Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Doberman_vas написа:https://www.facebook.com/100006541560981/videos/1791759941052041/
следващият
вижте че и жената в колата и тя снима , колко са смешни хората за 1 ламарина на колела и 1 минута по-ранно пристигане
Не мисля, че са смешни, направо са си жалки, а това мутреенеее

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
На това мутреене му трябва един Taser да го тресне, както посяга към човека в колата.... и ще полежи малко до колата... да си помисли какво е направил

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хората (българите) сме комплексари!
Значи ако срещу този от последният клип има да кажем една Тойота Тундра, някоя ес класа или друго голям и лъскав автомобил, въпросния "биткаджия" ще се чуди къде да се навре, че да направи път на отсрещния, обаче , когато срещу него е обикновен автомобил, вече нещата са други.
Спомнях си на времето, през деня карах една служебна ес класа , чистак новичка, а вечерта се прибирах я с един гоУф еденичка, я с една жигулка (имах лична хонда прелюд, ма ремонта се проточи доста
) .
Резултата бе следният, през деня всички ми правеха път, без дори да искам това, чуквам мигач и от среща усмихнати хора ми махат с ръце
, "заспя" на някой светофар- никой не ми свири, чакат да се сетя сам
...
Не така обаче бе, когато се прибирах по нощите след работа с "отпадъка", ей, ще ме бият ебаси , че се осмелявам да цапам улиците с присъствието си с тази кошница, засичат ме, карат ми се, не дай си боже да закъснея със старта на някой работещ по нощите светофар
Значи ако срещу този от последният клип има да кажем една Тойота Тундра, някоя ес класа или друго голям и лъскав автомобил, въпросния "биткаджия" ще се чуди къде да се навре, че да направи път на отсрещния, обаче , когато срещу него е обикновен автомобил, вече нещата са други.
Спомнях си на времето, през деня карах една служебна ес класа , чистак новичка, а вечерта се прибирах я с един гоУф еденичка, я с една жигулка (имах лична хонда прелюд, ма ремонта се проточи доста

Резултата бе следният, през деня всички ми правеха път, без дори да искам това, чуквам мигач и от среща усмихнати хора ми махат с ръце

Не така обаче бе, когато се прибирах по нощите след работа с "отпадъка", ей, ще ме бият ебаси , че се осмелявам да цапам улиците с присъствието си с тази кошница, засичат ме, карат ми се, не дай си боже да закъснея със старта на някой работещ по нощите светофар

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Mollov написа:На това мутреене му трябва един Taser да го тресне, както посяга към човека в колата.... и ще полежи малко до колата... да си помисли какво е направил![]()
![]()
Лютив спрей също важи, отдавна обмислям да си купя срещу такива нерваци.

- Mollov
- Мародератор
-
Идейно е, да...
Факт, на мен доскоро ми се случваше същото, само че при мен комбинацията беше "E38 - Corsa B"... но последно време и с Е38-цата ме засичат яко... обмислям ъпгрейд до Фадрома...
Е.Димитров написа:Спомнях си на времето, през деня карах една служебна ес класа , чистак новичка, а вечерта се прибирах я с един гоУф еденичка, я с една жигулка (имах лична хонда прелюд, ма ремонта се проточи доста) .
Резултата бе следният, през деня всички ми правеха път, без дори да искам това, чуквам мигач и от среща усмихнати хора ми махат с ръце, "заспя" на някой светофар- никой не ми свири, чакат да се сетя сам
...
Факт, на мен доскоро ми се случваше същото, само че при мен комбинацията беше "E38 - Corsa B"... но последно време и с Е38-цата ме засичат яко... обмислям ъпгрейд до Фадрома...

- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
В интерес на истината в България като се види по-нова и скъпа кола и се прави път. Случка от миналата година взимаме с един приятел S-ка 2006та година да караме брат ми на бала (колата беше от приятел) нито сме карали като идиоти нито сме се правили на поредните еднодневни батки качили се в s-ка карахме си със 70-80 между София и Самоков на места и по-бавно (все пак колата не е наша и не можем да я върнем на платформа) и в крайна сметка до Самоков поне 3-4 коли отбиха да ни направят път преди това на караулката на горубляне се ззабавихме с тръгването и никой не свирна ама като съм с 36цата докато светофара светне от жълто на зелено съм чул поне 2 клаксона.... И по пътя за Самоков ми се лепят в бронята всякакви бързащи индивиди :-D
Sent from my E2105 using Tapatalk
Sent from my E2105 using Tapatalk
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Mollov написа:Идейно е, да...

- Mollov
- Мародератор
-
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Като видях Урала и се сетих за на Скиса-та, Ифамена.
Не че тия теми не се повтарят през 4-5 години 

Ubi dubium, ibi libertas
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Е.Димитров написа:Хората (българите) сме комплексари!
Спомнях си на времето, през деня карах една служебна ес класа , чистак новичка, а вечерта се прибирах я с един гоУф еденичка, я с една жигулка (имах лична хонда прелюд, ма ремонта се проточи доста) .
Резултата бе следният, през деня всички ми правеха път, без дори да искам това, чуквам мигач и от среща усмихнати хора ми махат с ръце, "заспя" на някой светофар- никой не ми свири, чакат да се сетя сам
...
Story of my life.
С Е36цата не ме считат за човек на пътя. С другата пълна противоположност - даже да се заблея на светофара не ми свирка никой, правят ми път в лява лента, много любезни всички.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
b00st написа:Е.Димитров написа:Хората (българите) сме комплексари!
Спомнях си на времето, през деня карах една служебна ес класа , чистак новичка, а вечерта се прибирах я с един гоУф еденичка, я с една жигулка (имах лична хонда прелюд, ма ремонта се проточи доста) .
...
Story of my life.
С Е36цата не ме считат за човек на пътя. С другата пълна противоположност - даже да се заблея на светофара не ми свирка никой, правят ми път в лява лента, много любезни всички.
Колега, не че нещо, ама ако говориш за Е92-ката, едва ли чак толкова респектираш някого с нея, според мен тук се има предвид по-мутренски автомобили, някои тъмни С-ки и новички 7-ци.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Е92ката визирам да, не е мутренска, нито има затъмнени стъкла и такива глупости. Но хората се държат колегиално на пътя, както трябва да е. Може би заради номера да е, не е случаен.
Последна промяна b00st на 06 Юни 2016, 17:51, променена общо 1 път
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Егати мутренските коли, как ви правят път
На мен с Пежото що ми правят постоянно път, никой не свири по светофари и тн. Защото карам с мигачи, гледам какво правя и внимавам докато карам (нищо че карам по 50 000 на година). Не влизам в забранени улици, ако е само десен карам само надясно , съобразявам се с маркировката, не предреждам на светофара. Ако и вие правите така и на вас няма никой да ви се прави гангстер.

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Mollov
- Мародератор
-
Boyadjiev написа:Не влизам в забранени улици, ако е само десен карам само надясно , съобразявам се с маркировката, не предреждам на светофара. Ако и вие правите така и на вас няма никой да ви се прави гангстер.
Да, точно така карам и аз... и с червената Corsa B се скъсваха да ме заобикалят, предреждат, засичат и каквото друго се сетиш... и масово ми се правеха на гангстери - лошо гледане, подвикване ("къде съм тръгнал с тоя ръжделник" и прочие лафове) и т.н.... 7-цата я карам по същият начин и нещата са доста по-различни...
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Определено си има разлика! С е28-цата и служебния ми Ярис нещата бяха както ги описва колегата Mollov. С е46-ците нямам много впечатления, защото така и не можах да ги покарам, но веднъж се заиграх една Панамера Турбо С и щото колата не беше моя й треперех яко - карам с 40-50 едва се изнасям за левите завои, тръгвам бавно и т.н. Та как един не изпсува - напротив, настигнех ли случайно някой се дърпаше от лентата и даваше път! Комплексарщина от класа!!!
Те затва си мириша са в Англия - не че ми е по-гот, ама поне тая простотия липсва тук! Между другото автопаркът в България в момента е по-добър от тукашния...
Те затва си мириша са в Англия - не че ми е по-гот, ама поне тая простотия липсва тук! Между другото автопаркът в България в момента е по-добър от тукашния...