Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
bum_bum написа:Като не обичаш сланина ядеш масло примерно.

bum_bum написа:
Спайдъра е "60 кила", (предполагам е поне 70) щото не тренира и щото не обича да яде
И доколкото знам няма амбиция да има 50 ръка или нещо подобно и никога не е имал. Това, че си 90-100 кила напомпан урод в никой случай не значи, че си здрав физически или дори силен.
Така, както не тренира ще ти покаже такива упражнения с такива тежести, които ще направят много силачи да мигат на парцали.
Повдигнах въпроса с цел да попитам може ли да се качва маса с този вид хранене... Предполагам просто повече калории по този начин и ще стане

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма как да станеш 120 кила културист по тоя начин, но да- можеш да качиш значителна маса.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
TNT написа:......за "назобаните батки" всички знаем, че са редовно засрамвани като сила.
Е чак пък редовно.....случва се да,ама то от хора дето тренират изключително и само силово,а иначе са едни хилки.....
Предпочитам да изглеждам по здрав и да вдигам с по малки килограми,все пак няма си нося щангата с мене да ме видят колко вдигам.
При професионалистите обаче няма шанс "назобан батка" да е победен силово от някой подобен типаж

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
съвсем от любопитство питам,
тези ,които не са профи трибойци или културисти,
каква е идеята да се качват много килограми- (много е относително, но да кажем на среден ръст над 90?)
Както и силата да се самоцел?
P.С. не целя спор или заяждане, наистина ми е любопитно
каква е идеята да се качват много килограми- (много е относително, но да кажем на среден ръст над 90?)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Повечето от тия само изглеждат тлъсти. Пипал съм корема на такъв, въпреки, че е баси търбуха е корав като камък
Задържат много вода, защото взимат огромни количества андрогенни стероиди. И за това са такива прасета.
Голямото раздуване на тумбака е предполагам, щото и вътрешните органи растат от зоба.
Иначе ако се храниш както трябва и тренираш като трибоец ще изглеждаш доста добре.

Задържат много вода, защото взимат огромни количества андрогенни стероиди. И за това са такива прасета.
Голямото раздуване на тумбака е предполагам, щото и вътрешните органи растат от зоба.
Иначе ако се храниш както трябва и тренираш като трибоец ще изглеждаш доста добре.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Понеже знам , че темата е забранена за обсъждане на всякакъв вид зоб , моля някой , който е на ТИ с тези неща да ми пише едно лично да му задам 1-2 въпроса. Благодаря 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Bogat-Beden написа:съвсем от любопитство питам,
Аз честно казано не разбрах точно за кои питаш братле,в смисъл аз поне не знам някой,който не му трябва да е по тежък....да се хване да наедрява

bum_bum написа:
........Задържат много вода, защото взимат огромни количества андрогенни стероиди. И за това са такива прасета.
Голямото раздуване на тумбака е предполагам, щото и вътрешните органи растат от зоба. .........
Аз наистина не знам за коя група хора говорите в момента,НО които и да са тия момчета ще кажа че единствения орган в човешкото тяло който расте при употреба на стероиди е черния дроб......обаче няма как той да порасне до толкова че да ти се раздуе тумбака

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:Няма как да станеш 120 кила културист по тоя начин, но да- можеш да качиш значителна маса.
120 кила с плочки без химия за мен не става! Освен, ако не си 220см висок

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
sambeto написа:единствения орган в човешкото тяло който расте при употреба на стероиди е черния дроб......обаче няма как той да порасне до толкова че да ти се раздуе тумбака
А дали не расте и предсърдието и накрая- "еее къв як мъж беше пък инфаркт"?
Иначе така набързо погледнато:
Distended Stomach. Here is a video showing the “pregnant bodybuilder” effect. This is very,very common in pro bodybuilding circles but not so common with casual users. My guess (just a guess) is that this only occurs at insanely high doses. Those steroids make everything grow, not just your muscles. All your intestines and internal organs grow too. When someone taking lots of steroids relaxes, their belly is HUGE – like a barrel or pregnant woman. Of course they can suck it in and flex it for a photo shoot but when they relax, its nasty. My guess is that this effect is not reversed when the steroids are stopped, the distension is probably permanent.
Aside from the visible effects, steroid use by both men and women can damage internal organs, such as the kidneys or liver, even causing liver tumors in some individuals,according to MayoClinic.com. Steroids also impact cholesterol levels, lowering the levels of the good cholesterol HDL, or high density lipoproteins, while raising the levels of damaging LDLs, or low density lipoproteins. High blood pressure is another problem caused by steroid use. Heart palpitations and sleep apnea have been noted in some users of anabolic steroids. Youth who are still growing may see a disruption to their normal growth pattern if they use steroids, making them exceptionally dangerous for teen athletes. Steroid users of any age have a higher risk of cancer than people who don't use steroids.
Read more: http://www.livestrong.com/article/17294 ... z1jqr5yVsh
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
eraziel написа:Kaто гледам как за повечето хора Милко от SpiderSport е "тоя пич" и разни други подобни определения и ми става весело
Гледах предаването,тоя тип наистина е готин но нещото ,което ме издразни е,че когато Гала го пита да се обоснове за нещо отговора беше:
....аз чета едни ГОЛЕМИ книги ,дето струват МНОГО долари и затова ще ми вярвате..........
С това в мое лице няма да спечели съмишленик ,много по добре щеше да бъде да се обоснове с конкретни учени и изследвания.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Напълно си е прав. Аз като се опитвам да обясня нещо накрая ми казват, че съм тъп, говоря глупости и т. н. В тая тема поне 10 пъти са ме правили на гъз, аз се заричам, че повече няма да влизам и после пак. Щото искам примерно да помогна на някой да открие как да живее по-добре. После пак ме запсуват и така.
Спайдъра казва- това е така, който иска да вярва, който не да се шиба и край.

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
bum_bum написа:Напълно си е прав. Аз като се опитвам да обясня нещо накрая ми казват, че съм тъп, говоря глупости и т. н. В тая тема поне 10 пъти са ме правили на гъз, аз се заричам, че повече няма да влизам и после пак. Щото искам примерно да помогна на някой да открие как да живее по-добре. После пак ме запсуват и така.
Е стига бе bum_bum, на мен ми е интересно това което споделяш и ми харесва това че отговорите ти са винаги обосновани и подкрепени с факти. Всеки си чете и си решава на какво да вярва и какво не, аз лично съм се доверявал на твоите съвети не веднъж и смятам че си компетентен, който смята че не си прав сам си решава.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
bum_bum написа:Напълно си е прав. Аз като се опитвам да обясня нещо накрая ми казват, че съм тъп, говоря глупости и т. н. В тая тема поне 10 пъти са ме правили на гъз, аз се заричам, че повече няма да влизам и после пак. Щото искам примерно да помогна на някой да открие как да живее по-добре. После пак ме запсуват и така.
Не съм съгласен с теб ,когато се поднася нещо толкова радикално по отношение на храненето ,трябва да има доказана информация.
Не може да искаш от хората кредит на доверие след като не го подкрепяш с необходимата доказана научно обоснована информация.
Ако аз днес взема да тръбя ,че за да се чувстват хората добре трябва да ядат само термити и африкански мравки и не го докажа ,че е така.........естествено ,че хората ще ме отсвирват.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ми не го отсвирват да ти кажа, 2 фитнеса има. Причината да не обяснява е, че като каже- яж сланина 90% казват- ааа ами холестерола, ами кръвното, ама лекаря каза ...
Освен туй като идеш на лекар с определена диагноза и той ти каже- това яж, това не обяснява ли ти защо?
Освен туй като идеш на лекар с определена диагноза и той ти каже- това яж, това не обяснява ли ти защо?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
@CONAN
Колега- виж по-назад в темата имаше линкове с обяснение на диетата
Колега- виж по-назад в темата имаше линкове с обяснение на диетата
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"