Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Криминална тема
3186 написа:Jordana написа:например коменитра се последните дни че лично Алексей Петров е ходатайсвал да им издадът разрешителни за 16 оръжия
Много постно, не може ли да се вкара и пряка реч на Алексей Петров, за да е по-достоверно
И защо да е постно? Защото излиза чак сега ли? Аз не казвам, че е вярно, но няма как да знам дали не е. Нима той не посредничи и не наглася правителства на ПП-ДБ с Бойко? Всички разбрахме, че тая педало-педофилска секСта се е ползвала с политически потупвания основно от ПП. Защо да е невъзможно тоя да има пръст? Като беше жив не се пишеше много за него в определени моменти. Та нищо няма да ме учуди.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Криминална тема
Петров нали бил приятел със бащата на Кики Парапетов , познавали се от каратето . Това беше поне официалната версия за връзката между Тиквата Трактора и пепейците . Иначе това че петроханците му били вярна дружина , тръгна от главния лаладжия в републиката Бареков . Но го има и преди него коментирано , Бареков обаче има зъб на Алексей Петров още на времето като го обвиняваше че е отвлякъл сина му , така че е малко съмнителен дали не си наглася нещата вече пред свършен факт .
https://www.youtube.com/watch?v=45QAAxcg66I
https://www.youtube.com/watch?v=45QAAxcg66I
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...