Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Днес в банката, на входа ми мериха температурата, т.е. чекират на входа.

COVID-19 е стара версия , Очаквайте
COVID-20 ,COVID-20 PRO .
Добре че е китайски ,представяте ли си ако беше Оригинален
Хора, медиите Ви действат зле.
Тук в U.K казват 1 път на ден какво се случва ,а БГ цял ден не спират да говорят тъпотии
Ама щом Ви харесва да се надъхвате ,видете ли колко е страшно ,давайте продължавайте
COVID-20 ,COVID-20 PRO .
Добре че е китайски ,представяте ли си ако беше Оригинален
Хора, медиите Ви действат зле.
Тук в U.K казват 1 път на ден какво се случва ,а БГ цял ден не спират да говорят тъпотии
Ама щом Ви харесва да се надъхвате ,видете ли колко е страшно ,давайте продължавайте

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
ivoo
Първо са негри, второ те си мрът на около 40, второ не идва на сам.
В Англия се правите на ербапи, щото за вас помощи от тия 50млрд йок, ако си бехте останали в ЕУ, щехте да давате зор и вие...
Базика на страна,
Ама тва не е баш ташак, българина си е роден тарикат по дифолт и разбира от всичко и нема как някой да му казва кое как.
. Някой знае ли колко са умрели от малария преди година? ......400 000 ама няма истерия там ,що ?
Първо са негри, второ те си мрът на около 40, второ не идва на сам.
В Англия се правите на ербапи, щото за вас помощи от тия 50млрд йок, ако си бехте останали в ЕУ, щехте да давате зор и вие...

Базика на страна,
Ама тва не е баш ташак, българина си е роден тарикат по дифолт и разбира от всичко и нема как някой да му казва кое как.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз моите съображения защо прибягвам до подобни мерки на работното място ги казах, така че кой как се надъхвал може да си го запазиш за себе си.
Всеки гледа на проблема от собствената си камбанария, та здравеопазването и лекарската грижа в UK и тук си мисля, че имат мааааалка разлика помежду си и каквото мога да взема като превантивна мярка за да не се стига да попадам аз или някой друг около мен в лечебно заведения бих я взел на драго сърце
Всеки гледа на проблема от собствената си камбанария, та здравеопазването и лекарската грижа в UK и тук си мисля, че имат мааааалка разлика помежду си и каквото мога да взема като превантивна мярка за да не се стига да попадам аз или някой друг около мен в лечебно заведения бих я взел на драго сърце

Простотията ще погуби българина,не корона вируса. Като се започне от Бойко ,че назад по веригата 
Вируса след 1-2 месеца няма да го има , ама за тъпотията лек няма.

Вируса след 1-2 месеца няма да го има , ама за тъпотията лек няма.
Последна промяна ivoo на 12 Мар 2020, 23:35, променена общо 1 път
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Сондьора написа:ivoo. Някой знае ли колко са умрели от малария преди година? ......400 000 ама няма истерия там ,що ?
Първо са негри, второ те си мрът на около 40, второ не идва на сам...
Взе ми го от устата! Ама нали там е 'третия свят' - няма проблеми

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Той сега ще изчезне , ама есента като плъзне пак ли ще ги играем тия филми ? Цяла зима ще си стоим в къщи като прокажени заради тия дивотии ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Абее ако са толко смели англетата що ще доиграват сезона на празни стадиони? Щом на свещения футбол посегнаха и на тях им се дръна лайното. В началото и аз бях силно скептичен ама малко предпазливост няма да ни е излишна. Самия вирус не е кой знае какво, проблема е темпа с който се разнася. Ако продължи да се разпространява експоненциално стигаме до положението на Италия...здравеопазването рухва, защото няма кой да се погрижи за всички тежки случаи.
Най-вероятно почти всички тук ще минем през него, повечето съвсем леко. Обаче в интерес на тези които няма да го минат леко е(а това са нашите родители/баби/дядовци) е да опитаме да забавим максимално това. Така ще протекат по-гладко нещата. А не ми се вижда толкова тудно, все ще изкараме един месец без дискотека, мол, кино и тн. дейности с много хора в затворено помещение.
Ние от утре сме хоум-офис цялата фирма и смятам да огранича движението си насам натам максимално. Не за себе си, аз съм сигурен в организма си и че мога да го изкарам на крак. Ще го направя защото не искам 10 дена докато се разболея истински да ходя на ляво на дясно и да заразявам други хора които може би няма да го изкарат леко, или ще го занесат в къщи на баба си...
Най-вероятно почти всички тук ще минем през него, повечето съвсем леко. Обаче в интерес на тези които няма да го минат леко е(а това са нашите родители/баби/дядовци) е да опитаме да забавим максимално това. Така ще протекат по-гладко нещата. А не ми се вижда толкова тудно, все ще изкараме един месец без дискотека, мол, кино и тн. дейности с много хора в затворено помещение.
Ние от утре сме хоум-офис цялата фирма и смятам да огранича движението си насам натам максимално. Не за себе си, аз съм сигурен в организма си и че мога да го изкарам на крак. Ще го направя защото не искам 10 дена докато се разболея истински да ходя на ляво на дясно и да заразявам други хора които може би няма да го изкарат леко, или ще го занесат в къщи на баба си...
Утре е последен ден на учениците и затварят училищата за три седмици. Всички спортни (масови) събития са отменени. Имам билети за хокей другата седмица
Пуснаха всички да работят от вкъщи. Народът масово изкупува лекарства. Детски за температура практически вече в града няма.
Изкукуригването лети нагоре. Ние имаме букната ваканция в края на април и ... В момента цените на ваканциите на юг са се сринали.

Изкукуригването лети нагоре. Ние имаме букната ваканция в края на април и ... В момента цените на ваканциите на юг са се сринали.
Айде и аз като меродия не мога да не се насадя и в тая тема и да сложа моите 2лв. Вируса като вирус не е страшен и реално, всеки друг грип е също толкова опасен. Разликата обаче тук е, че за този няма точно регламентирано лечение, а се разчита на някакво съществуващо и силата на самия организъм да се справи. Основния проблем, за да се вземат такива мерки както казаха по-горе е, че се разпространява изключително бързо поради елементарна липса на самосъхранение и уважение към всички останали. Защото ако 50% от населението се разболее, заеби заплати и кое колко струва, а няма да можем да произвеждаме достатъчно лекарствени средства и средства за защита и ще настане масово измиране. Като цяло колкото повече болни толкова икономиките отиват подяволите и 2008 ще ни се струва като изгубени 10лв. Отворете флайрадар и вижте колко хиляди самолети има във въздуха. Къде подяволите са тръгнали всички тия хора?

KUM4o написа:. Отворете флайрадар и вижте колко хиляди самолети има във въздуха. Къде подяволите са тръгнали всички тия хора?
Една позната днес се е прибрала от Маями днес. В самолета е имало 5 (пет) пътника.
BMW_POWER написа:KUM4o написа:. Отворете флайрадар и вижте колко хиляди самолети има във въздуха. Къде подяволите са тръгнали всички тия хора?
Една позната днес се е прибрала от Маями днес. В самолета е имало 5 (пет) пътника.
аз днеска ходих до местния мол да купя нещо... нямаше никви хора... мене чак ми стана смешно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
#сичкишеомрем 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- nCuXoHeBpo3eH
- Потребител
-
- Кара: CBR 900RR
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
При нас и следващата седмица всеки, който иска ще може да работи от вкъщи, но съм сигурен, че ще има работещи и в офиса.
След малко отивам да взема дезинфектанта и да разуча как се работи с него
След малко отивам да взема дезинфектанта и да разуча как се работи с него