотела :shock:
и всеки си действаше по задачите без да мрънка и т.н. Да, видях и разни тъмни, дето се возеха в ремаркетата на разни камиончета, ама :mhihi:
Като цяло беше брутално добре организирано всичко.

Иначе, регваш се MyICA преди да пристигнеш там и първото нещо в мейла, който ти пращат е, че за трафик на наркотици има смъртна присъда :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Мегаяката държава. За хранене на гълъби до $10000 глоба, за пушене в парка $2000 глоба. Ядеш в метрото, пак глоба и т.н. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

И влизаш в подлеза да минеш от единия мол в другия, които са десетки един след друг и подлеза на 4 етажа пълен с магазини на Hublot, Rolex, Patek Philippe и т.н. :shock: :mhihi: :ok:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 10:17

[quote="enigma"][quote="Jordana"]В Сингапур няма демокрация , това е едно партийна диктатура .[/quote]

Ти пък от кога си такъв стожер на демокрацията? :shock: Какво като няма демокрация, нали е чисто и подредено ?[/quote]
Той е хамелеон. :mhihi: Както викаха едно време за мустака от Панорама - Гарелов е с таС, която е на влаС. :mhihi:
Зак, че те тези в Берлин като ги видиш са цвета сравнимо с онези в Белгия и особено Франция. Само си подскачат и пускат пиратки. :mhihi: Даже си говорят с полицаите, а тези надолу нали ги видя, ломят и палят каквото има, а полицията се прикрива с щитовете.
В Хамбург бая афганистанци има, ама спокойно си цъкаш навсякъде, не съм видял нещо нередно за няколкото ми дни престой там на два пъти. Даже един афганистанец от който купувах кола беше супер любезен, обикаля с мен навсякъде до близкия град за номера, че в Хамбург нещо не работеха, възмущаваше се как можело толкова "Българки" да идват да проституират там, не можело ли работа да си намерят...може би има връзка с това, че от 30 години беше там. :mhihi: Връщал се бил в Афганистан, не искаш да чуе за постоянно да се връща. Най-голямата афганистанска общност в Германия е именно в Хамбург, около 50000 са, като над половината имат гражданство. Някои му викат малкия Кабул. :mhihi: Но те пристигат там още преди 50 години и после вече дърпат повече рода и приятели. Обаче Хамбург е мисля втория(с малко пред Мюнхен)по големина град след Берлин и си е огромен, не ги чувства тези особено много и са интегрирани повечето. Има най-много мостове в цяла Европа, а според някои източници и в света ако се брои само градската част.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 03 Яну 2026, 11:01

Jordana написа:В Сингапур няма демокрация , това е едно партийна диктатура . Практически Сингапур от една бедна и западнала колония се превръща в днешния си вид на икономически тигър благодарение на Ли Куан Ю . Който става едноличен диктатор за доста дълъг период, и налага брутални мерки срещу корупцията . Имаше там дори един случай когато негов близък приятел попада в корупционен скандал който петни репутацията на самия Ли Куан Ю са му подсказали че трябва да реши проблема ..И този се самоубива в знак че изкупва вината си . Това са азиатски манталитети които белия човек трудно предъвква . Всичко там е постигнато със жестоки и брутални мерки които се прилагат и до ден днешен . Имали са целия букет "фичъри" на демокрацията преди да им набият обръчите - мулти едтническо общество , малайци китайци индийци и всякакви азиати събрани на една педя земя . Брутална престъпност , мизерия , корупция , сепаратизъм и каквото може да има в един азиатски бардак .

Значи някой ден, поне на теория и тук може да стане така!

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 03 Яну 2026, 11:14

Предпочитам да живея в свободни държави. Феновете на автократските режими имате доста опции да се преместите на хубавото.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 03 Яну 2026, 11:18

R.I.P. Испания….
Не знаех, че има толкова много орки (мароканци)..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Яну 2026, 11:29

Иначе, регваш се MyICA преди да пристигнеш там и първото нещо в мейла, който ти пращат е, че за трафик на наркотици има смъртна присъда :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Мегаяката държава. За хранене на гълъби до $10000 глоба, за пушене в парка $2000 глоба. Ядеш в метрото, пак глоба и т.н. :bowdown: :bowdown: :bowdown:
За дъвчене на дъвка 1000 глоба , от 1992г е забранена продажбата на дъвки . Площадите били с размазани дъвки по плочките и решили проблема кардинално - няма да дъвчете дъвка като плюете по земята . :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата