Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Войната започна ...

Мнение от b_u_b_o » 28 Фев 2022, 13:45

Don_Diego написа:Аз в западна медия един кадър от показаните във филма не съм видял, та май е имало цензура

Ама как даваш линк към youtube на нещо и викаш цензура? По-голяма медия от това няма, не знам в коя година живееш. Аз тоя филм го спрях като на 5тата минута като взеха да ми обясняват как 39та Сталин видиш ли се уплашил от Хитлер и за да спаси страната си от нацистите подписали пакта Рибентроп-Молотов...от тука на татък ми е ясно, че каквото и да чуя то ще е изкривено както е угодно на руснаците. Щом изрода Сталин почнеш да оправдаваш кво да си говорим повече. Ама нищо не ме изненадва, те в москва на икона са го изтипосали и ходят да се редят да му се кланят и да го целуват...2022ра това, не 1953. :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Фев 2022, 13:45

drago_pavlov написа:Нали 44-та са дошли и са измели. И какво? Цъфнали сме и сме вързали...
Направо да се чуди човек как ги измисляте тия тъпотии... Че чак ги и мечтаете...

Не е ли очевидно. Мечтаят си, че ще дойдат руснаците и ще ги направят активни борци срещу фашизма :mhihi: Ще си сложат табелка на домовете, образцов дом и т.н. :mhihi:
Само дето тогава наистина е имало борба срещу нещо. Сега просто ще си продадат задника.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 28 Фев 2022, 13:53

sub_eleven написа:Ако ми го подадат за 5 мин тоя Петков, заедно с джендера Плевнелиев, ще ги направя на кайма и двамата.

Евала, машино! А Бойко за колко мин. ще стане на кайма? Питам понеже е в тежката категория :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 28 Фев 2022, 13:56

като примера със Сърбия си е същият , като сега, когато разделиха държавата.
За това някакъв коментар?!

Абсолютно, бях против това което направиха САЩ и бях за Сърбия. Сърбите си защитаваха територията от сепаратисти. Против съм и срещу многото войни на САЩ за петрол с което избиха сума ти народ. Мразя и се противопоставям на либералните ценности, които ни насаждат. Това обаче не е причина да оправдая нападението над Украйна, както се прави от русофилите.
Оставям ви да се надъхвате с руска пропаганда, днес работя и нямам време да споря повече. И никога не съм смятал, че може да убедя някой русофил (не визирам Е.Димитров), че греши. Смятам че да си русофил, трябва първо да си ниско образован и лесно манипулируем, а това пречи на абсолютно всяко усилие за разумна размяна на аргументи. Просто това нагло и безочливо нападение над европейска държава ме провокира и това че чебурашките са готови да оправдаят такова действие ме шокира. Надявам се да спрете да бъдете русофили преди да почнат руските ракети да ви падат по главите.
Последна промяна ekalchev на 28 Фев 2022, 14:01, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 28 Фев 2022, 13:59

Exclusive89 написа:
sub_eleven написа:Ако ми го подадат за 5 мин тоя Петков, заедно с джендера Плевнелиев, ще ги направя на кайма и двамата.

Евала, машино! А Бойко за колко мин. ще стане на кайма? Питам понеже е в тежката категория :mhihi:

С Бойко си се оправяй сам, щом имаш проблем с него. За Бойко нищо не съм говорил.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 28 Фев 2022, 14:01

ID A написа:
nickstorm написа: Всеки е свободен да гледа каквото си иска, нали стенкахте, че искате да знаете какво реално се случва. Е по западните канали няма да разберете. Бай де уей, качвам клипове на случайни хора, че даже са и украинци, ама нейсе

Не и в рассия! Там роскомнадзор решава какво да се гледа и всякакви други нещо са забранени и е престъпление. А качваш само руска пропаганда. Дай малко линкове от телеграм на украинските канали. Например как цели селца излизат и застават пред руската техника. А и самите руски войници, страшно надъхани да се бият с негри от алабама или къде да е другаде, но не желаят с украинци. Затова им боксува кампанията, защото не само Зеленски е бандеровец срещу когото е цяла Украйна, а цяла Украйна е зад него. Както казват сега сме единни, после ще се оправяме. Вече има и клипове как руските войници "асвабаждават" хранителни стоки от магазини, сейфове от банкови клонове, гориво от бензиностанции, трактори от земеделци за да си дърпат супер техниката. Но не, те никога не поразяват нищо друго освен военни цели. Ти сам вярваш ли си?

Аз какво съм виновен, че украинците в Украйна говорят на руски :dunno: Пък дай ги ти тез линкове бе, пич. Моите не ги гледате щото са били "руска пропаганда"
Ау, ужас! Руснаците си сипват гориво в танковете без да плащат! Еми нали ги изключиха от SWIFT, не са им валидни картите :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 28 Фев 2022, 14:02

Една интересна гледна точка.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 28 Фев 2022, 14:02

Е.Димитров написа:Какви Родопи какви Кърджали давате за пример, като примера със Сърбия си е същият , като сега, когато разделиха държавата.
За това някакъв коментар?!

Югославия колега, Югославия. Почти като Сърбия е, но не е същото.

Накратко - Всичко преди '98 е fair game.

Косово за мен е грешка и по направление на действията на НАТО и по отношение на българската политика към онзи момент. Не трябваше да правим онова което направихме. Точно за да не може Ердоган или някой друг да се оправдава с този прецедент.

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 28 Фев 2022, 14:23

Споделям мнение на мой колега, по случайност руснак, живеещ и работещ в Русия, софтуерен инженер, както повечето тук. Нека приемем, че е интелигентен човек:
"we have two kinds of people here. One is supporting Putin's war, another is not
second part is much bigger
first is poisoned with propaganda for too long time
they think, that Putin is saving Ukrainian people from Nazi :kuku: "

Друг колега, украинец, пиша си в момента с него, е карал семейството си 23 часа със само една спирка за дрямка, от Днипро до Ивано-Франкивск, за да избяга доколкото е възможно по-далеч от ужаса.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 28 Фев 2022, 14:26

Скоро в България ще има повече русофили и путинофили от Русия :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Фев 2022, 14:26

Вярно, Югославия!
А какво стана с Кипър да попитам, вярно , че и там нещата са стари ама нямам спомен и не намирам в интернет някакви санкции да е имало срещу Турция?
Как и да е, лично аз се надявам това безумие там да спре, въпреки, че Путин се е позовал на същите незнам какви бяха на ООН, каквито са се позовали САЩ при Афганистан.

Само да не остане някакво впечатление, че съм русофил или русофоб.
Хич не ме такова за тея държави, аз съм българин и си обичам страната. Притеснява ме , докато се правим на големи играчи да не го отнесем пак покрай "батковците".
Не гледам руски филми, че много ме дразнят, гледам предимно американски филми и ме радват.
Никога не бих отишъл дори на екскурзия в Русия и винаги съм харесвал държавата САЩ, колите им, дизайна им, начина им на живот и тн, но не и политиката.
Човек трябва винаги да е честен и обективен!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Фев 2022, 14:33

Петков е предател, израстна под крилото на Янев, сега заради чужди интереси му духва под опашката, подла мършичка.. :ranting:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 28 Фев 2022, 14:55

Zagy написа:
Една интересна гледна точка.

Усетил ги е нещата автора :yes:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Фев 2022, 15:01

А бе, момчета, засрамете се. Ебаси детската градина...

По време на война първата жертва е истината. Отделно това сега не е тотална война. Не се избива всичко наред. За първи път при конфликт има нет и преки излъчвания в тубата и фейса. И от двете страни.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 28 Фев 2022, 15:12

Преди време бях чел някаква теория, че двете страни се били "разбрали" за в бъдеще конфликтите да са локални и строго ограничени в географските предели на някоя държава - тоест вътре са врагове, навън е мир и песни. Нещо на принципа на шахмата - прекият сблъсък винаги е строго ограничен до едно конкретно поле - едно по едно. Сирия като че ли беше първото потвърждение на тая идея, да видим има ли нещо вярно и сега.

streetz написа:Усетил ги е нещата автора :yes:

Има много логика в тая теза, но пък от друга страна нищо не се споменава за настъпателната политика на НАТО и защо непременно желаят да са гъз до гъз с рашките...
Si non confectus, non reficiat.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата