Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
аз приемам 2500 до 3000 кал. на ден
само да вметна 4е кал. предвидени да се поемат от футболисти в примера дивисион е около 3000кал .
така 4е 2500кал. без да прави6 по4ти ни6то са много ..си мисля аз .
само да вметна 4е кал. предвидени да се поемат от футболисти в примера дивисион е около 3000кал .
така 4е 2500кал. без да прави6 по4ти ни6то са много ..си мисля аз .
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Да си влизал в часовете по биология тогава![]()
Как по безкръвен път ше ти кажат какво да ядеш?
А форума е да си помагаме или да се правим на даскали по биология?
Зеленото име не те прави много остроумен, ако не искаш да помагаш не пречи поне.
очевидно си забравил и кво е да спориш с жена

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Doberman_vas написа:Колеги, дайте малко помощ,![]()
дайте мнение ама ако може и малко повече инфо за "Безкръвен Vega test за определяне поносимостта на организма към храни"
Има ли някакъв смисъл от това "нещо" или е за лапни шарани, че моята шаранка много иска да си направи такова.
Честно казано съм го срещал и чел това някъде,ставаше въпрос за това че чрез някаква компютърна диагностика се отчиташе биомагнитното ти състояние при контакт с енергииното поле на молекули от различни храни

Един вид ще покаже към кои храни си алергичен,и кои горе долу ти действат добре,за да може ЕВЕНТУАЛНО да се контролира теглото.......метода е подобен на "антибиограма" дето показваше кой антибиотик ти действа най добре.
Пак по памет тая диагностика струваше към 80-100 лева.
Нещо такова мисля че беше

Личното ми мнение е въобще,ама въобще да не се занимаваш с тая работа

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Колеги, какви са ви отзивите за SYNTHA-6?
- sambeto
- ентусиаст
-
Nikito_nn написа:Колеги, какви са ви отзивите за SYNTHA-6?
Изцяло положителни,поне при мене така беше

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Nikito_nn написа:Колеги, какви са ви отзивите за SYNTHA-6?
Аз също се интересувам... че напоследък бая промоции му удрят

Както и комбинацията креатин монохидрат + бета-аланин ? Или вместо бета-аланина по-добре още 10-20лв. и някой азотен бустер? Или няма смисъл да си давам парите за нито едно от двете

монохидрат + протеин + бета аланин
монохидрат + протеин + бустер
креатинова матрица + протеин (най-скъпия вариант(възможно да отпадне по финансови съображения), но все си мисля, че ще кача повече, отколкото с другите два)
Някой от тези трите варианта си мисля. Искам да кача няколко килца сравнително чисто, че същата комбинация с гейнър качвам повече мазно, отколкото мускул

Колеги много, ама много внимавайте откъде купувате BSN! Скоро четох в друг форум как някой си беше купил продукт на тази марка онлайн - 1-во беше с изтекъл срок и 2-ро не бил запечатан с хартия под капачката ( само може да гадаеш какво има вътре) и може би затова е бил на промоция

@ТНТ вместо креатин, протеин и бустер, според мен е по-добре креатин, аргинин и протеин
гледам, че парите ти идват късо, имам приятели които вкарват големи количества добавки от щатите така, че ако искаш мога да ти намеря хубав монохидрат, глутамин , аргинин, таурин, колкото искаш на смешни цени

@ТНТ вместо креатин, протеин и бустер, според мен е по-добре креатин, аргинин и протеин
гледам, че парите ти идват късо, имам приятели които вкарват големи количества добавки от щатите така, че ако искаш мога да ти намеря хубав монохидрат, глутамин , аргинин, таурин, колкото искаш на смешни цени

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Какви марки продукти е вкарал твоя човек от щатите?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
TNT написа:Nikito_nn написа:Колеги, какви са ви отзивите за SYNTHA-6?
Аз също се интересувам... че напоследък бая промоции му удрят![]()
Както и комбинацията креатин монохидрат + бета-аланин ? Или вместо бета-аланина по-добре още 10-20лв. и някой азотен бустер? Или няма смисъл да си давам парите за нито едно от дветеи по-добре хубави витамини за тези пари.
монохидрат + протеин + бета аланин
монохидрат + протеин + бустер
креатинова матрица + протеин (най-скъпия вариант(възможно да отпадне по финансови съображения), но все си мисля, че ще кача повече, отколкото с другите два)
Някой от тези трите варианта си мисля. Искам да кача няколко килца сравнително чисто, че същата комбинация с гейнър качвам повече мазно, отколкото мускулПоследния път само с монохидрат и протеин качих 5кг. Сега целя 7-8
Никога не съм пил бета аланин или бустер, тренировките доста често са ми 7-8-9 вечерта и се притеснявам да няма проблем със заспиването после
И без това не спя много добре. Или не са чак толкова силни... Целта ми е качване на килограми, а не енергия. Креатина си ми дава достатъчно.
Аз също тренирам вечер и не съм имал проблем със заспиването като пия бустер, но по добре сякаш да си бухаш креатинче, щото бустереа е по-скоро за взривна сила (ако искаш да направиш силна тренировка).
Иначе за онлайн продуктите и аз съм чувал за издънки и то точно с продукти на BSN, но аз ще го вземам от сигурен източник, не от нета.
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
sambeto написа:Nikito_nn написа:Колеги, какви са ви отзивите за SYNTHA-6?
Брат ми пиеше такова, а ефекта го видях и аз. Подкрепям
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Бай Семо написа:sambeto написа:Nikito_nn написа:Колеги, какви са ви отзивите за SYNTHA-6?
Какъв ефект е имал...? Много ми е интересно какъв ефект може да има от протеин? Протеина, както и всички продукти на БСН са на ниво, но от синтата трябва да се пие доста
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
scipo написа:Бай Семо написа:sambeto написа:Nikito_nn написа:Колеги, какви са ви отзивите за SYNTHA-6?
Какъв ефект е имал...? Много ми е интересно какъв ефект може да има от протеин? Протеина, както и всички продукти на БСН са на ниво, но от синтата трябва да се пие доста
Да така е, ама то какъвто и да е протеин трябва да го пиеш по много. Иначе като за начало поръчах 2 кофи по 2,3 кила и смятам ако съм доволен още поне една две да взема.
Някакви впечатления преки от Optimum Pharma? Няма да коментирам продуктите щото е забранено, интересува ме само като марка някой пробвал ли е техни неща?
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- sambeto
- ентусиаст
-
krisu написа:Някакви впечатления преки от Optimum Pharma? Няма да коментирам продуктите щото е забранено, интересува ме само като марка някой пробвал ли е техни неща?
Optimum Pharma са сравнително нови за България,продуктите им са доста силни,активното вещество в продукта е на ниво.
Хубавото при тях в момента е,че като нови почти сигурно е че ще попаднеш на истински продукт,понеже 90% от продуктите в тая насока са ментета !!!
По качество бият доскорошния първенец молдовския Balkan !
Малко по скъпи са,НО това се компенсира с по високото качество.Само не се хвърляй на големи дози