Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Криптовалути

Мнение от c04 » 16 Ное 2021, 21:17

Пропуснал съм го и защо не го виждам подкаста :dunno:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Ное 2021, 21:24

Защото го няма на началната страница нещо, ето го:
https://youtu.be/3uuijPgLpic
Един колега днес като чул от Данчо шорта, че пазара умира и продал един Етериум. Сега се чуди дали да го връща. В началото на годината пак заради клип на тоя продаде един и се нахака няколко стотин долара. Сега вика ако влезна да го псувам в коментарите дали ще ме накажат. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 16 Ное 2021, 21:45

Top Gun Maverick написа:Защото го няма на началната страница нещо, ето го:
Един колега днес като чул от Данчо шорта, че пазара умира и продал един Етериум. Сега се чуди дали да го връща. В началото на годината пак заради клип на тоя продаде един и се нахака няколко стотин долара. Сега вика ако влезна да го псувам в коментарите дали ще ме накажат. :mhihi:

Аха, благодаря :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Ное 2021, 10:15

Top Gun Maverick написа:Защото го няма на началната страница нещо, ето го:

Такива хора не заслужават да притежават един етериум :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 17 Ное 2021, 10:42

Слабите ръчички, заради такива сега цената е 60К и 4К, а не 85К и 8К...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Ное 2021, 11:28

Мен ме боли фара за цената реално, просто искам да свършва вече ако ще удря нещо от сорта на 100-200 или ще слиза на 20 за да знам как да се подготвям за другия цикъл. Това чакане ме изнервя, а не самата цена.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 17 Ное 2021, 19:48

Аз като неразбиращ и не искащ да разбере само ще кажа за последните две мнения … WTF :ok:

Единия вика, заради тия де продават цената е ниска, другия му писнало да чака 100к цената :mhihi:

Запазвам си мнението, че от доста време насам се говори само за спекулации и нищо друго. Не се притеснявайте да ми обясните колко съм тъп и непрочел ноукойнър :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Ное 2021, 19:52

За другия ясно :lol: , ама за единия... на нещо ограничено, като му намалиш и предлагането... а търсенето расте... какво да стане, освен растеж в цената ?

П.П. Леджъри на промо няма да има май май, като гледам за Х се чака 3 седмици :kuku:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 17 Ное 2021, 19:59

Е да де, ама мнението значи, че нямаме естествено търсене и предлагане на тази "валута" щом слабаците са виновни, че продават ниско вместо да чакат да стане скъпо и тогава едни да продадат, други да се преебът …

Не знам, не знам, пак казвам , не разбирам, но в тая тема се говори само за спекулации за мен :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Ное 2021, 21:05

Нормално, нали пазара е пълен със спекуланти. :mhihi:
Неделин отдавна не беше пускал видео, ето го от стрийма на живо където беше, много трезва оценка на нещата и много полезни разсъждения:
https://youtu.be/sLklN4ekTu8
Особено ако Илков го изгледа на скорост по две, няма да задава въпроси на които няма как да му отговори някой тука с 10 изречения.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 17 Ное 2021, 22:10

K_Ilkov написа:Е да де, ама мнението значи, че нямаме естествено търсене и предлагане на тази "валута" щом слабаците са виновни, че продават ниско вместо да чакат да стане скъпо и тогава едни да продадат, други да се преебът …

Не знам, не знам, пак казвам , не разбирам, но в тая тема се говори само за спекулации за мен :dunno:
О, търсене има повярвай ми. Иначе цената нямаше да стои на 60к вече седмици, щото се продават някакви добри количества. И ги изкупуват хора/институции с пари. Ако видиш на какви траншове излизат от борсите... Иначе си прав, спекулация си е, както са всички активи от акциите, през златото, та до петрола дори. Виж как като им е ниска цената на петрола се събират опек намалят добива и цената в небето, тва ако не е спекулация. Да не говорим за имотите каква спекула стана. Толкова е идиотско те да са store of value, това надува цените и хората които наистина се нуждаят не могат да си ги позволят. Свят в който собствено жилище е лукс е сбъркан свят. Свят в който 4 челнно семейство се гъчка в двустаен, щото някой си е купил 10 апартамента които стоят празни, за да си вложи в нещо парите, щото иначе ще станат тоалетна хартия за 20 години. Това също е един от проблемите които биткойн решава.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Мнение от peshehodetz » 17 Ное 2021, 22:36

А бе я да ви питам всички дето сте вкарали пари в крипто, а и не само. По цял ден ли седите и само това гледате накъде са тръгнали. Баси недейте така бе хора, ще вземе някой да си докара някой инфаркт на млади години.
keep walking

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Ное 2021, 22:41

Питаш точно в най-горещият момент от пазарния цикъл - края му. :mhihi: Нормално е да гледаме и говорим за това, ненормално би било обратното, но и това ще го видиш като му дойде времето. И все пак всеки, който е влезнал рано през мечия пазар сега е спокоен защото и да пропусне момента, пак ще е на печалба, ама той няма да продаде чак до другия цикъл. Аз влезнах супер късно, но нямам и очаквания, че 100%-та трябва да излезна на плюс от този цикъл, може просто да си чакам другия без да пипам нищо от това, тогава просто ще вкарам още. :mhihi: То май така или иначе ще вкарам, но е нормално да се вълнуваш, четеш, гледаш някакви видеа, иначе просто да стоиш и да чакаш си е скука. А и информирайки се намалял шанса за кофти изненада.

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 18 Ное 2021, 1:16

TNT написа:П.П. Леджъри на промо няма да има май май, като гледам за Х се чака 3 седмици :kuku:

Наще вносители пишеше, че на 18-ти/днес демек/ чакали доставка, ама ще дочакат ли и ще има ли тънкана ще видим :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Ное 2021, 19:59

Стриймът с професора е много интересен, спирам го от време на време и после включвам на х2, че така много загуба на време. Много подходящ е за хората вълнуващи се в темата с имотите.
Междувременно май почваме да копаем дъното и ще ми се наложи да чакам 3-4 години.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата