Истина или измислица?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Re: Истина или измислица?

Мнение от nickstorm » 22 Дек 2025, 23:14

Това да не е същия "лъв" дето преди беше "панда"? :mhihi:
Интересно тоя енот дали е наблегнал на скоч или бърбън? :arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=Li8sPwaa8P0
:mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и се наредил пред банката да обмени едни пари :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Дек 2025, 9:29

Абе не знам, чух това във въпрос от "Кой да знае", че вървеше за фон и викам чакай да потърся. :mhihi: Един от отговорите беше дали са боядисали жирафите розови и едната участничка вика "едва ли, би било нехуманно отношение". И аз се чудя сериозно ли тази мисли за хуманно отношение в Китай. :mhihi: В кръга на шегата де, ясно е, че обичат животните навсякъде, щом са хора работещи в зоопарк.
Обаче много долни, някакъв баща завел детето да гледа лъва и казал виж лъва, а онзи почнал да лае. :ahah:

А този енот брутален вандал. :bowdown: :mhihi: Дали не му е станало лошо и не е тръгнал към тоалетната чиния да повръща? :mhihi: Другият път нека влезе в магазин с българско кисело мляко, та така да се мъчи да изтрезнява. :mhihi:
Поне после са го пуснали на свобода горкия след като изтрезнее. Сега ще разправя на другите колко е яко така и как е открил алкохола. :mhihi:

Нали имаше подобна история за това как някакъв пастир открил винито. Карал козите и все един козел го нямало, връщал се вечерта и се държал странно. Решил да го проследи на другият ден пастира и какво да види, някаква лозичка разстяла зад една скала, отгоре капело вода върху гроздето, а козела пиел отдолу и се напивал. :mhihi: Та така уж открили виното. Дали е истина не знам. :ok:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Дек 2025, 18:14

https://youtube.com/shorts/UcIxFQquj-M? ... 29a77_uCuB
Данчо, гледай как нашият Христо разкрива девочката матрьошка. :mhihi: Има някакво такива видеа как хваща нишките. :yes:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Дек 2025, 20:47

Разкрил е котката .... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата