Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
alozavar написа:alx написа:аз имам battery doctor и той чисти добре телефона...
Кое точно приложение използваш, защото аз имах това със зелената иконка и те махнаха опцията за чистене от него. После сложих едно с оранжева и нещо май го изтрих по погрешка и сега го няма
ми.. сега го погледнах - казва се "battery doctor" version 2.4.10.. сега като му погледнах версията и за да съм сигурен кой продукт е натиснах да оставя мнение за продукта и ми каза "няма такъв продукт в апп магазина"... отидох намерих новата версия, изтрих моята, дръпнах новата - и бутона за оптимизиране на паметта го няма... хаха.... whatever...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Е то няма нужда от него реално, просто се отваря iTunes Store намира се голям филм като обем както дадох пример и преди ( War And Peace ( 8,5GB) )
цъкате му Rent, ще ви даде грешка,че нямате достатъчно памет, цъкате така докато не спре да освобождава памет, може да си я чеквате след всяка грешка в Settings > General > Storage & iCloud Usage. Естествено не го правете ако имате 8,5GB свободни защото просто ще рентнете филма и ще ви вземе парите, но преди това не взима пари нито нищо само чисти кеш
цъкате му Rent, ще ви даде грешка,че нямате достатъчно памет, цъкате така докато не спре да освобождава памет, може да си я чеквате след всяка грешка в Settings > General > Storage & iCloud Usage. Естествено не го правете ако имате 8,5GB свободни защото просто ще рентнете филма и ще ви вземе парите, но преди това не взима пари нито нищо само чисти кеш

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Много рядко си качвам музика през това itunes последния път е бил преди 3 месеца сега така и не успях след 45минутна борба.
По - глупава и не интуитивно направена програма няма
,напук на всичко в телефона, което винаги е където си помисля...
А не е като да не се сблъсквам всеки ден с бъгав или малоумен софтуер
По - глупава и не интуитивно направена програма няма

k.milanov написа:Много рядко си качвам музика през това itunes последния път е бил преди 3 месеца сега така и не успях след 45минутна борба.
По - глупава и не интуитивно направена програма няма,напук на всичко в телефона, което винаги е където си помисля...
+1
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
alx написа:alozavar написа:alx написа:аз имам battery doctor и той чисти добре телефона...
Кое точно приложение използваш, защото аз имах това със зелената иконка и те махнаха опцията за чистене от него. После сложих едно с оранжева и нещо май го изтрих по погрешка и сега го няма
ми.. сега го погледнах - казва се "battery doctor" version 2.4.10.. сега като му погледнах версията и за да съм сигурен кой продукт е натиснах да оставя мнение за продукта и ми каза "няма такъв продукт в апп магазина"... отидох намерих новата версия, изтрих моята, дръпнах новата - и бутона за оптимизиране на паметта го няма... хаха.... whatever...

Хора, още ли качвате мп3ки на тия телефони, има Spotify, iTunes, 10лв са на месец и си спестявате кабели, качвания, шитни, да не говорим, че музиката така реално заема мн по-малко място и качеството е супер. Аз съм си насвалил каквото се сетя и приложението е 13.5ГБ, тва ако го сметна в мп3ки в 320кб/с ще са мнооооооого по-малко песни. Дори вече и на компютъра нямам никви мп3ки, некво безсмислено ми е

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Като отидеш някъде без нет, кефи ли те да си слушаш спотифая или ако ти свършат МБ-тата, качвам си всичко на тела и тези 64 гб са ми на 90% пълни...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
dextuar написа:Като отидеш някъде без нет, кефи ли те да си слушаш спотифая ...
гейм, сет, мач...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- alozavar
- Потребител
-
dextuar написа:Като отидеш някъде без нет, кефи ли те да си слушаш спотифая или ако ти свършат МБ-тата, качвам си всичко на тела и тези 64 гб са ми на 90% пълни...
Вие май нямате представа как работи Spotify въобще. Нали затова казвам, че в 13.5гб имам запаметени със сигурност над 2500 песни в перфектно качество, не съм ги броил с точност. Сметни си колко място е това в мп3ка на 320. И да, кефи ме, че за 10лв имам достъп до неограничен набор от песни по всяко време. Избягвам да слушам директен стрийм, ако нямам уайфай, защото наистина точи, ако не съм вкъщи директно си сейфам песните през 3G. А ако въобще нямам нет- на библиотеката не й трябва нет, за да зареди. Не знам колко и къде ходите, че да няма, но все си мисля, че няма и да остана без музика

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Spotify-я е удобен, ама далеч няма всички песни и изпълнители в него.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Apple Music върви ли в България?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
alozavar написа:... б
Ще ме извиняваш ама вече ти свириха гейма, сета и мача ... Без повече обяснения моля

Аз ползвам и двете, спотифай + мп3 ако можех бих седял само с спотифай, но ми липсва музика и си я набавям както мога

Битката на този пазар е жестока. Ако не се лъжа apple бяха блокнали спотифай под предтекст, че плащанията не минавли през тях. Не мисля че някога ще има one stop shop за музика а и не вярвам ме трябва да има такъв
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Имаше много яки приложения преди ама ги махнаха всичките.
Просто в приложенията имаше вграден плеър, вграден браузър и всичко което изтеглиш седи в приложенията и реално, ползваш си браузъра да си теглиш песните и си ги слушаш през плеъра в приложението всичко това
Ама вече ги няма..
Единствения вариант да си качвате песни така е Jailbreak
Просто в приложенията имаше вграден плеър, вграден браузър и всичко което изтеглиш седи в приложенията и реално, ползваш си браузъра да си теглиш песните и си ги слушаш през плеъра в приложението всичко това

Ама вече ги няма..
Единствения вариант да си качвате песни така е Jailbreak
- alozavar
- Потребител
-
Факт е, че има пропуски- не го отричам. Мен например ми липсват два от албумите на Др.Дре там и съм ги пуснал от Apple Music-a, който напълно си работи тук
Голямата борба беше за Бийтълс, откакто ги качиха в Spotify съм много доволен. Друго не се сещам да не съм намирал, но това опира до лични предпочитания все пак. На мен може да ми трябва интернет да си запаметя за офлайн слушане някой албум, иначе ми трябва интернет, компютър, кабел, iTunes или нещо друго, замунда... тоя мач май се е играл доста време преди моя
ПП- има Азис, за който (не) може да преживее липсата на Амет

ПП- има Азис, за който (не) може да преживее липсата на Амет

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes