Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: iOS тема
Нищо не въвеждат в iOS 10, винаги се е отключвал с натискане на TouchID, просто там има опция да се отключва само с натискане или само с докосване, като свети, както преди.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
b00st написа:Нищо не въвеждат в iOS 10, винаги се е отключвал с натискане на TouchID, просто там има опция да се отключва само с натискане или само с докосване, като свети, както преди.
In iOS 10, however, resting your thumb or finger on the home button unlocks the iPhone, but doesn’t open it. Instead, the device remains at the lock screen, allowing the user to see any notifications. To proceed to the home screen, the user must then press the home button, or “press home to open,” as the screen informs.
Сега по-ясно ли е какво точно "въвеждат" всъщност

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
alozavar написа:b00st написа:Нищо не въвеждат в iOS 10, винаги се е отключвал с натискане на TouchID, просто там има опция да се отключва само с натискане или само с докосване, като свети, както преди.
In iOS 10, however, resting your thumb or finger on the home button unlocks the iPhone, but doesn’t open it. Instead, the device remains at the lock screen, allowing the user to see any notifications. To proceed to the home screen, the user must then press the home button, or “press home to open,” as the screen informs.
Сега по-ясно ли е какво точно "въвеждат" всъщност
Цялата тая врътка само защото махната физическия Home Button от 7-цата...
Може да е малко офтопик, ама това на apple не е сериозно...
Бях се навил да взема 7 Plus 128Gb от Теленор, ама нямат никакви бройки (макар да се бях записал) и днес четох, че ще има евентуално ноември... Това е официалния им партньор за България от операторите все пак...
Ами за телефон за 2к без договор и 1000 претенции, за мен меко казано се излагат...
Бях се навил да взема 7 Plus 128Gb от Теленор, ама нямат никакви бройки (макар да се бях записал) и днес четох, че ще има евентуално ноември... Това е официалния им партньор за България от операторите все пак...
Ами за телефон за 2к без договор и 1000 претенции, за мен меко казано се излагат...

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:Те спят по няколко дни пред магазините в Щатите ти за тук се учудваш, че ги няма
Те спят за да са първи фанатиците

Аз нали и аз уж съм се записал за pre-order и ми звъняха да потвърдят и до там - кОр

Въпреки, че в момента гледам дори в САЩ от сайта на Apple e Ships: November

Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
В една от веригите за потребителска техника я има вече 7-цата - някой ако има да харчи парА, да поръчва. 

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
nqmam_bmw написа:В една от веригите за потребителска техника я има вече 7-цата - някой ако има да харчи парА, да поръчва.
7цата я има вече почти навсякъде. ама никъде не виждам аз ПЛЮС-а ...че искам да ги сравня на живо за да преценя на кой да скачам аз. Че малко ме притеснява размера на тия плюсове ...ама всички ме убеждават, че ще е по-добре да си взема големия ... та не мога да преценя нещо ...
От хъм характеристики - ясно. Plus-а води.
Ама нещо ми големеят много тия плюсове ...особено като се има предвид, че вече 4 години ползвам 5-чка

Факт е че в бъдеще ще стават все по-големи телефоните и за функциите за които често използвам телефона си (освен за говоренето) ... по-голям екран ще е по-удобен. Ама пробвах един 6s+ ...ми аз с една ръка ( а не е като да са ми малки ръчичките) не мога да го държа ...пък миобясняват че било въпрос на навик

Вашето мнение, колеги ?
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
чистия, не +, лично за мен е много по удобен.
Само, като си го сложиш в джоба онуй нещо и веднага ще разбереш, за какво говоря.
Само, като си го сложиш в джоба онуй нещо и веднага ще разбереш, за какво говоря.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
B.Stoimenov написа:nqmam_bmw написа:В една от веригите за потребителска техника я има вече 7-цата - някой ако има да харчи парА, да поръчва.
7цата я има вече почти навсякъде. ама никъде не виждам аз ПЛЮС-а ...че искам да ги сравня на живо за да преценя на кой да скачам аз. Че малко ме притеснява размера на тия плюсове ...ама всички ме убеждават, че ще е по-добре да си взема големия ... та не мога да преценя нещо ...
Ама нещо ми големеят много тия плюсове ...особено като се има предвид, че вече 4 години ползвам 5-чка![]()
Факт е че в бъдеще ще стават все по-големи телефоните и за функциите за които често използвам телефона си (освен за говоренето) ... по-голям екран ще е по-удобен. Ама пробвах един 6s+ ...ми аз с една ръка ( а не е като да са ми малки ръчичките) не мога да го държа ...пък миобясняват че било въпрос на навик
Вашето мнение, колеги ?
Обяснявам ти моята история с размерите на телефоните...
Първо имах една Nokia 3,5", след нея Galaxy S2 4,2", след него Note не знам колко си - 5,3", с всеки рзмер се свиква като качваш. След това почнах да downgrade-вам. Минах на Galaxy S4, след него на iPhone 5, гадното е кат оси свикнал на голям дисплей, тогава вече нещата ти тегавеят на малкия и заради тези смени почнах да чопля по-малко в телефона. Сега съм със 6-ца и не съм ненормално цъкало, пак си свикнх с малко по-голям дисплей. Няма да имш драма ако минеш на по-високо стъпало. Отначало ще ти е тегава, но се свиква. По принцип е доста трудно на всичко над 4" да достигнеш срещуположния ъгъл на дисплея с палец, тъй че не го мисли толкова.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
7-мицата я има, за плюса говорим 
Иначе колегата, където се чуди как ще е плюса - като размери е 1:1 с 6S Plus, та него го има по магазините, за габарите може да сравниш веднага
И на мен ми изглежда като малко overkill, но бях с 5 инчов и доста бързо се свиква, сега временно съм с по-малък и вярно е по-тегаво, едва ли 0.5 инча ще е толкова по-зле (на живо за няколко минути ми беше странно де, все пак това е размер на т.н. фаблети
)

Иначе колегата, където се чуди как ще е плюса - като размери е 1:1 с 6S Plus, та него го има по магазините, за габарите може да сравниш веднага

И на мен ми изглежда като малко overkill, но бях с 5 инчов и доста бързо се свиква, сега временно съм с по-малък и вярно е по-тегаво, едва ли 0.5 инча ще е толкова по-зле (на живо за няколко минути ми беше странно де, все пак това е размер на т.н. фаблети

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Rainbow написа:7-мицата я има, за плюса говорим...

Рабрах. Аз много не ги следя, че ми се виждат доста кисели.

- Oblivion
- Потребител
-
- Кара: Yamaha R1
- Мечтае да кара: E38 740IL
B.Stoimenov написа:nqmam_bmw написа:В една от веригите за потребителска техника я има вече 7-цата - някой ако има да харчи парА, да поръчва.
Ама нещо ми големеят много тия плюсове ...особено като се има предвид, че вече 4 години ползвам 5-чка![]()
Вашето мнение, колеги ?
Ако искаш само телефон 7 е избора ако нямаш обаче лаптоп,таблет и т.н се замисли за 7 plus.
На мен лично не ми трябва по-добрата камера нито гледам филми или играя игри следователно няма да се лишавам от комфорта на компактния телефон.
От ноември съм с 6s Plus. В началото е малко странно, преди това имах Z1 Compact и той какъвто е мъник, айфона ми се стори като лаптоп.
Но за няколко седмици свикнах с размерите, а сега дори безстрашно си го разцъквам с една ръка on the go. Има моменти, когато ми се иска да беше по-малък, но дисплея просто пръска в сравнение с малкия айфон.

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Някой може ли да ми каже, в момента втората камера на iPhone 7 Plus работи ли или не?
До колкото разбирам, от това което чета, трябва да си инсталираш 10.1 бета за да работи. На практика не означава ли че Apple ти продават един продукт, който не работи?!
До колкото разбирам, от това което чета, трябва да си инсталираш 10.1 бета за да работи. На практика не означава ли че Apple ти продават един продукт, който не работи?!