Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Re: iOS тема
Пичове има ли вариянт да си сваля снимките от едно приложение което след ъпдейта не се отваря а имам 500 снимки които ми трябват. Пробвах с itunes i itools но не ги намирам приложението се казва privatesafe.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Айфоун 7+ със 128гб. 2200 лв. - колкото Е46 320 - английски 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
B.Stoimenov написа:nqmam_bmw написа:В една от веригите за потребителска техника я има вече 7-цата - някой ако има да харчи парА, да поръчва.
7цата я има вече почти навсякъде. ама никъде не виждам аз ПЛЮС-а ...че искам да ги сравня на живо за да преценя на кой да скачам аз. Че малко ме притеснява размера на тия плюсове ...ама всички ме убеждават, че ще е по-добре да си взема големия ... та не мога да преценя нещо ...
От хъм характеристики - ясно. Plus-а води.
Ама нещо ми големеят много тия плюсове ...особено като се има предвид, че вече 4 години ползвам 5-чка![]()
Факт е че в бъдеще ще стават все по-големи телефоните и за функциите за които често използвам телефона си (освен за говоренето) ... по-голям екран ще е по-удобен. Ама пробвах един 6s+ ...ми аз с една ръка ( а не е като да са ми малки ръчичките) не мога да го държа ...пък миобясняват че било въпрос на навик
Вашето мнение, колеги ?
Абсолютно съм съгласен с теб, малкия е много по-удобен. Забрави големия с една ръка да го управляваш, което те връзва. Въпреки това и аз съм пред тази дилема, именно заради втората камера и не съм решил още.
За 50 лв смених екрана и батерията на 5s, сега е наполовина китайски, но нищо не личи. Три четири пъти го разглобявах - веднъж не работи тъча, веднъж хоум бутона, но накрая стана.
Успех в покупката на втора употреба айфони.
Успех в покупката на втора употреба айфони.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Разцъках за малко в iStyle големия и си е готин, камерата има бутон 2х и бум- зуума е готов
Черният мат доста му тича, ама си е прасе, няма кво да си говорим. Малко е странно, че не потъва хоум бутона, но с тва ще се свикне за 1 ден предполагам.

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
alozavar написа:Разцъках за малко в iStyle големия и си е готин, камерата има бутон 2х и бум- зуума е готовЧерният мат доста му тича, ама си е прасе, няма кво да си говорим. Малко е странно, че не потъва хоум бутона, но с тва ще се свикне за 1 ден предполагам.
Вече го има големия така ли? Ще ида явно пак да видя. Ама май си клоня към "малкия"

Sent from my iPhone using Tapatalk
- a bmw driver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97, Е36 320i touring
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: techno violet metallic
B.Stoimenov написа:alozavar написа:Разцъках за малко в iStyle големия и си е готин, камерата има бутон 2х и бум- зуума е готовЧерният мат доста му тича, ама си е прасе, няма кво да си говорим. Малко е странно, че не потъва хоум бутона, но с тва ще се свикне за 1 ден предполагам.
Вече го има големия така ли? Ще ида явно пак да видя. Ама май си клоня към "малкия"
На мен, преди 10 дни, ми казаха от М-тел, че 7s скоро няма да се появи, и взех 7-ца.
Както и да е, доволен съм с новата играчка. С хоум- бутона се свиква веднага.
BMW не може да се опише, трябва да се почувства.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Трябва да разцъкам един нов да видя как точно работи този хоум бутон, но силно се надявам да не е като сензорните бутони при андроидите, защото това ще е мега тъпотия.
Например:
Цъкаш си баналното fruit ninja и на андроида всяко едно излизане на пръста извън екрана в обалстта на сензорния бутон го задейства и или излизаш (back бутона) или натискаш менщу бутона и си в pause режим на игрицата. Ако и айфона са го направили по същия тъп начин, да ходя да си купя още един 6s
Например:
Цъкаш си баналното fruit ninja и на андроида всяко едно излизане на пръста извън екрана в обалстта на сензорния бутон го задейства и или излизаш (back бутона) или натискаш менщу бутона и си в pause режим на игрицата. Ако и айфона са го направили по същия тъп начин, да ходя да си купя още един 6s
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
k.milanov написа:Трябва да разцъкам един нов да видя как точно работи този хоум бутон, но силно се надявам да не е като сензорните бутони при андроидите, защото това ще е мега тъпотия.
Например:
Дишайте, естествено, че не е така

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Супер, че са се погижили, не се и съмнявах но си го помислих за момент. Наистина много тъпо при повечето андроиди със сензорни бутони или с такива на екрана още по зле 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Екстра е телефоната. Ама няма смисъл от 6s да се минава сега. Като сдаде багажа тогава.. Все още съм си с 9.3.3 и нямам и желание да минавам на 10. Тук по щатите, като ходихме да купуваме едно SE в 5 сутринта от Central Park, симпатягите чакаха отпред за 7.
Иначе цените са малоумни в БГ.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Kroki написа:Екстра е телефоната. Ама няма смисъл от 6s да се минава сега. Като сдаде багажа тогава.. Все още съм си с 9.3.3 и нямам и желание да минавам на 10. Тук по щатите, като ходихме да купуваме едно SE в 5 сутринта от Central Park, симпатягите чакаха отпред за 7.Иначе цените са малоумни в БГ.
Цените не са малоумни, а стандарта на живот е нисък. Като всяка друга техника, извън океана е доста по-евтина. Наскоро гледах новите дронове на DJI, същото като IPhone-а е. 799 долара там, 2300 лв тук...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Мисля, че просто цените са преувеличени.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Kroki написа:Мисля, че просто цените са преувеличени.
Определено е така, търговците използват слепия интерес на хората и се възползват от това - нормално - пазарна икономика да го наречем.
В търговските веириги цените са наистина безбожни по мое мнение - между 1500 и 2000 лева за телефон ... странно си е.
Като бизнес клиент обаче М-тел ми предлагат (това е през сайта, предполагам, че като ги поразпитам и прочие, ще подобрят даже офертите):
Iphone 7 128 gb - 775 лева (с 60 лева месечна такса) , 1008 лева с 30 лева месечна такса, и съшата цена при 25 лева месечна такса.
Iphone 7+ 128 gb - 940 лева с 60 лева месечна такса, 1216 лева с 30 и 25 лева месечна такса.
Което според мен са сравнително по-нормалните цени, защото реално месечна такса си имаме ако ще Нокиа с фенерче да ползваш

Както и да говорим, ясно е че 90% от стойността на телефона е марката

B iStyle в Сердика имаха 6S Plus с табелка 7 Plus и доста хора не се усещаха въобще (може би и аз нямаше ако не бях видял камерата отзад), та...
Иначе с тези цени тръгна много лоша тенденция, новият телефон на Google (Pixel) и той е с такава цена...

Иначе с тези цени тръгна много лоша тенденция, новият телефон на Google (Pixel) и той е с такава цена...

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV