Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Бай Митьо » 30 Дек 2011, 0:30

bum_bum написа:След тренировка верно ли било, че задължително се ядат въглехидрати, щото иначе после няма сила и не се запълвали гликогеновите депа? :mhihi:
Изображение

Харесва ми:))))
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Дек 2011, 10:42

acer написа:1 приятелка яде само джънк фууд, днеска ми се похвали че изяла ... 8 баунтита, 4 филийки хляб, 2 парчета торта, 1 пица със 700мл фреш сок, 1,70 е 50кг (има целулит)... но на тва ядене е нищо! и от години е така...! и друго приятелче е +/- 5-7 кг на седмица! аз стоя на 1600кал при нужни 2100 и свалям 0,5 кг на седмица! е*ем ти разликата в днк-то, да не са от марс?? искам да си засиля малко метаболизма, как? мисля да почвам да се харня 4 пъти на ден, по 400кал на хранене само от месо,млечни продукти, зеленчуци и плодове.. и да въртя колело по 1ч сутрин и 1ч вечер??

Слаб не означава здрав.
Ако ядеш много протеини и малко мазнини и въглехидрати това отива към Дюкан, а него наскоро го осъдиха поради това, че диетата му води до много вредни последствия в дългосрочен план.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Дек 2011, 11:48

бягам от нвд и дюкан като дявол от тамян, треперят ми ръцете и ми си вие свят. искам да си засиля метаболизма и да сваля мазнините до 12-10%... за сега без спорт, така ок ли е? http://imageshack.us/photo/my-images/404/progwa.jpg/
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 30 Дек 2011, 11:55

Братле кажи честно, на това можеш ли да издържиш цял ден, аз ако ям това което си написал или ще умра от глад или ще се разболея!
За мен си открих че мога да се тъпча прилично, и ако избягвам сладкото и захарта с 4 тренировки в седмицата си държа кг-те!
Според мен зимата не е време за диети и за сваляне, по-добре да си ядем, да си пием витамините и да сме здрави!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Дек 2011, 11:58

Забрави. Няма да стане. Освен всичко не става така на око да нахвърляш някакви количества. Освен това силният калориен дефицит забавя метаболизма, а не го забързва.
10% мазнини за мъж е доста прилично изглеждащ спортист, ако имаш бавен метаболизъм по принцип с това хранене и без спорт не си и мечтай да паднеш под 20.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 30 Дек 2011, 12:23

не че не искам да спортувам, но ще мога по-нататък, кажи какво меню да си създам, че да почна да свалям сега? :) от тук си направих диетата http://www.streetdirectory.com/travel_g ... _fast.html -500кал на ден би трябвало да бъде в рамките на разумният дефицит? иначе не ми пречи диетата, моят метаболизъм е мн бавен сега и ако взимам по 2500кал качвам по 0,5 кг на ден
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Дек 2011, 12:39

Бай Митьо написа:
bum_bum написа:След тренировка верно ли било, че задължително се ядат въглехидрати, щото иначе после няма сила и не се запълвали гликогеновите депа? :mhihi:
Изображение

Харесва ми:))))

Всъщност се канех да кажа, че запълването на гликогеновите депа и блъскането на въглехидрати след тренировка ви докарва яката мускулна треска (даже съм забравил какво беше това) ама бомбата щеше да е прекалено голяма :lol:

acer написа:не че не искам да спортувам, но ще мога по-нататък, кажи какво меню да си създам, че да почна да свалям сега? :) от тук си направих диетата http://www.streetdirectory.com/travel_g ... _fast.html -500кал на ден би трябвало да бъде в рамките на разумният дефицит? иначе не ми пречи диетата, моят метаболизъм е мн бавен сега и ако взимам по 2500кал качвам по 0,5 кг на ден

Доколкото разбирам не търсиш съвет, а по-скоро одобрение от някой тъй че похрани се така 3 месеца и след това пиши за резултата и ще видим кой е бил прав :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 30 Дек 2011, 13:15

нещо си в грешка :) попитах те дикретно какво меню да си направя,защото аз нямам напредстава, друг е въпроса ако не ти се занимава :)
иначе инструктора ми е казвал да спазвам нвд с трици и максимални тежки тренировки или 3 дни на 0 въглехидрати и на 4-тия 4000кал!!! :paranoid: и е нормално човек да развие някакъв скептицизъм

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Дек 2011, 14:13

НВД с трици ... :mhihi: Питай го с каква цел се ползват триците освен да си натоварваш перисталтиката и да пърдиш?
Храненето е НИСКО въглехидратно, а не БЕЗ въглехидратно. А самото меню е в снимката по-горе- 55-60% мазнини, 30 протеин и 10-15% сложни въглехидрати.
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 30 Дек 2011, 15:15

интересно ми е как оз4ислявате процентите на мазнини ,миналата година бях на пълен медицински преглед и там ги из4исляват по техни си методи
и въоб6те възможно ли е да се из4исли горе доло в дома6ни условия
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Дек 2011, 18:27

Изображение

Единствения точен начин. (Само, че калипера трябва да е метален). Мерят се определени гънки и се смята по формула.
Другия точен начин е като те обезкостят и сложат маста на кантара :mhihi:
Всякаквите докторски методи, дръжане на електроди и т.н. са много "около".
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 30 Дек 2011, 20:35

http://lubomirivanov.com/1322/ - ето още един "около", но поне може да го правиш в домашни условия. Някой ако е запознат да каже дали дава верни резултати.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Дек 2011, 20:42

Това няма ама никаква връзка с истината ;)
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 30 Дек 2011, 20:43

bum_bum написа:Изображение

Единствения точен начин. (Само, че калипера трябва да е метален). Мерят се определени гънки и се смята по формула.
Другия точен начин е като те обезкостят и сложат маста на кантара :mhihi:
Всякаквите докторски методи, дръжане на електроди и т.н. са много "около".

със съ6тото ме мериха и мене поне на 10 места :)
отделно лабораторни анализи и сие
Последна промяна 00Cool на 30 Дек 2011, 20:43, променена общо 1 път
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 30 Дек 2011, 20:43

bum_bum написа:Това няма ама никаква връзка с истината ;)

А дано, че лоши неща показа :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата