как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Re: как се намира надежда
Уверен стани за себе си. Не си поставяй "женски" цели. Прави, това което смяташ за добре. И наистина го прави. А някъде по пътя ти гарантирам, че ще те срещне "тя".
И не гледай на жените, като на нещо специално. Те са хора като нас, досущ същите. Една жена се превръща в специална, само ти можеш да разбереш как и кога
И не гледай на жените, като на нещо специално. Те са хора като нас, досущ същите. Една жена се превръща в специална, само ти можеш да разбереш как и кога

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
EBEEMVACIA написа:сега четох за Джакомо Казанова..той казва „Истинска любов е тази любов, която се ражда понякога след сексуалното удоволствие. Такава любов е безсмъртна. Другата любов неизбежно се изчерпва, защото е плод на фантазията”.
да можех да го проверя...
Не е сбъркал много човека, но ти трябва да си готов за такава безсмърна любов. Тя идва винаги, когато не я чакаш, когато не подозираш, че е наблизо и най-често в най-неподходящия момент. След това човек обикновено трябва да направи невероятно сложен избор... и обикновено я пропуска.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Spit-Fire написа:Уверен стани за себе си. Не си поставяй "женски" цели. Прави, това което смяташ за добре. И наистина го прави. А някъде по пътя ти гарантирам, че ще те срещне "тя".
`женски цели`,ако имаш впредвид дребни такива ,не си съвсем прав,щото от голямата цел най-лошо се пада и после последици,последици...

а за увереността това не го и подозирах..
Ухание на увереност
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Имам предвид, не си поставяй за цел да търсиш жена. Недей да се надяваш да я срещнеш днес или утре. Не зная, може пък да съм тъп, аз си мисля, че всичко което търсиш ти би станало съвсем ненадейно, без дори да подозираш. Не се вкарвай в депресии, да мислиш, че не ставаш. Виж какъв си, това си ти, харесай се и започни да го показваш на себе си. Не бива да се променяш. Ако искаш да направиш нещо, направи го заради себе си, да ти е гот, а не заради някой друг.
И спри да ги четеш тея глупости бре, какво ще ти помогне един парфюм или каквото е там?
И спри да ги четеш тея глупости бре, какво ще ти помогне един парфюм или каквото е там?

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
EBEEMVACIA написа:„Истинска любов е тази любов, която се ражда понякога след сексуалното удоволствие. Такава любов е безсмъртна. Другата любов неизбежно се изчерпва, защото е плод на фантазията”.
да можех да го проверя...
Проверено е много пъти... и от мен и от близки хора. Общото заключение -> не ти требе. Просто защото накрая като свърши, състоянието, в което си в момента(или си бил скоро) ще ти се стори рай в сравнение със състоянието, в което ще изпаднеш тогава. Иначе Казановата правилно го е казал.

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:EBEEMVACIA написа:Играеш? Значи да си в интимни отношения с някой за теб е игра?
Викаш за една седмица кво да изпиташ. По тази ти логика следва, че тръгваш с някой без да изпитваш абсолютно никакви чувства - привличане, искри мискри и т.н.??? Просто ей така, оня ти казва "аре да ми станеш гадженце" и ти "ми щом си казал"(сега я нема и можем спокойно да я разгадаем-отишла е да изтезава на живо някоя обречена душа..)
Ми то както беше написано... аз така го разбрах, пък вече дали наистина е така...
... пак не разбрахте

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- xpl0d
-
-
Fenka85 написа:xpl0d написа:Играеш? Значи да си в интимни отношения с някой за теб е игра?
Викаш за една седмица кво да изпиташ. По тази ти логика следва, че тръгваш с някой без да изпитваш абсолютно никакви чувства - привличане, искри мискри и т.н.??? Просто ей така, оня ти казва "аре да ми станеш гадженце" и ти "ми щом си казал"xpl0d написа:Ми то както беше написано... аз така го разбрах, пък вече дали наистина е така...
... пак не разбрахте... точно, защото не е игра за мене затова и не навъртам бройки ... това исках да кажа ... сега съвсем друг е въпроса какво губя с това и какво печеля ... а такова чувство, което търся не става само с една седмица - идва си с времето
![]()

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
... затова сте мъже

- xpl0d
-
-
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Fenka85 написа:xpl0d написа:EBEEMVACIA написа:Играеш? Значи да си в интимни отношения с някой за теб е игра?
Викаш за една седмица кво да изпиташ. По тази ти логика следва, че тръгваш с някой без да изпитваш абсолютно никакви чувства - привличане, искри мискри и т.н.??? Просто ей така, оня ти казва "аре да ми станеш гадженце" и ти "ми щом си казал"(сега я нема и можем спокойно да я разгадаем-отишла е да изтезава на живо някоя обречена душа..)
Ми то както беше написано... аз така го разбрах, пък вече дали наистина е така...
... пак не разбрахте... точно, защото не е игра за мене затова и не навъртам бройки ... това исках да кажа ... сега съвсем друг е въпроса какво губя с това и какво печеля ... а такова чувство, което търся не става само с една седмица - идва си с времето
![]()
c'est la vie....

Последна промяна EBEEMVACIA на 26 Дек 2009, 22:35, променена общо 1 път
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:Fenka85 написа:... затова сте мъже![]()
![]()
![]()
... слава Богу![]()
![]()
![]()
... аз нямах тоя късмет

- xpl0d
-
-
Fenka85 написа:xpl0d написа:Fenka85 написа:... затова сте мъже![]()
![]()
![]()
... слава Богу![]()
![]()
![]()
... аз нямах тоя късмет![]()
Забелязах

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-