Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от sub_eleven » 16 Апр 2020, 21:15

zAcK написа:Като гледам как на никой не му пука, и след 13 юни ще има ИП :mhihi: Ама ме боли фара. Хората сами си го правят, като всичко останало. А като си го правят, да си го теглят. Да го удължат и до септември, все ми е тая. :bchug:

Зорлем ще го удържат до 13-ти май. Един приятел от полицията ми разказа днес, че сериозно се слухти и при най-малкия слух за протест, мобилизират целия ресурс за да го хванат в зародиш и да не се състои. Веднъж ако се съберат хората, ще им дойде и силата. Няма кой да ти седи вкъщи гладен, ако ще и 50% да е смъртността. А тя е под 1%, както се разбра.

А че мангалите са основните заразени и умрели е повече от ясно. Бие ги много този вирус чернокожите, не само при нас... Заради начина им на живот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 16 Апр 2020, 21:37

sub_eleven написа:А тя е под 1%, както се разбра.

къде се разбра това? или математиката ни куца яко :help:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 16 Апр 2020, 21:42

sub_eleven написа:... Няма кой да ти седи вкъщи гладен, ако ще и 50% да е смъртността. А тя е под 1%, както се разбра.

Тук има ли гладни?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 16 Апр 2020, 21:52

zAcK написа:
Top Gun Maverick написа:Я кажете, доколко работите отиват на 13-ти юни, понеже цял ден и това слушам от хората? Доста зле ще е ако е така, а за повече не ми се е мисли. Народът определено тогава няма да умре от Корона, а от глад и по-точно от всички негативни последици на мизерията във всичките и граници, къде по-големи, къде по-малки.

Като гледам как на никой не му пука, и след 13 юни ще има ИП :mhihi: Ама ме боли фара. Хората сами си го правят, като всичко останало. А като си го правят, да си го теглят. Да го удължат и до септември, все ми е тая. :bchug:

Колега, не се заяждам, но да питам, ако не беше хоум офисче с непрекъсната заплата и 2но по-малък разход на месец сега, а беше собственик на ресторант да кажем, където работи и жена ти, имаш и 2 деца. Какво правиш в тая ситуация 4 месеца? Храна по къщите поръчват нищожен брой хора. Пак ли няма да ти пука? Много ми е интересно как си представяте решаването на проблема с гъшата хуйня. Заключване до смърт ли? Да не очаквате вирусът да се изпари в небитието? Или чакаме лекарството, барабар с 2 години клинични изследвания? Какво правят всички, дето не работят в момента, тука около блока ми е пълно с такива?

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 16 Апр 2020, 21:57

pampo написа:....
Колега, не се заяждам, но да питам, ако не беше хоум офисче с непрекъсната заплата и 2но по-малък разход на месец сега, а беше собственик на ресторант да кажем, където работи и жена ти, имаш и 2 деца. Какво правиш в тая ситуация 4 месеца? Храна по къщите поръчват нищожен брой хора. Пак ли няма да ти пука? Много ми е интересно как си представяте решаването на проблема с гъшата хуйня. Заключване до смърт ли? Да не очаквате вирусът да се изпари в небитието? Или чакаме лекарството, барабар с 2 години клинични изследвания? Какво правят всички, дето не работят в момента, тука около блока ми е пълно с такива?

Т. е. си меринджей, значи си заделил някой лев, а жена ти си пуска отпуск един месец и след това на борсата, и понеже ти е най-милото си го осигурявал на макс.
Не виждам проблем 2-3 месеца да се избута с малко или повече лишения.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Апр 2020, 22:06

Какво искаш да ти обясня точно? А? Написах го простичко - хората сами са си виновни :idea: Толкова не успяха да се усмирят за един месец :banghead: Колко е сложно. 1 шибан месец! Всички много добре знаем, че продължават да се събират, да си пият, гледаме как се бутат по магазините, днес не могат да смогнат да излизат от София, щото ще изтърват пукницата в провинцията - това са олигофрени :idea: И си заслужават всичко :idea: Пиша го от повече от месец - дори да няма никакъв Ковид, какво им пречи един месец да се пазят и т.н., дали и стадото, дали. Сега всички ще го духаме, както го духаме след избори и т.н. :censored:

P.S. Накараха ни да сложим маски - оревахме света. Казаха ни да не се събираме, в парковете по 10 човека на една пейка пият. Еми няма как да е иначе при такъв мат'риял :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 16 Апр 2020, 22:08

ylaine написа:
sub_eleven написа:А тя е под 1%, както се разбра.

къде се разбра това? или математиката ни куца яко :help:

Бях писал, информацията е от статия на немски учени, които твърдят, че с тестване са успяли да открият около 15% от всички болни.... Италия около 2%, Испания около 1%. Южна Корея 50%. Склонен съм да вярвам.

В Бг сме и ние около 1-2% открити. Те си мисля и твърдят, че са открили 2ма от 11 от нашия щаб, което е около 20%, ама си мечтаят. Знаеш ли как е възможно това, при толкова малко извършени тестове. Никак.

Аз не оспорвам по принцип да се прави карантина и да се оцелява, но ако вирусът е по-сериозен и ако е опасен за децата. Но тъй като не е, за мен не е нормално да жертване децата и да ги затваряме. Не им е мястото между четири стени.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 16 Апр 2020, 22:15

zAcK написа:Какво искаш да ти обясня точно? А? ... [/b] :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

И какво става след всичката тая безотговорност? 700 болни от 7 милиона!!!! ОГРОМНИТЕ 0,01% от населението са хванали скапания вирус при крайна безотговорност. За какво говорим тогава, за какви гъши хуйни, епидемии, генерали, ченгета и блокади на градове и паланки става дума, след като всички им е през хурката и пред блока ми е по-гъсто от когато и да било,а има 700 официално болни за един месец????? Това трябва да е най-голямата първоаприлска шега евър...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 16 Апр 2020, 22:17

zAcK написа:Какво искаш да ти обясня точно? А? Написах го простичко - хората сами са си виновни :idea: Толкова не успяха да се усмирят за един месец :banghead: Колко е сложно. 1 шибан месец! Всички много добре знаем, че продължават да се събират, да си пият, гледаме как се бутат по магазините, днес не могат да смогнат да излизат от София, щото ще изтърват пукницата в провинцията - това са олигофрени :idea: И си заслужават всичко :idea: Пиша го от повече от месец - дори да няма никакъв Ковид, какво им пречи един месец да се пазят и т.н., дали и стадото, дали. Сега всички ще го духаме, както го духаме след избори и т.н. :censored:

P.S. Накараха ни да сложим маски - оревахме света. Казаха ни да не се събираме, в парковете по 10 човека на една пейка пият. Еми няма как да е иначе при такъв мат'риял :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

И що народа да е само виновен?Ми тия дето трябва да му дават личен пример какво правят?Проглушават ни ушите за нуждата от социална изолация, камиони и чували с трупове, пък Бойко не се спря да обикаля из страната с джипове и хеликоптери, като си мъкне и поне 20 човека с него, Годжи реже лентата на лаборатория в Пловдив и той с една камара народ с него, президента същата работа, Каракачана си виси по парковете, безсмислени пресконференции всеки ден, все едно статистиката не може да я пуснат като официално съобщение и там сбрани една камара мисирки.Сигурно всичко това се прави в името на социалната изолация.Ми те хората не са толкова прости, нали виждат.И после те виновни, че са отишли на пазара.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Апр 2020, 22:19

pampo написа:
zAcK написа:Какво искаш да ти обясня точно? А? ... [/b] :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

И какво става след всичката тая безотговорност? 700 болни от 7 милиона!!!! ОГРОМНИТЕ 0,01% от населението са хванали скапания вирус при крайна безотговорност. За какво говорим тогава, за какви гъши хуйни, епидемии, генерали, ченгета и блокади на градове и паланки става дума, след като всички им е през хурката и пред блока ми е по-гъсто от когато и да било,а има 700 официално болни за един месец????? Това трябва да е най-голямата първоаприлска шега евър...

Ей за това говоря... Ще си чакаме отпадане на мерките :dunno:

drevnia написа:И що народа да е само виновен?Ми тия дето трябва да му дават личен пример какво правят?Проглушават ни ушите за нуждата от социална изолация, камиони и чували с трупове, пък Бойко не се спря да обикаля из страната с джипове и хеликоптери, като си мъкне и поне 20 човека с него, Годжи реже лентата на лаборатория в Пловдив и той с една камара народ с него, президента същата работа, Каракачана си виси по парковете, безсмислени пресконференции всеки ден, все едно статистиката не може да я пуснат като официално съобщение и там сбрани една камара мисирки.Сигурно всичко това се прави в името на социалната изолация.Ми те хората не са толкова прости, нали виждат.И после те виновни, че са отишли на пазара.

Народа може да каже нещо, като има избори. Иначе, какво да каже. Отнася глобите и мрънка по Фейсбук :dunno:

Особено при извънредно положение, какво точно може да направят хората :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нали разни колеги искаха да протестират, какво стана :mhihi: Нещо си замълчаха и не казаха, дали са ходили в понеделник :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 16 Апр 2020, 22:26

zAcK написа:Ей за това говоря... Ще си чакаме отпадане на мерките :dunno:

Така де, и аз мога да изкарам така до догодина, нямам никаква драма, освен, че не мога да си сменя гумите на село тоя викенд, че всички ченгета са полудели. Обаче какво правим със съгражданите/съселяните, дето ще го закъсат съвсем скоро и битовата престъпност ще избухне точно както и пролетта. А за "командния център", тикви, годжита и секви прасоци направо не ми се говори. Маски на очите и брадичките, тотална пародия на най-дебилното от дебилното. Имаше един филм Идиотокрация. Там бяха по-напред он наще играчи. Някаква тайна надежда ме крепи, че тва ще им е края на тея примати, но понеже не вярвам, че изборите носят истинска промяна, май е се тая...

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 16 Апр 2020, 22:30

pampo написа:
zAcK написа:Ей за това говоря... Ще си чакаме отпадане на мерките :dunno:

Така де, и аз мога да изкарам така до догодина, нямам никаква драма, освен, че не мога да си сменя гумите на село тоя викенд, че всички ченгета са полудели. Обаче какво правим със съгражданите/съселяните, дето ще го закъсат съвсем скоро и битовата престъпност ще избухне точно както и пролетта. А за "командния център", тикви, годжита и секви прасоци направо не ми се говори. Маски на очите и брадичките, тотална пародия на най-дебилното от дебилното. Имаше един филм Идиотокрация. Там бяха по-напред он наще играчи. Някаква тайна надежда ме крепи, че тва ще им е края на тея примати, но понеже не вярвам, че изборите носят истинска промяна, май е се тая...

Някой може да се пробва, като Мартин Лоурънс на ония филм, да извърши граждански арест и да арестува Тиквун, че не си слага правилно маската :mhihi: :dunno:
Общо взето нищо не може да се направи, освен да се пазим, за да не се разпространява тая гнус.
Ей го, в Англия също удължават мерките, а щяха да стават стадо :mhihi:
И в другите държави всички подобни бизнеси са затворени. Сърбите не могат да излизат от тях.
И какво направиха :?: Някой ще ми каже ли, че нещо съм пропуснал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Апр 2020, 22:49

Ама вие сериозно ги вярвате тия неща че като стоим затворени един месец и после всичко тръгва както е било ? Не виждате ли че те не смеят да пръднат без позволение свише да не ги глобят с някой милиард или още по лошо да не им изстине местенцето ? Тиквун смятате че сам взема решения кога да затвори граници и кога да отвори ? Това нещо без да има специална депеша от горна инстанция няма да се махне и нищо няма да бъде както преди дори да го махнат . Оптимизма е хубаво нещо ама когато почива на реални факти . Надявам се разбирате сега защо няма инфекционисти и вирусолози в тоя щаб ? Щото целта му е да държи раята покорна и уплашена и да варди от безредици , нищо повече не правят в момента .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 16 Апр 2020, 22:54

zAcK написа:Какво искаш да ти обясня точно? А? Написах го простичко - хората сами са си виновни :idea: Толкова не успяха да се усмирят за един месец :banghead: Колко е сложно. 1 шибан месец! Всички много добре знаем, че продължават да се събират, да си пият, гледаме как се бутат по магазините, днес не могат да смогнат да излизат от София, щото ще изтърват пукницата в провинцията - това са олигофрени :idea: И си заслужават всичко :idea: Пиша го от повече от месец - дори да няма никакъв Ковид, какво им пречи един месец да се пазят и т.н., дали и стадото, дали. Сега всички ще го духаме, както го духаме след избори и т.н. :censored:

:yes: много прости хора.. :mhihi: :mhihi: :kuku:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 16 Апр 2020, 22:59

Jordana написа:Ама вие сериозно ги вярвате тия неща че като стоим затворени един месец и после всичко тръгва както е било ? Не виждате ли че те не смеят да пръднат без позволение свише да не ги глобят с някой милиард или още по лошо да не им изстине местенцето ? Тиквун смятате че сам взема решения кога да затвори граници и кога да отвори ? Това нещо без да има специална депеша от горна инстанция няма да се махне и нищо няма да бъде както преди дори да го махнат . Оптимизма е хубаво нещо ама когато почива на реални факти . Надявам се разбирате сега защо няма инфекционисти и вирусолози в тоя щаб ? Щото целта му е да държи раята покорна и уплашена и да варди от безредици , нищо повече не правят в момента .

Понеже зная, че си всезнаещ, какво предлагаш да се направи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако може да е нещо, което не е извадено от книга на Робърт Хайнлайн, например :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата