Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Bogat-Beden написа:@CONAN
Колега- виж по-назад в темата имаше линкове с обяснение на диетата

Конкретно говоря за участието при Гала.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
При ВМ-НВД колбасите могат ли да се използват?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Принципно да, но от гедна точка на всичката химия, която има в тях по-добре направо ги забрави за каквото и да е било хранене. Виж домашни- да.
В 99% от обработените меса по магазините има доволно количество натриев нитрит. Освен в храните се ползва широко и в медицинските лаборатории. Като искат да изследват някое животно за лекарство за рак му инжектират натриев нитрит в съответния орган и в рамките на много кратък срок получават желания тумор в оргага.
Ти вече си реши дали искаш да ядеш квото и да е било обработено месо.
В 99% от обработените меса по магазините има доволно количество натриев нитрит. Освен в храните се ползва широко и в медицинските лаборатории. Като искат да изследват някое животно за лекарство за рак му инжектират натриев нитрит в съответния орган и в рамките на много кратък срок получават желания тумор в оргага.
Ти вече си реши дали искаш да ядеш квото и да е било обработено месо.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
Ок значи основните ми храни са свинско,пилешко, пълномаслено кисело мляко, ядки, риба тон, кашкавал, сирене и зеленчуци?
може и малко извара преди лягане да добавиш 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ако искаш да си на ВМ-НВХ ти трябват мазнини. С тия храни няма от къде да дойдат. Трябва ти сланина, масло, сметана..
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
Сланина не знам къде се продава, поне в големите вериги. Сметаната не е проблем, зехтинът също. Сега обаче маслото как да го консумирам без въглехидрати, без хляб?
Ако ядеш яйца си ги прави с повечко масло. 

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Jim Beam написа:Сланина не знам къде се продава, поне в големите вериги. Сметаната не е проблем, зехтинът също. Сега обаче маслото как да го консумирам без въглехидрати, без хляб?
В кварталните магазини съм срещал сланина, не вярвам в големите вериги да няма, срещал съм с подправки вакуумирана, и без подправки

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ако си в Плевен сланина и мас има на пазара в магазина на месокомбината Славяново. Маслото с някакво месо.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Кoлеги какво ще ми препоръчате комбинация creatin monohydrat + L-glutamin или creatin monohydrat + bcaa ?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Веселин|Василев написа:Кoлеги какво ще ми препоръчате комбинация creatin monohydrat + L-glutamin или creatin monohydrat + bcaa ?
Kre-Alkalyn вместо monohydrat-a определено. В случай че само това са изборите които предлагаш аз съм за Креатин+БЦАА въпреки че пия и Л-Глутамин с БЦАА-то.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
deyan-enchev написа:Веселин|Василев написа:Кoлеги какво ще ми препоръчате комбинация creatin monohydrat + L-glutamin или creatin monohydrat + bcaa ?
Kre-Alkalyn вместо monohydrat-a определено. В случай че само това са изборите които предлагаш аз съм за Креатин+БЦАА въпреки че пия и Л-Глутамин с БЦАА-то.
Пиеш и трите наведнъж или понякога ги комбинираш по различен начин? Четох, че ВСАА е алтернатива на глутамина тъй като при глутамина губиш някакви проценти при усвояването му!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Ако си в Плевен сланина и мас има на пазара в магазина на месокомбината Славяново. Маслото с някакво месо.
Последен семестър в Блгаоевград и не ги познавам много малките месарници тука, а в Кауфланд няма. Може би трябва да разпитам някой от тук. Ей сега си взех половин кило масло от метро да видим как ше ми понесе.
deyan-enchev написа: Kre-Alkalyn вместо monohydrat-a определено.