Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2011, 13:39

Влиза Вичо и ме контрира по темата за фитнеса, какво лошо има да се пуснат снимки как изглеждам аз и как изглежда той? :dunno:
Като взимам акъл от някой за фитнес първо го гледам как изглежда. Ако няма какво да покаже, което да ме впечатли му казвам да си гледа работата.
Стига вече форумни нинджи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Дек 2011, 13:45

bum_bum написа:Влиза Вичо и ме контрира по темата за фитнеса, какво лошо има да се пуснат снимки как изглеждам аз и как изглежда той? :dunno:
Като взимам акъл от някой за фитнес първо го гледам как изглежда. Ако няма какво да покаже, което да ме впечатли му казвам да си гледа работата.
Стига вече форумни нинджи.

Какви нинджи те гонят, бе?! Казах ти да се успокоиш, вече! Света не се върти около теб! Зададох ти простичак въпрос с прост отговор? А именно, малко кила с малко мазнини и повечко кила с повечко мазнини, ама ти не ме разбра.

Нито съм ти давал акъл, нито пък искам да ти давам. Ти си имаш "достатъчно". Като не щеш да ми отговориш не е нужно да се заядеш. (както всеки път)

аман начи! не мога да напиша един пост без да се изкажеш и да се направиш на мъж!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Дек 2011, 13:47

bum_bum написа:Като взимам акъл от някой за фитнес първо го гледам как изглежда.

Във фитнеса, където ходя, единия от инструкторите е със шкембак :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама не "няма плочки", а си е "шкембе" :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2011, 13:52

И аз съм виждал такива и директно го питам "що така".

Вичо- като си 70 кила е по-лесно да си 7% да кажем. Като стиглеш 120 е трудно да се задържиш на 12, по-скоро отиваш 18-20 щото това са 50 кила отгоре и няма как да ги направиш от ЛБМ. Качват се много мазнини, съотвено ЛБМ намалява с качването на килата не в права, а в геометрична прогресия.
Бил съм 70 кила с под 4% и 115 с около 20%. Знам как е едното и как е другото, как изглеждам и как се чувствам.

Света не се върти около мен, явно ти се въртиш, щото мнението ми и разсъжденията ми те дразнят. Преживей го ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Дек 2011, 13:59

bum_bum написа:Вичо- като си 70 кила е по-лесно да си 7% да кажем. Като стиглеш 120 е трудно да се задържиш на 12, по-скоро отиваш 18-20 щото това са 50 кила отгоре и няма как да ги направиш от ЛБМ. Качват се много мазнини, съотвено ЛБМ намалява с качването на килата не в права, а в геометрична прогресия.
Бил съм 70 кила с под 4% и 115 с около 20%. Знам как е едното и как е другото, как изглеждам и как се чувствам.

разгеле... даде адекватен отговор! :idea:

bum_bum написа:Света не се върти около мен, явно ти се въртиш, щото мнението ми и разсъжденията ми те дразнят. Преживей го ;)

За пореден път - нямам лоши чувства към теб! Не ме дразниш. Живей си живота, бъди як!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2011, 14:00

Не съм "як". Атлетичен съм. И силен. Як съм бил- не ми харесва.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Дек 2011, 14:03

аз да разведря малко- бих си сложил снимка тук,само ако модератор ми обещае да не я преместят у фън темата :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2011, 14:13

Всеки има такива ;)
Мойте последни такива са след като прекалих с добавките. От тогава не ги обичам. :mhihi:
С разните азотни бустери, креатини и т.н. се докарах до толкова лоша форма в каквато не се бях виждал никога през живота си, а тренирах много яко.
В последствие се зачетох в опаковките им- ВСN, Optimum и т.н.. "престижни" марки- яко оцветители, подсладители, консерванти.. все хубавини предизвикващи проблеми с естрогена.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Дек 2011, 14:18

Bogat-Beden написа:аз да разведря малко- бих си сложил снимка тук,само ако модератор ми обещае да не я преместят у фън темата :mhihi: :mhihi:

Няма такава опасност ;)

bum_bum... аз със стак-а на BSN не само зачистих (т.е. не заради него, ами покрай него), ама и мускОл качих, сила и т.н.... явно при мен е действало по-добре... да не говорим за психологическият ефект, който ми вкарваше... ае вършеше работа... ама много скъпо...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2011, 14:27

Аз взимах по много и от много марки и разновидности. Някъде напред бях пуснал снимка като пристигнаха- цял сак с глупости си бях взел :kuku:
Понастоящем също взимам добавки, но Вит С, Убикуинол.. деба тва как се пише на Бг. :mhihi: , Супер омега на Нау, Вит А, Д и цинк.
От другите може и да има действащи ама баси здравословния продукт в който е пълно с кви ли не подсладители и оцветители.. някой ако има протеин на Оптимум да си прочете опаковката да види за кво иде реч.
Към момента мисля, че Нау е най-читавата компания. Протеина им е натурален, подсладен със стевия и без оцветители. Нямат и повечето от модерните напомпващи препарати базирани на кви ли не химии.

По въпроса с НВД за теб, много хора не понасят сланината и мазните меса и за това си помагат със сметана или масло. (Понастоящем в Холандия мисля беше толкова хора са на НВД, че изяли кравето масло и цената по магазините е 700 евра за кило :shock: ).
За да си сигурен, че правиш всичко както трябва ти трябва да си сметнеш ЛБМ, съотвено потребностите и точно домакинско кантарче с точни сметки за всяко ядене, докато се увериш, че правиш всичко правилно.
Много хора нямат полза от НВД, защото само са си мислили, че го правят, а накрая се оказва че са били на Аткинс или на много мазнини и въглехидрати, което е още по-зле от нормалното високо въглехидратно хранене.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 24 Дек 2011, 14:34

Оптимум имат и натурален вариант на суроватъчен протеин и казеин...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 24 Дек 2011, 14:36

Аз преди бях голям фен на добавките тренирам от както бях на 18г. сега съм на 29г., без големи паузи в тренировките, бях си промил мозъка с тези списания/имам си цял шкаф/, на креатин бях поне по 8 месеца в годината, протеини, суроватки, аминокиселини, течни, на хапчета, минал съм през почти всички марки от българските до ON, два цикъла направих и с animal pack и азотните бустери пробвах, и смешните резултати които постигнах бяха на 80кг, 44см ръка и 10 пъти със 100кг на лежанката!
От почти година не съм пил никакви добавки и пак съм 80кг, 44 ръка и 10 със 100кг, така че напълно подкрепям bum_bum, че с тези добавки се преекспонират нещата, вярно преди бях по-беден и не можех да си позволя по-качествена храна като сега, но общо взето няма смисъл от тези добавки!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 24 Дек 2011, 14:36

Аз ако си сметна ЛБМ и ще се застрелям :D

Иначе... мен тия неща са ми ясни, ама.... от как не тренирам (вече повече от 2 години) и малко мотивацията ми за храненето я няма... преди 2 месеца врътнах едни 10 дни с Madal Bal и свалих 10 кила... слезнах на 117кг и бях направо шприц, ама... като няма мотивация... ам-ам и ето ме пак на 125... или дори повече...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 24 Дек 2011, 14:42

Намери си сериозен тренировъчен партньор, някой приятел да се надъхвате и да те ръчка като те мързи да ходите, като знаеш че човека те чака ще имаш стимул да си наредиш нещата и да си редовен!
Иначе ето малко мотивация:
http://www.youtube.com/watch?v=yM6vZ0Sy ... re=related
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 24 Дек 2011, 14:45

Принципно, аз съм мотиватора... тия около мен ги мързи яко и аз ги ръчках... преди... ама както има един лаф "живота ме завъртя" и спрях да тренирам и... малко по малко и мотивацията ми изчезна... аз иначе знам как да се надъхам, че да почна да тренирам, ама със сегашният ми начин на живот е малко сложно... главно по финансови причини...

P.S. С тия женски "помпи" не мож ме мотивира.. не ги харесвам такива... виж ако си пусна нЕкой филм на Рони... yeah buddy :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата