Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Те и руснаците имаха по едно време забрана за уреди по предното стъкло- детектори и камери. Но Путя като се намеси нещата бързо се оправят. 

- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
Club BMW написа:Как пък всички се правят на мъже пред видимо по слаби и дали биха слезли да мутреят, ако отсреща стои някой здрав киселяк.
Тоя с БМВ-то даже го ритна в гръб, когато вече се беше обърнал другия да си ходи
Всеки е достатъчно разумен и страхлив за да си подбира жертвите.
Аз до момента не съм видял някой да свирка, засича или пък да слиза да се репчи на ръмни ески, кайени, рейндж роувъри и т.н.
Затова и има тенденция все повече обикновени хорица да си купуват джиБове и да ги затъмняват - закона на примитивната джунгла важи с пълна сила.
Много е важно, всичко да е важно!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Alpha написа:Аз до момента не съм видял някой да свирка, засича или пък да слиза да се репчи на ръмни ески, кайени, рейндж роувъри и т.н.
Затова и има тенденция все повече обикновени хорица да си купуват джиБове и да ги затъмняват - закона на примитивната джунгла важи с пълна сила.
мутра стартер пак -->
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=e0he3o
V8 - Ръчка

+

+

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Alpha написа:Club BMW написа:Как пък всички се правят на мъже пред видимо по слаби и дали биха слезли да мутреят, ако отсреща стои някой здрав киселяк.
Тоя с БМВ-то даже го ритна в гръб, когато вече се беше обърнал другия да си ходи
Всеки е достатъчно разумен и страхлив за да си подбира жертвите.
Аз до момента не съм видял някой да свирка, засича или пък да слиза да се репчи на ръмни ески, кайени, рейндж роувъри и т.н.
Аз им свиркам като правят свинщини. Вероятно ще извадя лош късмет някъде, но има такива наглеци, че не мога да ги подмина. Отделна тема е, че някой хора си заслужават два шамара с простотиите, които вършат по пътищата. Не съм конфликтен човек, но поне поне по веднъж на ден виждам чудвищна глупост, в повечето случай напълно неоправдана, която заслужава един назидателен шамар. Тук не броя неориентираните неделни шофьори, които просто нямат представа какво вършат. Преди няколко дни влязох в словесна престрелка с някакъв селяндур с 20-год ауди, който мега нагло ме избута 2 пъти на бул. България веднъж от дясната на мен лента, веднъж от лявата, след което избута друга кола, за да завие наляво по Гешов) с реален риск да се ударим. Та, не знам... саморазправата е тежка селяния, но и поведението на доста шофьори е по-голяма.
Never mistake motion for action...
- dreadx
- младши ентусиаст
-
И аз не правя специални компромиси за ески, кайени и рейндж роувъри.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Обаче толерастията си ебало майката, за ония в еднопосочната 10стр, за метъла , ше го ева о метъла...тука пас
...бахти и селянина прогнил 
п.п. не тоя дето снима

п.п. не тоя дето снима
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Колата е с лоша поличба...
https://www.youtube.com/watch?v=BJz6t-Zc5sQ&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=BJz6t-Zc5sQ&feature=youtu.be
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Темата е актуална и тук ще споделя.
В неделя се прибирам по Константин Величков от Тодор Александров - София. На светофара на Симеон спирам на червено и отляво ми излиза едно купе - е46, тъмно синьо, подбито отпред от удар, М-пакет, голям мотор.. Естествено `нашия` излиза с вратите и се люлее наляво надясно.. Това не е нито дрифт, нито коригиране от `мега мощното` купе.. Това е пълна селяния.. Но остави това... На 200 м по-надолу пресичаха баба с внуче, които не само си изкараха акъла от страх, но и този `интелектуален инвалид` мина буквално на метър-два от тях.. Направо побеснях... Имаше бол време да се придвижи нормално покрай тях, ама не.. Да рискуваш живота или дори да не помислиш, че това дете може да започне да заеква, за да покажеш колко `много` ти върви жалкия барутник пред някоя дрисла, каквато явно се возеше до него.. Наистина, ако бях по-здрав щях да обърна.. Но кел файда с моите 70 кила..
ПП Аз също не пестя на Кайени, и С-ки, но определено не се заяждам.. Всеки си намира майстора рано или късно..
В неделя се прибирам по Константин Величков от Тодор Александров - София. На светофара на Симеон спирам на червено и отляво ми излиза едно купе - е46, тъмно синьо, подбито отпред от удар, М-пакет, голям мотор.. Естествено `нашия` излиза с вратите и се люлее наляво надясно.. Това не е нито дрифт, нито коригиране от `мега мощното` купе.. Това е пълна селяния.. Но остави това... На 200 м по-надолу пресичаха баба с внуче, които не само си изкараха акъла от страх, но и този `интелектуален инвалид` мина буквално на метър-два от тях.. Направо побеснях... Имаше бол време да се придвижи нормално покрай тях, ама не.. Да рискуваш живота или дори да не помислиш, че това дете може да започне да заеква, за да покажеш колко `много` ти върви жалкия барутник пред някоя дрисла, каквато явно се возеше до него.. Наистина, ако бях по-здрав щях да обърна.. Но кел файда с моите 70 кила..
ПП Аз също не пестя на Кайени, и С-ки, но определено не се заяждам.. Всеки си намира майстора рано или късно..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Вчера ги видях случайно в квартала-мъже на средна възраст 50 се гонеха по улицата пред всички..Чичка с разкървавен нос и като цяло много,много жалка гледка..Към склонните към такива селяндурски нинджа изпълнения-да знаете как изглежда отстрани..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Случай от вчера,
зад мен шари един с Х5 ца с десен волан , ту в ляво, ту в дясно, минава покрай мен от лявото платно в дясно и застава на светофара пред мен, в лента за движение на право.
Усетих го, че ще завива от тази лента на ляво, за да мине всички, дето са "тъпи" и са се наредили за ляв завой, до тук мен не ме брига хич, да ама светва зелено и тоя не мърда, гледам лафи си по телефона, свиркам му и то леко, само едно "бип", и то около 5 секунди минимум след като е светнало зелено, тръгва тоя , естествено завива на ляво без никакви мигачи, минавам покрай него за на право..ей, щеше през прозореца да излезе, толкова лошо ме погледна, мязаше на мангуста, направо "силно" ме разстрои с тоя поглед.
Та си мисля, не само че виновен, ами и нагъл ебаси...
зад мен шари един с Х5 ца с десен волан , ту в ляво, ту в дясно, минава покрай мен от лявото платно в дясно и застава на светофара пред мен, в лента за движение на право.
Усетих го, че ще завива от тази лента на ляво, за да мине всички, дето са "тъпи" и са се наредили за ляв завой, до тук мен не ме брига хич, да ама светва зелено и тоя не мърда, гледам лафи си по телефона, свиркам му и то леко, само едно "бип", и то около 5 секунди минимум след като е светнало зелено, тръгва тоя , естествено завива на ляво без никакви мигачи, минавам покрай него за на право..ей, щеше през прозореца да излезе, толкова лошо ме погледна, мязаше на мангуста, направо "силно" ме разстрои с тоя поглед.
Та си мисля, не само че виновен, ами и нагъл ебаси...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
.... така ще е докато няма КАТ и докато и малкото наказания наложени от тях отпадат в съда. Миналата седмица в Плевен ме спряха за първи път от може би около ДВЕ години насам, а аз карам всеки ден. После се возим с жената и се опитваме да се сетим кога са ме спирали за последно ... и двамата нямаме спомен.
spacepl написа:.... така ще е докато няма КАТ и докато и малкото наказания наложени от тях отпадат в съда. Миналата седмица в Плевен ме спряха за първи път от може би около ДВЕ години насам, а аз карам всеки ден. После се возим с жената и се опитваме да се сетим кога са ме спирали за последно ... и двамата нямаме спомен.
За три месеца ме спряха 5 пъти. Повечето ми приятели, които не карат бмв също не ги спират...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За какво да те спират ? Кат спират само при извършено нарушение или специализирана акция . Колко години рева целокупното автомобилно войнство за постоянните проверки и накрая разгеле спряха да се крият из храстите господа полицаите . Сега какво не ви харесва , че не ни спират често ли ?
Мен пък винаги като ходя в София ме спират , и то не по един път
ей така за проверка . А на караулката на самоковско задължително и редовно питат дали нося оръжие, ножове ,бухалки в багажника , аз всеки път им обяснявам че не нося
луди хора

Мен пък винаги като ходя в София ме спират , и то не по един път

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
maxoyn написа:За три месеца ме спряха 5 пъти. Повечето ми приятели, които не карат бмв също не ги спират...
Каквото и да караш все могат да те спрат (даже и по два пъти).

http://www.dnes.bg/crime/2016/05/31/hitrec-v-uniforma-podkup-i-sega-a-i-na-vryshtane.304163
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
https://www.facebook.com/100006541560981/videos/1791759941052041/
следващият
вижте че и жената в колата и тя снима , колко са смешни хората за 1 ламарина на колела и 1 минута по-ранно пристигане
следващият
вижте че и жената в колата и тя снима , колко са смешни хората за 1 ламарина на колела и 1 минута по-ранно пристигане
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.