Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Lenco написа:sub_eleven написа:....
Виж ся, първо службата ми не позволява да имам психични отклонения, за разлика от някой пишещи тук.
Второ, няма как да съм твойто момче, щот не те познавам (за голямо мое удоволствие), а и от профила ти не мога да разбера дали си момченце или момиченце, а с това мече и тиква ........
А бре, Вие се срамувате да си попълните профилите, тръгнахте акъл да давате, викаш с такива като теб ще се случат нещата......
Да питам пак, ти от кои си, от останалите без пиене, без работа или без доходи?
Хаха, в профила ми ли се зарови, колко си жалък... Като гледам преди да се озъбиш на някой, за теб има значение да провериш кой е...и ако е момченце или момиченце, заголваш зъбите.
п.п Ще те изям за закуска, МОЕТО МОМЧЕ! Минавай на ЛС.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
sub_eleven написа:.....
Има доста места в мрежата, в които можеш да си споделиш проблемите и желанията, пак анонимно.
Не ми отговори на въпросите, ама не си и длъжен, както останалите няколко герои в темата.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Lenco написа:sub_eleven написа:.....
Има доста места в мрежата, в които можеш да си споделиш проблемите и желанията, пак анонимно.
Не ми отговори на въпросите, ама не си и длъжен, както останалите няколко герои в темата.
Напротив, отговорих ти на ЛС, но си ме добавил за "враг". Добре си направил.
Само не знам защо питаш за неща, които не те интересуват?
- Lenco
- Старши скрапер
-
sub_eleven написа:Lenco написа:sub_eleven написа:.....
Напротив, отговорих ти на ЛС, но си ме добавил за "враг". Добре си направил.
Само не знам защо питаш за неща, които не те интересуват?
Ти едно съобщение не можеш да изпратиш, а искаш да ма ядеш.
ПП: Даже не знам, че има такава опция, но ако ще ти помогне за преживяване на драмата, така е, блокирах те.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Lenco написа:Ти едно съобщение не можеш да изпратиш, а искаш да ма ядеш.
ПП: Даже не знам, че има такава опция, но ако ще ти помогне за преживяване на драмата, така е, блокирах те.
Жив и здрав да си!
- Lenco
- Старши скрапер
-
Това е най-важно, пожелавам го на теб, както и на всички останали.
И нека след тази криза си направим равносметка кое-как и защо.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Lenco написа:Това е най-важно, пожелавам го на теб, както и на всички останали.
Абсолютно, дано да си бил ти прав си пожелавам за себе си.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
20% от тестовете са положителни, а 50% от тях са потвърдени с PCR тестове. Демек 10% са заразени, което пак не е малкоBogat-Beden написа:Слоаченос? Не мисла

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Бат С., ужасно малко са 10% заразени/преболедували на фона на наложените мерки.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Мистериозния нов щам на коронавирус
Как е в Германия? Ами както и в България са затворени всички малки обекти. Работят само хранителните магазини. То и без това няма малки квартални магазинчета. Само големите акули са. Няма карантина, няма задължителни маски, има забрана да се струпват хора на едно място. Има и глоби затова - 250 евро. При повторни нарушения отиват към 2500.
Хората, които са на трудов договор не работят и получават 60% от нетното си възнаграждение. Тези, които не работят така или иначе са на социални помощи. Строителството си работи на пълен работен ден. Както и пощи, бензиностанции и други обекти. Има фирми, при които работниците работят частично, тоест например 40 часа на месец. Тогава заплатата е между 85 и 90%.
Ако се струпат много хора пред магазин, то тогава ума пропусквателен режим и те чакат отвън на опашки. Никой не се бута в другия, спазват си дистанция. Парковете са пълни с хора, защото няма карантина. Просто не са на групички. Всичко е наред и чакаме да премине всичко това.
Няма протести, има малко недоволство на хората. Това е моя личен поглед над нещата. Поздрави от Щутгарт.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Хората, които са на трудов договор не работят и получават 60% от нетното си възнаграждение. Тези, които не работят така или иначе са на социални помощи. Строителството си работи на пълен работен ден. Както и пощи, бензиностанции и други обекти. Има фирми, при които работниците работят частично, тоест например 40 часа на месец. Тогава заплатата е между 85 и 90%.
Ако се струпат много хора пред магазин, то тогава ума пропусквателен режим и те чакат отвън на опашки. Никой не се бута в другия, спазват си дистанция. Парковете са пълни с хора, защото няма карантина. Просто не са на групички. Всичко е наред и чакаме да премине всичко това.
Няма протести, има малко недоволство на хората. Това е моя личен поглед над нещата. Поздрави от Щутгарт.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В такъв случай къде отиват милиардите които се наливат във бизнеса за справяне с вируса ? Заплати на разни мериднджеи ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Има различни фирми и подходи и извън България.
В немска фирма работя в България и цялата или голяма част от администрация им в Германия са в отпуск 2 седмици, та не е само хоум офис или седене вкъщи на 60%.
В немска фирма работя в България и цялата или голяма част от администрация им в Германия са в отпуск 2 седмици, та не е само хоум офис или седене вкъщи на 60%.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Gari написа:Как е в Германия?
И тук в Белгия е същата работа само, че работят и малките квартални магазинчета за хр.стоки

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Моето виждане на нещата е,че следват неадекватни след неадекватни мерки. Още на 13 март трябваше да се затворят границите изцяло,но все ми се струва,че не го направиха нарочно,само и само да дойдат заразени и тук,че да се отпуснат едни пари,които разбира се,потънаха някъде.
Като искаха маски,трябваше още от първия ден,а не 1 месец след това,когато дойдоха едни "наши" камиони с тях.
Месец и половина хората пътуват насам натам и сега изведнъж,дай да не може,че видиш ли изпълняваме нещо.
Тестове се правят в едни частни болници,че да вървят пътеките сигурно.
Преди няколко дни броя на заразените нещо взе да намалява и почнаха да правят "уж" масови тестове,а имали само 20 000 бройки, Но пък заработи измисленото от тях. За 2 дни ги вдигнаха отново на 40-50 на ден. Но ще свършат тестовете.
Като искаха маски,трябваше още от първия ден,а не 1 месец след това,когато дойдоха едни "наши" камиони с тях.
Месец и половина хората пътуват насам натам и сега изведнъж,дай да не може,че видиш ли изпълняваме нещо.
Тестове се правят в едни частни болници,че да вървят пътеките сигурно.
Преди няколко дни броя на заразените нещо взе да намалява и почнаха да правят "уж" масови тестове,а имали само 20 000 бройки, Но пък заработи измисленото от тях. За 2 дни ги вдигнаха отново на 40-50 на ден. Но ще свършат тестовете.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Jordana написа:В такъв случай къде отиват милиардите които се наливат във бизнеса за справяне с вируса ? Заплати на разни мериднджеи ?
Ако въпроса е към мен - държавата отпуска тези 60%, превежда ги на фирмите и фирмите ги превеждат на работниците си. А колко меринджеи абсолютно нищо не вършат от така наречения хоум офис не ми се коментира.
Не ми е известно да се подпомагат лично фирмите за основните им разходи - наем, ток, газ. Може и да им помага държавата, но това е нож с две остриета. Германия има МНОГО пари, защото облага с високи данъци бизнеса, но малкия бизнес, не големия. След като премине кризата държавата ще си вземе парите обратно по един или друг начин.
Офтопик: Знаете ли, че концерните не се облагат с данък печалба? В нашия район са Порше, Мерцедес, Мале и Бош. Те не плащат данъци. Дават големи заплати на работниците си и тези работници плащат данъци на парите си.
Имаше три вида трудови договори - пълен, непълен работен ден и третия беше допълнителна работа. Тя беше 40 часа на месец и беше с твърдо възнаграждение от 450€. Не се облагаше с данък. Много хора се възползваха и работеха събота и неделя и си докарваха супер доход, но държавата реши, че не може така и хоп данък и на тези парички от 450 остават 350. Не си заслужава. Облагат се с данъци и премиите. Ей затова тази държава има толкова много пари. Хич не им пука, че ще дадат някой лев на бизнеса.
Не искам много, искам всичко!