Тежка катастрофа на Цариградско
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
ruskin написа:Интересно ми е по какво ще ми мерят спирачния път, ако съм с АБС?
Абе факт е, че пешеходците са зле, 80% от шофьорите също са зле и 95% от държавата ние зле.
От парчетата счупени фарове/мигачи (мястото на удара) до мястото, което си спрял например, като има 50 м. то е ясно с колко си карал. Има достатъчно начини да се изяснят нещата, но не ми се спори. . Щом са ти казали, че няма проблем - гази наред и не се притеснявай.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ако имаш АБС остават прекъснати следи
иначе за такива пешеходци само като им бръкнат джоба тогава ще се научат къде да пресичат.
нали ги гледам как нагло седят в дясната лента чакащите по спирките, сякаш автобуса ако не го видят от далеч ще го изпуснат. А като им се направи забележка те започват да се карат с теб.
от тук нататък аз съм решил че където видя такъв ще има само бой и ебане без прошка. пък ако искат и 1000 камери да сложат.
В закона си е написано - тротоара е за пешеходците, които могат да прсичат само на светофар и на пешеходна пътека.
Освен това всяко продължени на тротоара се счита за пешеходна пътека.
поздрави на пешеходците без акъл

иначе за такива пешеходци само като им бръкнат джоба тогава ще се научат къде да пресичат.
нали ги гледам как нагло седят в дясната лента чакащите по спирките, сякаш автобуса ако не го видят от далеч ще го изпуснат. А като им се направи забележка те започват да се карат с теб.
от тук нататък аз съм решил че където видя такъв ще има само бой и ебане без прошка. пък ако искат и 1000 камери да сложат.
В закона си е написано - тротоара е за пешеходците, които могат да прсичат само на светофар и на пешеходна пътека.
Освен това всяко продължени на тротоара се счита за пешеходна пътека.
поздрави на пешеходците без акъл
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
ruskin написа:Да мотора е бил в нарушение, но заради едната наглост и желание да е по-важна от него, сега тя е със счупени крака и разкъсани вътрешности, а той труп, а всичко е можело да мине съвсем спокойно. Тя да го изчака 10 секунди, да стъпи и да пресече. Не е билс електрокар, а с 900 куби ревящ звяр, който и в най-голямите задръствания се чува. Могло е да мине без жертви, но не, требва да сме нагли, щото у европа им дават предимство на пешеходна и тука ще им даваме, ама там 100% от пешеходците пресичат на пешеходна, а тук ако има 5% пресичащи правилно те па на. Пешеходната е на 50 метра от него, ама той бичи през платното и се сърди като му дадеш сигнал да се маиня от там. Светофара е на 100 метра, ама нема наще газ през платното. Подлеза е на 5 метра, ама нема прескачаме огради и се набираме по платното, па като видиме да се задава мотор с висока скорост се чудиме на къде да фанеме, без да осъзнаваме, че моториста няма да мръдне на никъде докъде не види на къде се мърдаме ние.
Тъпа работа, тъпо самосъзнание, заради едната наглост мреме като мухи. Ама нема кво да се коментира, ние на опашка не можеме да се наредиме камо ли на пътя.
А реших, че не носиш вина при така стеклите се обстоятелства, защото имам приятели в следственна и в прокуратурата които са ме успокоили, че няма да нося последствия ако сгазя някого на бул.България по средата.
Ти наясно ли си с понятията, наглост и предимство. Пешеходец на зебра == предимство. Блъснат пешеходец на зебра >>наглост.
Не плюй по-хората, държавата, а отиди на опреснителен, така може да спасиш човешки живот. Като оня дето давал избирателно предимство на пешеходците.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Абе оня, дето дава предимство избирателно е много прав. Преди точно час, тръгвайки си от работа гледам на едно кръстовище бабка, седяща на тротоара и дядко, седящ на средата почти. Спирам да ги изчакам, не бързах - още не си бях сложил колана. Слагам го, пускам музика и... дядкото все още седи на средата, а бабата продължава да чака на тротоара. Ами аз ли да знам вместо тия хора, къде са тръгнали?!?!
Шофьорите из София може да са простаци, ама пък и пешеходците по нищо не отстъпват, да не кажа, че наглеят малко повече от карачите!
Шофьорите из София може да са простаци, ама пък и пешеходците по нищо не отстъпват, да не кажа, че наглеят малко повече от карачите!

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
err0r написа:Абе оня, дето дава предимство избирателно е много прав. Преди точно час, тръгвайки си от работа гледам на едно кръстовище бабка, седяща на тротоара и дядко, седящ на средата почти. Спирам да ги изчакам, не бързах - още не си бях сложил колана. Слагам го, пускам музика и... дядкото все още седи на средата, а бабата продължава да чака на тротоара. Ами аз ли да знам вместо тия хора, къде са тръгнали?!?!

Издивявам като виждам по цял ден какви разсеяни и безмозъчни хора пресичат...то верно,че сега ги е ударило и слънцето,ама...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
err0r написа:Абе оня, дето дава предимство избирателно е много прав. ...
Предимството не се дава или взима, а се спазва.
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
err0r , и аз точно като теб реагирам на пешеходците. На хора които са се запътили да пресичат и са целеустремени към това спирам , но на такива дето блеят и се чудат да стъпят ли на пешеходната пътека или не изобщо не спирам. Понякога като спра на пешеходна пътека да пусна пешеходците много се дразня като тръгнат един по един - отначало по-смелите после по-недоверчивите и се влачат бавно-бавно или пък погледат как другите минават и чак тогава съберат смелост! Друго нещо което много ме изнервя е когато завивам на светофар на дясно , спра и махам с ръка на пресичащ пешеходец да мине и той да ми махне да минавам аз. Ами прости пешеходецо аз ако искам да мина дали ще , чакам знак от теб ? Или може би като спра и му махна с ръка да мине а той след това също ми махне трябва да му благодаря , че ме е пуснал и да продължа ?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
twin spark знаеш какво означава наглост, наглост означава да си 60 кила, защитет с дамска чанта и плик с боклуци, да се излумтиш на пешеходна без да се оглеждаш и да си кажеш, е**л съм го, ако ще да умира, аз съм на пешеходната. Като е на пешеходната не означава, че може да ис сложи кушетка там и да предреме половин един час. Може да избързаш, може да забавиш, може просто да пуснеш някой да мине, не е нужно да затваряш очите и да си мислиш, че след като не сив нарушение няма страшно. А ако това не беше мотор, а бетоновоз с 9 кубика бетон, да я е направил на лайно. Ама за кво да пазиме живота си.
Простотия се нарича.
Ако омелям някого с 130 нема да се чудим дали аз или той сме виновни, понеже и на мен нема да ми бъде само уплахата последствието. Визирах ако си го треснеш с нормалните 70 разрешени за бул.България примерно.
Простотия се нарича.
Ако омелям някого с 130 нема да се чудим дали аз или той сме виновни, понеже и на мен нема да ми бъде само уплахата последствието. Визирах ако си го треснеш с нормалните 70 разрешени за бул.България примерно.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колега защо упорстваш да защитаваш погазването на правилника??? Не са ли го измислили по-умни хора от нас???Ако не се лъжа само съда има право да тълкува законите,не ние ,нали??Ти си съпричастен сега с мотоциклетиста(да почива в мирruskin написа:twin spark знаеш какво означава наглост, наглост означава да си 60 кила, защитет с дамска чанта и плик с боклуци, да се излумтиш на пешеходна без да се оглеждаш и да си кажеш, е**л съм го, ако ще да умира, аз съм на пешеходната. Като е на пешеходната не означава, че може да ис сложи кушетка там и да предреме половин един час. Може да избързаш, може да забавиш, може просто да пуснеш някой да мине, не е нужно да затваряш очите и да си мислиш, че след като не сив нарушение няма страшно. А ако това не беше мотор, а бетоновоз с 9 кубика бетон, да я е направил на лайно. Ама за кво да пазиме живота си.
Простотия се нарича.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Току-що дадоха репортаж по БТВ. Жената е в много тежко състояние. Учудва ме как 25 г. жена е решила да пресече Цариградско. Обикновено се пробват разни баби и дядовци...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
мама му стара , сега гледах новините --май няма да оживее момичето... Добре де на 25 години с какъв акъл тръгна там да пресича ?---А на мен ми се е случвало и на магистралата да ми изкача човек....А за тези дето гледат старите хора с лекинко презрение да не забравят ,че и те ще остареят и то в още по-тежка пътна обстановка....аз на старите грам не се сърдя ,виж на младите по - може .
офчи народ сме не народ а мърша кората зебри правят подлези ма не други си мислят че в центъра е място за рали 3ти дали 50-60к.лв за кола и си мислят че всеки треа да им прави път и едва ли не движението треа да спре докато карат те ! МНОГО ИНТЕРЕСНО ПЛЕМЕ ЖИВЕЕ В БГ НО НИКОИ НЕМОЖЕ ДА ГО ПРОМЕНИ АЗ РЕшИХ ДА СЕ МАХНА ОТ БГ ПОНЕ ДЕТЕТО ДА РАСТЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ПА ТУКА МИ Е ПРЕЗ К.РА 

65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5