Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: Мотористите във форума!
turieca написа:От там е. Ставам на 47 тея дни и не ми е до пистарки. Такъв по спокоен и пенсионерски. Да не се катерят моми по него.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Браво, да ти е честит, със здраве да го караш и много безаварийни километри.
Гледам в раздела мотористите взеха да се увеличават, та тази година трябва да се направи една сбирка някъде. Миналата година имаше само предложение и ентусиасти, ама тази година трябва да се заемем по сериозно с въпроса.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря. Надявам се да има време да пообиколим интересни места това лято.
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Към колегите от Пловдив-новата седмица някой за петък/неделя ? Примерно импровизирана сбирка и каране ако познаят за метеорологичните условия ? 
Изпратено от моят SM-S918B с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят SM-S918B с помощта на Tapatalk
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Днес по обед си взех якето. Доволен съм! Има някои 'неточности' в изпълнението на поръчката, но въпреки това бих поръчал отново и бих ги препоръчал на друг с две ръце! Червеното трябваше да е тъмно сиво, трябваше да има и втори вътрешен джоб, но... уви! Ние да сме живи и здрави! При авансово плащане клиента уж получава и безплатна доставка, но за 7,70лв сега няма да правим драма... Стои ми перфектно (изпратих си размерите по 'обмерния' им лист), изработката е топ! Иска се едно горнище на дъждобран за силни дъждове към комплекта с дрехи (имам си, разбира се), но за спестените пари от цената на якето мисля, че е отново супер много на сметка!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бате, ти ако на сбъркано сиво с червено му викаш “неточност”…. ебааахти и идиотите!
Все си мисля, че вече съм видял най-големия възможен дебил и все се появява някой по-голям
Според мен в крайна сметка дефекта се е превърнал в ефект. С червено мисля, че е по-яко, отколкото щеше да е със сиво.
Все си мисля, че вече съм видял най-големия възможен дебил и все се появява някой по-голям

Според мен в крайна сметка дефекта се е превърнал в ефект. С червено мисля, че е по-яко, отколкото щеше да е със сиво.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
https://motogotin.com/collections/%D1%8 ... 0%BA%D0%B5
Аз съм с такова, доволен съм как ми стои, доволен съм как топли, Доволен съм от шевовете и изработката, май нямам забележки. Има сваляема подплата, има и протектори на лактите, раменете и гърба, дано да не разбирам колко пазят.
Мисля че е изгодно.
Аз съм с такова, доволен съм как ми стои, доволен съм как топли, Доволен съм от шевовете и изработката, май нямам забележки. Има сваляема подплата, има и протектори на лактите, раменете и гърба, дано да не разбирам колко пазят.
Мисля че е изгодно.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Бате, ти ако на сбъркано сиво с червено му викаш “неточност”…. ебааахти и идиотите!

ildivvy написа:Днес по обед си взех якето. Доволен съм! Има някои 'неточности' в изпълнението на поръчката, но въпреки това бих поръчал отново и бих ги препоръчал на друг с две ръце! Червеното трябваше да е тъмно сиво, трябваше да има и втори вътрешен джоб, но... уви! Ние да сме живи и здрави! При авансово плащане клиента уж получава и безплатна доставка, но за 7,70лв сега няма да правим драма... Стои ми перфектно (изпратих си размерите по 'обмерния' им лист), изработката е топ! Иска се едно горнище на дъждобран за силни дъждове към комплекта с дрехи (имам си, разбира се), но за спестените пари от цената на якето мисля, че е отново супер много на сметка!
Оправи ми вечерта

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Възможно ли е да не са се объркали, ами направо са му пратили нещо налично "ако мине"? 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
dhtj написа:Възможно ли е да не са се объркали, ами направо са му пратили нещо налично "ако мине"?
Абсолютно същото си помислих

От мой другар имам отзив,че не им държат много на бой нещата,но то ще си покаже.
Не съм пипал на живо та да хваля или плювам и затова не смея да давам конкретно мнение.
НО!Това да си искал едно,а да дойде друго...за мен е меко казано несериозно.
Даже нямаше и да го взема от куриерската фирма.
Просто пиша едно основание тип не е моята пратка и довиждане.
А и ти се чудя като даваш 15к за мотор,защо икономисваш от екипировка,но ти си знаеш де.
Парите са си твои все пак.
В крайна сметка може да са добри...пак казвам не съм ползвал,но ниската цена рядко лъже относно качеството.
По темата.
Да се оплача и тук освен на бум-бум при монтаж на нови дисаги поради липса на още няколко ръце хем не можах да монтирам дисагите,че не станаха,хем си надрах и задният калник.
Та сега трябва да го свалям и да пращам пак при бояджията.
Положителното е че ми хареса визията на соло седалката и май ще поръчам една така наречена rear seat luggage rack скара за задната седалка та като карам градско да съм солов играч.
И без това малката за сега се дърпа да се вози...ама да видим де може и да се отпусне и тая година да подкараме нещата.
Не съм пипал на живо та да хваля или плювам и затова не смея да давам конкретно мнение.
НО!Това да си искал едно,а да дойде друго...за мен е меко казано несериозно.
Даже нямаше и да го взема от куриерската фирма.
Просто пиша едно основание тип не е моята пратка и довиждане.
А и ти се чудя като даваш 15к за мотор,защо икономисваш от екипировка,но ти си знаеш де.
Парите са си твои все пак.
В крайна сметка може да са добри...пак казвам не съм ползвал,но ниската цена рядко лъже относно качеството.

По темата.
Да се оплача и тук освен на бум-бум при монтаж на нови дисаги поради липса на още няколко ръце хем не можах да монтирам дисагите,че не станаха,хем си надрах и задният калник.
Та сега трябва да го свалям и да пращам пак при бояджията.
Положителното е че ми хареса визията на соло седалката и май ще поръчам една така наречена rear seat luggage rack скара за задната седалка та като карам градско да съм солов играч.
И без това малката за сега се дърпа да се вози...ама да видим де може и да се отпусне и тая година да подкараме нещата.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-

Протекторите са си съвсем стандартни, каквито продават във всички онлайн-магазини по Европа.. Плата е 'кордура' с плътност 600Д (стандартно), хастара е хубав (италиански бил), подплатата е екстра... По въпроса за дизайна - тук вече всеки си има вкус! Аз като че не искам вече яке с надписи Champion, MotoGP, SBK, NGK и т.н. затова и ми допадна този вариант! Те имат и хубави 'адвенчър'-модели, които не отстъпват, дизайнерски, на това, което виждам по онлайн-магазините, пак според мен... Освен това: имат вариант да им изпратиш снимка на нещо от 'нета' и те ще ти го направят на 90% по техни думи. Аз съм склонен да им вярвам...
За мен коефициента цена/стока е много висок! Има и много по-скъпи модели в магазините, но това, което те предлагат няма да се намери на по-добра цена - нека така да го определим! Иначе из нета има и по-евтини неща, но там вече...няма смисъл.
С всичко това, аз не агитирам някой да си поръчва от тях или не... Аз съм доволен и се опитвам да покажа реално нещата, и ако някой реши да си поръчва от тях, да има реална информация! Имам познати, които карат вече над 5-6 години с техни дрехи - доволни са! Някои от тях карат и по 15хил.км на година... Ще видим при мен как ще е...
Не съм давал 15хил.лв за мотор! Станала е грешка или ме бъркаш... Не мисля и, че съм 'пестил' от якето. Имам и други якета освен това...

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
И аз поръчах там за мен и жената. Стандартни размери и модели от каталога, но се оказа, че нямат готови.
Предложиха така и така ще ги правят сега ако искаме някакви промени да кажем.
Помолих само да махнат дракончета и картинки и да ми сложат по един трикольор на ръкава.
Какво ще дойде ще видим евентуално другата седмица.
А в момента се провежда "слонския събор" в Германия. Не знам защо не е свинския
https://www.facebook.com/pages/Hexenkes ... 95/photos/
Зет ми е там и каза, че тази година е по топло от миналата в линка има снимки.
Предложиха така и така ще ги правят сега ако искаме някакви промени да кажем.
Помолих само да махнат дракончета и картинки и да ми сложат по един трикольор на ръкава.
Какво ще дойде ще видим евентуално другата седмица.
А в момента се провежда "слонския събор" в Германия. Не знам защо не е свинския
https://www.facebook.com/pages/Hexenkes ... 95/photos/
Зет ми е там и каза, че тази година е по топло от миналата в линка има снимки.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
По-скоро ги очаквай на 9-10-тия работен ден от даването на поръчката... Като ги получиш, направи и по една-две снимки, ако няма да е проблем.

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
В неделя я пуснах в сряда изпратих малко размери, които поискаха и чакаме.