Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
devent написа:Аз винаги съм се дразнел на хората, които ми казват "мога да си карам където си искам". Какъв е зорът да си караш така ? И аз мога да си карам както и където си искам, ама се съобразявам с околните. Когато карам по-бавно винаги се старая да съм в дясната лента. В събота ходих до Стара Загора по магистралата и понеже не ми се караше си карах лекичко(120-30) в дясната лента. Еми да, подскачах като идиот, май изкривих джанта, ама не съм превъзпитавал никой правейки се на "готян" в лявата лента, щот' 140 е ограничението там и с толкова ще караме..
Този участък там конкретно колкото и да съм изморен и да не ми се кара, като го стигна вдигам малко скоростта и карам в лявата като разбира се през 4-5сек гледам огледалото, щото дясната лента освен крайно неприятна е и опасна. Преди около 2 години една кола се беше обърнала там заради дупка и ако се не бъркам някакви младежи бяха загинали, та баце се беше активизирал да я ремонтира уж, онова заветно лято къде половината път до Пловдив се караше в една лента заради ремонти, ама така и не стигна до там, та още си има трапове, в които ако се дялнеш с над 130 не се знае какво ще стане.
Аз самия имах приключения там и от тогава или карам в ляво или със 100 в дясната. Сърце не ми дава повече

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
dextuar написа:K_Ilkov написа:Те на Декстъра историите винаги са такива къдрави![]()
уж другите са много лоши ама като задълбаеш в детайлите излизат едни подробности
дето, не че той е виновен, но просто се навира целенасочено в ситуации дето после плаче от тях![]()
Кво ги обсъждате толкова тия ленти не разбирам, що не ги ползвате всичките според скорост, обстановка и трафик
БОли ме *** какво мислят няколко форумни трола, които все се мъчат на черното да кажат бяло и да вадят кирливи ризи...
Тва е щото пропускаш детайлите и не си стигнал още до извода, че има и сиво

пп. Кирливи ризи се вадят на някого, който има кирливи ризи

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
dextuar написа:Готов ли си да заложим нещо, а аз ще се постарая видеото да види бял свят, щом си толкова убеден, че леко почнах да се дразня...
Брейй това по-специално видео ли трябва да бъде пред останалите които пускаш

Ми не бе, к'во се дразниш начи 1во казваш празен път ти караш в средна лента и някой се набива зад теб и почва да те троли с фаровете, после като те захапаха че караш на празен път в средната лента без да има причина за това веднага се появи някой уж в далечината, който в последствие се разбра че си изпреварил ама си забравил да се върнеш в крайно дясно след това

Плюс това тея 80км/ч дето толкова добре се постара всички да видят ги пишеш във всеки пост с идеята да покажеш, че тоя с буса карал над това ограничение и каквото и да стане той ще го отнесе.
От клиповете дето пускаш тук съм останал с впечатление, че сам си го търсиш на пътя и после се жалваш пред аудиторията

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
няма начин, иначе ще излезе, че е като лъжливото овчарче, дева...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
лъжливото декстуарче 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ей разкрихте ме - карах на зик-зак. Само като го видях, и директно намалих до 50. После го видях, че тръгва в лявата лента и директно го засякох, как може да ме мине?!? Не го пуснах, и така поне 3-4 пъти. После като ми писна, почнах да карам по средата, за да мога да скалъпа по-достоверна история за моралния коректив на БМВ-Форума
. Защото животът ми няма да е истински пълноценен, ако не усетя подкрепата на група непознати, които реално никога няма да срещна в реалния свят 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Стигнахме ли до момента с правописа?
Г

dextuar написа:зик-зак
Г

...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Стигнахме ли до момента с правописа?
dextuar написа:зик-зак
Г
Май отново стигнахме до тоя, прощавай ТОЗИ момент

dextuar написа:БОли ме *** какво мислят няколко форумни трола, които все се мъчат на черното да кажат бяло и да вадят кирливи ризи...
Пък за правопис, няма как да ме жегнеш

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Банда, май и на Вас Ви е дошла в повечко жегата щом оправдавате някакви напълно излишни "селски" постъпки
ЗдвП позволявадекстуар да е там и той е там, тоя задния при положение, че е можело да мине и замине безпроблемно защо се е лепнал инвестиции е разсветил/свирил? Ако е имало знак указващ движение в най-важната лента и той въпреки това си е карал вляво - плюйте го ама ситуацията не е такава

ЗдвП позволявадекстуар да е там и той е там, тоя задния при положение, че е можело да мине и замине безпроблемно защо се е лепнал инвестиции е разсветил/свирил? Ако е имало знак указващ движение в най-важната лента и той въпреки това си е карал вляво - плюйте го ама ситуацията не е такава
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Я кога свиря- няма проблем. На мен като ми свирят много се обиждам 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Я кога свиря- няма проблем. На мен като ми свирят много се обиждам
С тази разлика, че Я не свиря (светкам в случая) и като бързам си минавам, а не се лепя отзад да ти се правя на бабаит особено когато съм и в нарушение

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Аз пък не мога да разбера, що за дебили са тези, които не се и поместват от лявата мента на магистралата при положение, че дясната е свободна
Онзи ден на Хемус настигам един, около 120-130 караме, дясната лента свободна- онзи не мърда.Чаках го близо минута преди да стана селски терорист и да почна да свиря и мигам, и пак същото никаква реакция, някакъв чужд номер беше забравих откъде.Еле след още време точно когато тръгвах отдясно този взе, че се усети и отмести...те така 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
c04 написа:Аз пък не мога да разбера, що за дебили са тези, които не се и поместват от лявата мента на магистралата при положение, че дясната е свободнаОнзи ден на Хемус настигам един, около 120-130 караме, дясната лента свободна- онзи не мърда.Чаках го близо минута преди да стана селски терорист и да почна да свиря и мигам, и пак същото никаква реакция, някакъв чужд номер беше забравих откъде.Еле след още време точно когато тръгвах отдясно този взе, че се усети и отмести...те така
Значи като идем в гърция и караме между Солун и Халкидики всички в лявата лента щото дясната е жив зян, никой не сврка, никой не мрънка, никой не святка, ама виж в територията всички по-вярващи от папата бе да му се невиди...
Как па един не е тръгнАл 5 минути по-рано, как пък на всички жените им раждат точно в петък на морето и в неделя в софето...
Хайде малко по айляк, че като се паднеш с алеманците 5-6 часа на сръбско унгарската и разбираш че пътуването може и да е АД
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
c04 написа:Аз пък не мога да разбера, що за дебили са тези, които не се и поместват от лявата мента на магистралата при положение, че дясната е свободнаОнзи ден на Хемус настигам един, около 120-130 караме, дясната лента свободна- онзи не мърда.Чаках го близо минута преди да стана селски терорист и да почна да свиря и мигам, и пак същото никаква реакция, някакъв чужд номер беше забравих откъде.Еле след още време точно когато тръгвах отдясно този взе, че се усети и отмести...те така
Като го изпревариш от дясно някакси се събуждат от дълбокия зимен сън и 99% освобождава лявата лента или почва да дава яко газ

Всички пътища водят към НАДИН