Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 03 Юни 2016, 10:09

Doberman_vas написа:https://www.facebook.com/100006541560981/videos/1791759941052041/
следващият
вижте че и жената в колата и тя снима , колко са смешни хората за 1 ламарина на колела и 1 минута по-ранно пристигане

Не мисля, че са смешни, направо са си жалки, а това мутреенеее :ranting:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Юни 2016, 10:41

На това мутреене му трябва един Taser да го тресне, както посяга към човека в колата.... и ще полежи малко до колата... да си помисли какво е направил :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Юни 2016, 10:58

Хората (българите) сме комплексари!
Значи ако срещу този от последният клип има да кажем една Тойота Тундра, някоя ес класа или друго голям и лъскав автомобил, въпросния "биткаджия" ще се чуди къде да се навре, че да направи път на отсрещния, обаче , когато срещу него е обикновен автомобил, вече нещата са други.
Спомнях си на времето, през деня карах една служебна ес класа , чистак новичка, а вечерта се прибирах я с един гоУф еденичка, я с една жигулка (имах лична хонда прелюд, ма ремонта се проточи доста :mhihi: ) .
Резултата бе следният, през деня всички ми правеха път, без дори да искам това, чуквам мигач и от среща усмихнати хора ми махат с ръце :mhihi: , "заспя" на някой светофар- никой не ми свири, чакат да се сетя сам :mhihi: ...
Не така обаче бе, когато се прибирах по нощите след работа с "отпадъка", ей, ще ме бият ебаси , че се осмелявам да цапам улиците с присъствието си с тази кошница, засичат ме, карат ми се, не дай си боже да закъснея със старта на някой работещ по нощите светофар :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Юни 2016, 10:58

Mollov написа:На това мутреене му трябва един Taser да го тресне, както посяга към човека в колата.... и ще полежи малко до колата... да си помисли какво е направил :D :D :D

Лютив спрей също важи, отдавна обмислям да си купя срещу такива нерваци. :evil:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 03 Юни 2016, 11:00

Идейно е, да...

Е.Димитров написа:Спомнях си на времето, през деня карах една служебна ес класа , чистак новичка, а вечерта се прибирах я с един гоУф еденичка, я с една жигулка (имах лична хонда прелюд, ма ремонта се проточи доста :mhihi: ) .
Резултата бе следният, през деня всички ми правеха път, без дори да искам това, чуквам мигач и от среща усмихнати хора ми махат с ръце :mhihi: , "заспя" на някой светофар- никой не ми свири, чакат да се сетя сам :mhihi: ...
Не така обаче бе, когато се прибирах по нощите след работа с "отпадъка", ей, ще ме бият ебаси , че се осмелявам да цапам улиците с присъствието си с тази кошница, засичат ме, карат ми се, не дай си боже да закъснея със старта на някой работещ по нощите светофар :mhihi:

Факт, на мен доскоро ми се случваше същото, само че при мен комбинацията беше "E38 - Corsa B"... но последно време и с Е38-цата ме засичат яко... обмислям ъпгрейд до Фадрома... :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 03 Юни 2016, 11:18

В интерес на истината в България като се види по-нова и скъпа кола и се прави път. Случка от миналата година взимаме с един приятел S-ка 2006та година да караме брат ми на бала (колата беше от приятел) нито сме карали като идиоти нито сме се правили на поредните еднодневни батки качили се в s-ка карахме си със 70-80 между София и Самоков на места и по-бавно (все пак колата не е наша и не можем да я върнем на платформа) и в крайна сметка до Самоков поне 3-4 коли отбиха да ни направят път преди това на караулката на горубляне се ззабавихме с тръгването и никой не свирна ама като съм с 36цата докато светофара светне от жълто на зелено съм чул поне 2 клаксона.... И по пътя за Самоков ми се лепят в бронята всякакви бързащи индивиди :-D

Sent from my E2105 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Юни 2016, 11:44

Mollov написа:Идейно е, да...

Факт, на мен доскоро ми се случваше същото, само че при мен комбинацията беше "E38 - Corsa B"... но последно време и с Е38-цата ме засичат яко... обмислям ъпгрейд до Фадрома... :D

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 03 Юни 2016, 18:07

Като видях Урала и се сетих за на Скиса-та, Ифамена. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не че тия теми не се повтарят през 4-5 години :ok:
Ubi dubium, ibi libertas

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 06 Юни 2016, 16:05

Е.Димитров написа:Хората (българите) сме комплексари!
Значи ако срещу този от последният клип има да кажем една Тойота Тундра, някоя ес класа или друго голям и лъскав автомобил, въпросния "биткаджия" ще се чуди къде да се навре, че да направи път на отсрещния, обаче , когато срещу него е обикновен автомобил, вече нещата са други.
Спомнях си на времето, през деня карах една служебна ес класа , чистак новичка, а вечерта се прибирах я с един гоУф еденичка, я с една жигулка (имах лична хонда прелюд, ма ремонта се проточи доста :mhihi: ) .

Story of my life.
С Е36цата не ме считат за човек на пътя. С другата пълна противоположност - даже да се заблея на светофара не ми свирка никой, правят ми път в лява лента, много любезни всички.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 06 Юни 2016, 16:09

b00st написа:
Е.Димитров написа:Хората (българите) сме комплексари!

Story of my life.
С Е36цата не ме считат за човек на пътя. С другата пълна противоположност - даже да се заблея на светофара не ми свирка никой, правят ми път в лява лента, много любезни всички.

Колега, не че нещо, ама ако говориш за Е92-ката, едва ли чак толкова респектираш някого с нея, според мен тук се има предвид по-мутренски автомобили, някои тъмни С-ки и новички 7-ци.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от b00st » 06 Юни 2016, 16:10

Е92ката визирам да, не е мутренска, нито има затъмнени стъкла и такива глупости. Но хората се държат колегиално на пътя, както трябва да е. Може би заради номера да е, не е случаен.
Последна промяна b00st на 06 Юни 2016, 17:51, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 06 Юни 2016, 17:46

Егати мутренските коли, как ви правят път :D На мен с Пежото що ми правят постоянно път, никой не свири по светофари и тн. Защото карам с мигачи, гледам какво правя и внимавам докато карам (нищо че карам по 50 000 на година). Не влизам в забранени улици, ако е само десен карам само надясно , съобразявам се с маркировката, не предреждам на светофара. Ако и вие правите така и на вас няма никой да ви се прави гангстер.
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 06 Юни 2016, 17:50

Boyadjiev написа:Не влизам в забранени улици, ако е само десен карам само надясно , съобразявам се с маркировката, не предреждам на светофара. Ако и вие правите така и на вас няма никой да ви се прави гангстер.

Да, точно така карам и аз... и с червената Corsa B се скъсваха да ме заобикалят, предреждат, засичат и каквото друго се сетиш... и масово ми се правеха на гангстери - лошо гледане, подвикване ("къде съм тръгнал с тоя ръжделник" и прочие лафове) и т.н.... 7-цата я карам по същият начин и нещата са доста по-различни...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 06 Юни 2016, 19:15

Определено си има разлика! С е28-цата и служебния ми Ярис нещата бяха както ги описва колегата Mollov. С е46-ците нямам много впечатления, защото така и не можах да ги покарам, но веднъж се заиграх една Панамера Турбо С и щото колата не беше моя й треперех яко - карам с 40-50 едва се изнасям за левите завои, тръгвам бавно и т.н. Та как един не изпсува - напротив, настигнех ли случайно някой се дърпаше от лентата и даваше път! Комплексарщина от класа!!!

Те затва си мириша са в Англия - не че ми е по-гот, ама поне тая простотия липсва тук! Между другото автопаркът в България в момента е по-добър от тукашния... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата