Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: iOS тема
Не знам дали от както сложих новия ios или откакто ъпдейтнах facebook messanger звука когато някой ми пише е друг и не може май да се промени. Един приятел ми се оплака, че и на whatsapp му се е сменил с новия ios. Звука е като този, когато получите известие от youtube 

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
k.milanov написа:Не знам дали от както сложих новия ios или откакто ъпдейтнах facebook messanger звука когато някой ми пише е друг и не може май да се промени. Един приятел ми се оплака, че и на whatsapp му се е сменил с новия ios. Звука е като този, когато получите известие от youtube
При мен няма такова нещо, аз гледам да си спирам винаги нотификациите в месинджър, щото ставам луд, но писка няколко пъти и звукът е същия, както и в whatsapp

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
А какъвто е на месинджър ли ти е или друг?
И на мен на месинджър и на whatsapp са едни и същи, но това не е звука който си беше на месинджъра преди 

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
вчера и аз ъпдейтнах 5-цата до iOS 10.
хем ми допада, хем не съвсем.
звуците са различни- да.
Но на мен ми рпави впечатление, че ако имам непрочетено съобщение в месинджъра, излиза си на lock screen-a, но ако си отключа телефона без да го отворя (съобщението)...на самия месинджър не се появяват цифрите че имам непрочетено нещо. Дали е от Ай Оу Ес-а или от ъпдейта на самия месинджър незнам.
Иначе другите ми впечатления ... горе долу се държи 5цата с него, но определено става по-лагава. Батерията за момента не виждам разлика. На няколко пъти се случи при стартиране на приложение да забие телефона (стартиране на камерата включително). Иначе си е жеУЕзна петичката ама ... май по-добре не и слагайте 10ка (не че с 9ката нямаше замисляне при стартиране на повечето приложения ..
)
хем ми допада, хем не съвсем.
звуците са различни- да.
Но на мен ми рпави впечатление, че ако имам непрочетено съобщение в месинджъра, излиза си на lock screen-a, но ако си отключа телефона без да го отворя (съобщението)...на самия месинджър не се появяват цифрите че имам непрочетено нещо. Дали е от Ай Оу Ес-а или от ъпдейта на самия месинджър незнам.
Иначе другите ми впечатления ... горе долу се държи 5цата с него, но определено става по-лагава. Батерията за момента не виждам разлика. На няколко пъти се случи при стартиране на приложение да забие телефона (стартиране на камерата включително). Иначе си е жеУЕзна петичката ама ... май по-добре не и слагайте 10ка (не че с 9ката нямаше замисляне при стартиране на повечето приложения ..

- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
На мен ми се смени звука на нотификацията на вайбър, предполагам че не може да се смени само звука без иоса
Всички пътища водят към НАДИН 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Има някакви промени при нотификеъшините, защото доколкото знам като ти звъннат и затвориш пак не ти показва нотификеъшин като преди.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
b00st написа:Има някакви промени при нотификеъшините, защото доколкото знам като ти звъннат и затвориш пак не ти показва нотификеъшин като преди.
потвърждавам да. Едва ли не, ако нещо ти е било на Лок скрийна и си си отврил телефона, се подразбира че си го видял. Което не е много оферта (за мен де).
- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
Всички които имат проблем с известията/тона е един и същ за всички приложения.
Направете един reboot с двата бутона /държите ги натиснати едновременно 10ина секунди докато се появи ябълката на екрана/ и после всичко с тоновете се оправя. Аз имах същия проблем.
Направете един reboot с двата бутона /държите ги натиснати едновременно 10ина секунди докато се появи ябълката на екрана/ и после всичко с тоновете се оправя. Аз имах същия проблем.
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
B.Stoimenov написа:b00st написа:Има някакви промени при нотификеъшините, защото доколкото знам като ти звъннат и затвориш пак не ти показва нотификеъшин като преди.
потвърждавам да. Едва ли не, ако нещо ти е било на Лок скрийна и си си отврил телефона, се подразбира че си го видял. Което не е много оферта (за мен де).
Да, но като си пуснеш нотификейшъните си стой горе, може да си го видиш по всяко време, ако не си го махнал от там.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
B.Stoimenov написа: На няколко пъти се случи при стартиране на приложение да забие телефона (стартиране на камерата включително). Иначе си е жеУЕзна петичката ама ...
При мен на SE ми заби камерата. Друг проблем не съм видял, освен тези неща с отключванията. На моменти пак ми иска да си натисна бутона. Дано в следващите ъпдейти оправят дребните простотийки. Като цяло нещо не ме кефи този ъпдейт. Нищо кой знае ново като функции, а са осрали добре работещи неща.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Малко скочих много бързо от iOS 7 на 9.3.5/10.0.1 и имам въпроси. Преди като си вържех блутут слушалките и натиснех play, си тръгваше последния плейлист, който съм слушал. А сега тръгва каквото му падне. В 90% от случаите музика слушам, докато тренирам, и ми е малко странно като тръгне изведнъж Преслава, вместо някое рапче 
Втори въпрос. Харесва ми как вече ми показва на колко процента е батерията и на слушалките, но не е през 1%, а през 10%. Има ли как да го направя да показва като на телефона ? Т.е. 100-99-98, а не 100-90-80%

Втори въпрос. Харесва ми как вече ми показва на колко процента е батерията и на слушалките, но не е през 1%, а през 10%. Има ли как да го направя да показва като на телефона ? Т.е. 100-99-98, а не 100-90-80%

аз като натисна бутона да ми отключи телефона с пръстов отпечатък... ако ми излезе войс контрол-а още веднъж.... досадна раота
между другото си поиграх с един 7 плюс... ми.. освен че няма бутон - не мога да го позная, че е новия модел... като усещане ми е същия като моя 6с плюс
между другото си поиграх с един 7 плюс... ми.. освен че няма бутон - не мога да го позная, че е новия модел... като усещане ми е същия като моя 6с плюс
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
alx написа:аз като натисна бутона да ми отключи телефона с пръстов отпечатък... ако ми излезе войс контрол-а още веднъж.... досадна раота
Не натискай бутона
Settings > General > Accessibility > Home Button > Rest Finger to Open
Включваш тая опция и няма нужда да го натискаш за да се октлючи с TouchID
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
На моя SE тва важи само ако екрана свети, т.е. ако имам включено raise to wake не се налага да натискам нищо, което е удобно, факт 

Nedko Anev написа:alx написа:аз като натисна бутона да ми отключи телефона с пръстов отпечатък... ако ми излезе войс контрол-а още веднъж.... досадна раота
Не натискай бутона
Settings > General > Accessibility > Home Button > Rest Finger to Open
Включваш тая опция и няма нужда да го натискаш за да се октлючи с TouchID
Разгеле...
Мерси...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила