Какви жени харесвате?
Модератор: Общи модератори
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Какви жени харесвате?
Верно ли е, че който не е кърмен харесва повече дупета от цици?
Аз като не кърмен тип и всички, които познавам не кърмени си падаме повече гъзомани, а кърмените пък си падат повечко цицомани
Поне до момента винаги когато е ставало на въпрос и съм разпитвал познати и приятлеи тезата се потвърждава на 100% 
Аз като не кърмен тип и всички, които познавам не кърмени си падаме повече гъзомани, а кърмените пък си падат повечко цицомани

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
k.milanov написа:Верно ли е, че който не е кърмен харесва повече дупета от цици?
Аз като не кърмен тип и всички, които познавам не кърмени си падаме повече гъзомани, а кърмените пък си падат повечко цицоманиПоне до момента винаги когато е ставало на въпрос и съм разпитвал познати и приятлеи тезата се потвърждава на 100%
Аз определено съм изключение от тази теория. Кърмен съм, но съм повече дупеман.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
drago9205 написа:k.milanov написа:Верно ли е, че който не е кърмен харесва повече дупета от цици?
Аз като не кърмен тип и всички, които познавам не кърмени си падаме повече гъзомани, а кърмените пък си падат повечко цицоманиПоне до момента винаги когато е ставало на въпрос и съм разпитвал познати и приятлеи тезата се потвърждава на 100%
Абе и аз мисля, че съм ама не съм сигурен, за дупемана съм сигурен обаче, че съм...

Не мога да разбера едно - в анкетата 90% харесват средно статистически цици, пък всички пускат снимки на средно коригирани цици. Дайте да уточним как я правим статистиката.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Аз харесвам малки и стегнати, за кво са ми големи цомби, които ще увиснат супер бързо, че то масово на младини са им провиснали вече от мнг скачане на дубай кючека 

- c04
- Кръстникът
-
efren написа:Не мога да разбера едно - в анкетата 90% харесват средно статистически цици, пък всички пускат снимки на средно коригирани цици. Дайте да уточним как я правим статистиката.
Аз харесвам от малки през нормални до по-големи(само не прекалено).Виж онази силиконка от видеото, което дадох ми хареса ка`т цяло...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
drago9205 написа:k.milanov написа:Верно ли е, че който не е кърмен харесва повече дупета от цици?
Наистина не е вярно, аз също съм и съм дупеман.

efren написа:Не мога да разбера едно - в анкетата 90% харесват средно статистически цици, пък всички пускат снимки на средно коригирани цици. Дайте да уточним как я правим статистиката.
Добро попадение. Всеки уж това и уж онова а...

А за увисналите големи гърди, които някой спомена по-назад...има си хирурзи бе хора, добрите ще ги направят така, че да не увисват вече, а и могат да направят едни гърди определено да изглеждат добре. Отдавна не живеем в палеолита и такива неща не се правят само от проституките или прикритите такива. Много нормални жени го имат за нещо нормално ако могат да си го позволят и не ги е страх, а и го сметнат за нужно за самите тях.
Последна промяна Top Gun Maverick на 19 Дек 2016, 20:20, променена общо 1 път
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Като (вече) харесате някоя колежка, трябва ли да се действа по въпроса или с колежки не върви..... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Какво ти пука какво работи? Че това е много срещан вариант. Стига да не си и шеф, едва ли би имало проблем в общия случай. И все пак е субективно, а плюсовете и минусите ти трябва да ги знаеш по-добре, имайки информацията от извора.
Тая чернокосата доста става за гимнастика. Дали е умна или не, плюс акцента...няма да и вариш кокалите я.
А и когато не ти пука за нея, едва ли ще я ревнуваш.
Плюс това няма смисъл от ревност, ако една жена им акъл в главата, да си ревнив само говори зле за теб. Ако пък няма, няма защо изобщо да ти дреме, даже по-добре да се разкрие по-бързо имайки пълната свобода и да бягаш далеч от нея докато е време. А тя "горката", досега всички я ревнували. Едва ли е защото всички са неуверени в себе си, а със сигурност имаш държание на тотален миндил. Щом тоя с камерата само където не и бръкна... 
Тая чернокосата доста става за гимнастика. Дали е умна или не, плюс акцента...няма да и вариш кокалите я.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не съм съгласен. Ами ако се окаже любовта на живота му? Ти откъде може да знаеш, че няма да стане така? По принцип си прав, че има негативи, но затова му казах, че той по-добре трябва да знае ситуацията.
Има две много кофти неща в живота - да не извървиш пътя до края или никога да не тръгнеш по него.
Няма точна формула за това какво може и какво не може в това отношение. Затова просто нека мисли, гледа и анализира. Ако трябва да действа, сам ще разбере. Току виж пък излязло нещо наистина голямо и колегата си спомни тези ми писания.
Има две много кофти неща в живота - да не извървиш пътя до края или никога да не тръгнеш по него.
Няма точна формула за това какво може и какво не може в това отношение. Затова просто нека мисли, гледа и анализира. Ако трябва да действа, сам ще разбере. Току виж пък излязло нещо наистина голямо и колегата си спомни тези ми писания.
- c04
- Кръстникът
-
Top Gun Maverick написа:
Тая чернокосата доста става за гимнастика.
Тая такава гимнастика ще ти спретне,направо все едно си бягал 10 км.Друг е въпроса, че иначе друго в какво е добра е Х.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ми ние с жената се разделихме скоро.
Оказа се че много други жени ми харесват

Оказа се че много други жени ми харесват

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
nqmam_bmw написа:Като (вече) харесате някоя колежка, трябва ли да се действа по въпроса или с колежки не върви.....
Късай й шортите ве,мен.
И аз съм ги слушал тези приказки за хляба и салама-нищичко не стана,дори съжалих,че съм изпускал неведнъж подобни оферти
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ogata написа:Ми ние с жената се разделихме скоро.
Оказа се че много други жени ми харесват![]()
![]()
Не си е работа на боб цял живот

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- c04
- Кръстникът
-
ogata написа:Ми ние с жената се разделихме скоро.
Оказа се че много други жени ми харесват![]()
![]()
Не взе енота...