Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Женска психика и пикъп
Bogat-Beden написа:Противниковият пол контраатакува
ИИИИ баси змията, евеш и бегаш това е положението, цървулани на никой не му трябват, еле па на богатите мъже

Aз да се изкажа като любител антрополог, винаги ми е било интересно колко е счупено модерното ни общество
От днк анализите става ясно че гените които носим на нашите предци са на представителна извадка на 20% от мъжката популация... Сиреч останалите 80% къде са се дянали? Нещо не са се класирали. Жените действат като еволюционен филтър и избират само "каймака" от мъжкото съсловие. Не виждам да е мн по-различно сега
А ако жената е финансова задоволена като не малко жени в Америка, успех да я впечатлиш с пари
Бях гледал при тоя дебелия пикАП https://www.youtube.com/watch?v=-N6Fq_PdTIk, идваха зъболекари и ИТ-та, дето бяха мн заможни, но жените не ги брояха за амеби
Закона на джунглата е в действие, ама Фройд е казал кво се случва с обществата в които женската сексуалност се освободи 

От днк анализите става ясно че гените които носим на нашите предци са на представителна извадка на 20% от мъжката популация... Сиреч останалите 80% къде са се дянали? Нещо не са се класирали. Жените действат като еволюционен филтър и избират само "каймака" от мъжкото съсловие. Не виждам да е мн по-различно сега

А ако жената е финансова задоволена като не малко жени в Америка, успех да я впечатлиш с пари

Последна промяна acer на 09 Мар 2018, 21:27, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:Aз да се изкажа като любител антрополог, винаги ми е било интересно колко е счупено модерното ни общество![]()
Аз в реалният живот го виждам всеки ден . 10 жени се борят за 1 мъж , а някои пък никой не ги ще . Другият интересен факт който съм забелязал е че жените отказват на качественните мъже и накрая се съгласяват на най-големият тъпак , не знам какви са тия филтри такива >?

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
firstduo93 написа:acer написа:Aз да се изкажа като любител антрополог, винаги ми е било интересно колко е счупено модерното ни общество![]()
Аз в реалният живот го виждам всеки ден . 10 жени се борят за 1 мъж , а някои пък никой не ги ще . Другият интересен факт който съм забелязал е че жените отказват на качественните мъже и накрая се съгласяват на най-големият тъпак , не знам какви са тия филтри такива >?
Заблуден си още завалията, не се обиждай! Споко всеки успява да се отрака в даден момент от живота си. Такава глупост като това, че жените отказвали качествените мъже и отивали при тъпаците не съществува. Ако една девойка ти откаже и после отиде при тъпак, това е изцяло твоя вина и означава, че ти не си си изиграл картите правилно! В много случеи девойката харесва визуално младежа, който я сваля, но той е смотан и незнае какво трябва да и говори(не казвам че ти си така), в последствие и двамата са разочаровани...

Кофти е ако наистина вярваш на тия "пикъп учители", защото гледах два клипа и са пълни глупаци, ъпсурд да научиш нещо от там. За да свалиш мацката не трябва да използваш някакви заучени фраци и "методи", щото това в един момент си проличава и за нея ставаш позьор... Просто трябва да забавляваш жената! Една жена дори да не е влюбена в теб от първия път, ако си прекарва добре с теб, тя пак ще излезе с теб...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
cmdkick написа:Low pass filter му се вика.
???
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
"Качествен мъж" има мн различна дефиниция за мъжете и жените
Жените го усещали като пеперуди в стомаха... нема ли ги пеперудите пиши я бегъла
Иначе Елън Мъск може да мине, мъъничко за качествен мъж, но оная русата Амбър го поряза, явно и там пеперуди е немало 
Иначе бих препоръчал само 2 книги, които не са пикАП, но ако имам син бих му казал да си ги сложи под възглавница и нивга да не забравя кво пише в тях
https://www.amazon.com/Rational-Male-Ro ... dpSrc=srch
https://www.amazon.com/Way-Superior-Man ... dpSrc=srch

Иначе бих препоръчал само 2 книги, които не са пикАП, но ако имам син бих му казал да си ги сложи под възглавница и нивга да не забравя кво пише в тях

https://www.amazon.com/Rational-Male-Ro ... dpSrc=srch
https://www.amazon.com/Way-Superior-Man ... dpSrc=srch
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Преди всички пикапи , добре е да започнете с книгата "Изкуството да бъдеш Егоист"
Йозеф Киршнер и "Манипулирайте, но правилно "пак от същия индивид
Йозеф Киршнер
Йозеф Киршнер и "Манипулирайте, но правилно "пак от същия индивид
Йозеф Киршнер

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Bogat-Beden написа:Противниковият пол контраатакува
Мацките се чудят как да имат богат мъж...

Excellent! Steven is my name!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Как една жена може да направи от мъжа си милионер?
Ако преди да се залюбят е бил милиардер!
Ако преди да се залюбят е бил милиардер!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Виждам темата е постигнала нови висоти. 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
cmdkick написа:Low pass filter му се вика.
actually you are thinking of a high pass filter

Low pass пропуска само ниските сигнали , докато high pass - високите

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Borymeckata написа:Bogat-Beden написа:Противниковият пол контраатакува
Мацките се чудят как да имат богат мъж...![]()
Ето един акъл от мен - спрете да му харчите парите за глупости и човекът може да закрепи положението, някак...
Самата истина. Има и още една истина- мъжете които си струват с възможности си търсят жени които са поне финансово независими и са демонстрирали, че са си направили парите по смислен начин

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
alx написа:Borymeckata написа:Bogat-Beden написа:Противниковият пол контраатакува
Мацките се чудят как да имат богат мъж...![]()
Ето един акъл от мен - спрете да му харчите парите за глупости и човекът може да закрепи положението, някак...
Самата истина. Има и още една истина- мъжете които си струват с възможности си търсят жени които са поне финансово независими и са демонстрирали, че са си направили парите по смислен начинс две думи смислените мъже си търсят смислени жени. И обратното ... и понеже в родината е пълно със безсмислени мъже с пари се получават ситуациите “богат с глупава и хубава”
Все още не мога да разбера как може да си глупав и с пари дори парите да са нелегално изкарани, дори да са наследство и т.н...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Какво му е трудното да си глупав и наследствено богат? Получаваш 100 декара ниви в Бояна и си богат. Трудно е да бъдеш чак толкова глупав, че да пропилееш всичко. Или поне няма да стане бързо.
А и има различни видове глупост. Някои са просто неинтелигентни да кажем, но тарикати с нюх към парите. И България бидейки страна в която бизнесът е силно не пазарен такива хора правят пари.
А и има различни видове глупост. Някои са просто неинтелигентни да кажем, но тарикати с нюх към парите. И България бидейки страна в която бизнесът е силно не пазарен такива хора правят пари.