Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Емиграция и имиграция
https://youtu.be/13hwPxOYp-o?si=Ig1qpecXa6rxDeTT
Първо си викам, този пак ще е пресолил манджата, ще цъкам из интелекта да гледа и какво казва. Да, от 2023-та Уолмарт обявява, че ще си ходи от Чикаго и почва да затваря и са духнали вече. Основната причина са тези кражби. Говорим за ако не се лъжа третия по големина град в САЩ, след Ню Йорк и ЛА, но мисля е тъкмо трети, следващите са с разлика зад него по спомен. И тая мангалка излиза и ти обяснява, че не я разбираш защо краде, понеже си бял.
Ама чакай сега, има и други родени мангали там, които обаче избират да не са мангали и стават хора. Вярно не всеки може да стане известен спортист, певец или актьор, ама с учене стават каквото искат, ако не им се учи стават полицаи, пожарникари, армия...
Тоест опираме до това, че щом е избрал да бъде такъв, това е негова отговорност, че ходи да краде като обезумял. И толкова са нагли, че правят жалки опити да го маскират като начин да заобиколят системата.
Накъде върви това общество в такъв случай? Утре тая мангалка като народи няколко, които вземат пример от нея какво? Докога работещите ще издържат тая паплач навсякъде по света щом вече и в Щатите стават огромен проблем с тях? Имам чувството, че нарочно разрешават дрогата да се внася от всякъде (освен уж не от Венецуела
)понеже знаят, че тези са основните консуматори и да могат да мрат млади, че иначе няма да има отърване като плъпнат навсякъде. Така поне голяма част си се друсат и си стоят по гетата и там се избиват едни други даже...
Първо си викам, този пак ще е пресолил манджата, ще цъкам из интелекта да гледа и какво казва. Да, от 2023-та Уолмарт обявява, че ще си ходи от Чикаго и почва да затваря и са духнали вече. Основната причина са тези кражби. Говорим за ако не се лъжа третия по големина град в САЩ, след Ню Йорк и ЛА, но мисля е тъкмо трети, следващите са с разлика зад него по спомен. И тая мангалка излиза и ти обяснява, че не я разбираш защо краде, понеже си бял.
Тоест опираме до това, че щом е избрал да бъде такъв, това е негова отговорност, че ходи да краде като обезумял. И толкова са нагли, че правят жалки опити да го маскират като начин да заобиколят системата.
Накъде върви това общество в такъв случай? Утре тая мангалка като народи няколко, които вземат пример от нея какво? Докога работещите ще издържат тая паплач навсякъде по света щом вече и в Щатите стават огромен проблем с тях? Имам чувството, че нарочно разрешават дрогата да се внася от всякъде (освен уж не от Венецуела
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какъв проблем да е , влезли да си наберат разни неща в кварталния битак .
Да не смяташ че белчовците са много по добри ? Ето гледай , нация от психопати . На 18 години отрязал главата на човека и си я прибрал в гардероба щото му било интересно какво е да заколиш някой
https://www.youtube.com/watch?v=y4-oJEKjyUo
Да не смяташ че белчовците са много по добри ? Ето гледай , нация от психопати . На 18 години отрязал главата на човека и си я прибрал в гардероба щото му било интересно какво е да заколиш някой https://www.youtube.com/watch?v=y4-oJEKjyUo
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Пак някакви стрелби, в университет в САЩ:
https://nova.bg/news/view/2025/12/14/52 ... %83%D0%BD/
И в Австралия, нещо срещу евреите...насред плажа:
https://btvnovinite.bg/svetut/strelba-n ... aneni.html
https://nova.bg/news/view/2025/12/14/52 ... %83%D0%BD/
И в Австралия, нещо срещу евреите...насред плажа:
https://btvnovinite.bg/svetut/strelba-n ... aneni.html
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Вчера споменаха, че средно има повече от една масова стрелба на ден в най-великата страна в света!
Ама всеки се кръсти като излиза и си казва, че на него това няма как да му се случи.
Ама всеки се кръсти като излиза и си казва, че на него това няма как да му се случи.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Казах, че пуснали задържания за стрелбата.
Не знам защо, може би са объркали човека. 

alekangg написа:Вчера споменаха, че средно има повече от една масова стрелба на ден в най-великата страна в света!
Учете география! ЕС има площ 4,233,255 km² и население около 450 милиона. САЩ има площ 9 826 675 km² (+ два пъти по-голяма) и около 344 милиона население.
Само на територията на Черна гора стават (според гугъл) нежду 100 и 150 убийства с използване на огнестрелно оръжие. Според НСИ за 2024г у нас има 59 убийства.
Последната масова стрелба в Германия е на 30 септември в Oldenburg.
Ако искаш, можеш да извадиш статистика за изнасилвания и наръгвания с нож на територията на ЕС. Определено няма да ти се излиза извън Околовръстното

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
То като гледаш новините навсякъде изглежда много страшно.
И аз докато обикалях в Германия сега септември очаквах джихадисти и ножари на всеки ъгъл, но нищо такова не видях.
Само весели, учтиви хора навсякъде...
И аз докато обикалях в Германия сега септември очаквах джихадисти и ножари на всеки ъгъл, но нищо такова не видях.
Само весели, учтиви хора навсякъде...

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Не гледай новините, гледай статистиката
И аз имам две ерии, където наскоро станаха две наръгвания и това ми е оправдание, да не се мяркам много често там.
И аз имам две ерии, където наскоро станаха две наръгвания и това ми е оправдание, да не се мяркам много често там.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.