Българските жени и други му нещица
Модератор: Общи модератори
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Acceleration написа:+Мишел написа:Страхувам се ,че селското мислене на някои от вас и там няма да може да изпъкне.....
Няма да се впускам в дискусии, следя темата от вчера, по простата причина, че еднозначно мнение по този въпрос няма. Всичко е на принципа "Каквото почукало-такова се обадило" , и за двете страни.
Само искам да попитам колегата, който каза че жените и БМВ-тата скоро ще ви подкарат и как това никога нямало да стане.....Колега, ако си без БМВ жив ще те ожаля......пък ако недай си Боже ти се падне жена, която вече си има, просто незнам с какво Ти ще изпъкнеш пред нея, с какво като мъж ще си повече от нея![]()
Ако това е едничкото ти предимство и те кара да се чувстваш значим....не Софиянка, не селянка , ами някоя обратна трябва да ти търсим!![]()
![]()
![]()
И относно това дали жените са поддържани, дали мъжете.....хайде първо всеки да се погледне в огледалото, защото все ми се струва, че повечето дето сте писали по темата едва ли изглеждат толкова перфектно, че да намират кусури на другите....Да не свеждаме нещата до това на кой му виси корема и кой какво кара, че е страшно![]()
![]()
Когато някой парадира пред жена с материалните си придобивки, съвсем естествено е после да си хапе з.....ка! Пробвайте с нещо друго да впечатлите една жена...(друг е въпроса, дали има с какво и с колко умствен багаж е обекта на мераците ви....)
затваряйте темата че жените я видеха![]()
аз съм без коментар по темата
Колегата се шегува, но нека не се затваря темата!

Поздравявам Мишел за смисленото изказване, аз не смея да пиша засега, че съм на изречението .."ако и тя е с БМВ..." и не е лесно ,но в случая бих се раздал докрай.
Хайде със здраве!

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Ти мани бмв-то, гледам джипките всякви трактори като gl, land cruiser, pajero се карат масово от жени, да те е страх да ги погледнеш накриво.
Напук на всички мои познати аз им се кефя щото самия познавам няколко жени, които са супер амбициозни движещи се по грфик всеки ден и няма да казвам какви фирми въртят, ама са без мъже по ясни причини - не ги понасят.
Сори, че се отклоних от темата, ама тия дни малко се поскарах с приятели и познати, които се оказаха, че не са толкова приятели. Хората няма да се научат да си гледат в собствената манджа.
За тяхна сметка е но или не го осъзнават или прекалено късно...

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа: Сори, че се отклоних от темата, ама тия дни малко се поскарах с приятели и познати, които се оказаха, че не са толкова приятели. Хората няма да се научат да си гледат в собствената манджа.За тяхна сметка е но или не го осъзнават или прекалено късно...
А, и ти затова реши, че жените са ти виновни.....странно

Слабост.....
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
От мойте съученички или ще са красиви,но пушачки и пиянки или грозни и пушачки.От даскало няма нито една (за това съм 100% сигурен) свястна и красива...
Иначе съм си харесал една супер красавица (ама много много готина) и доста свястна.Само има проблем с алкоола ама ще го оправим
Иначе съм си харесал една супер красавица (ама много много готина) и доста свястна.Само има проблем с алкоола ама ще го оправим

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Само има проблем с алкоола ама ще го оправим Wink
Tова какво трябва да значи ''Не пие по принцип,но ти ще я напиеш лил Пие много и ти ще я отучваш''?

П.С:Все пак който и от двата варянта, успех ти пожелавам!
П.С:Да можеше и аз пак да се върна в училиште!Хората карат по две виши пак аз да изкара две средни!

Поздрави!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
всички женки са еднакви златотърсачки! редовно ги срушам- мани го тоя, запрежи го, ще си намериш друг дето и на теб кола да ти купи! или - искам като излеза да знам, че мога да си поръчам една кола! е да ама всъщност кока-колата не е една, ами са няколко уискита след вечеря в скъп ресторант и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сметката се плаща от момчето, щото така е прието! аз само на едно се чудя- ква е тая криво разбрана цивилизация?!? ако ще е като в анадола- ОК, там мъжо плаща, обаче женката нема думата! ако и обърше два шамара- ей така без причина, тя се усмихва- все пак и е обърнал внимание, нали!? ако е като в европата- всеки е независим, мацката чупи фасони и го играе аманципирана- обаче като дойде сметката бърка и дава без коментари! я кажете колко от пичките с коли знаят откъде се налива бензина на тая кола????
- Nukem
- старши ентусиаст
-
кажете колко от пичките с коли знаят откъде се налива бензина на тая кола????
Уффф,остави че тъкмо един колега ми разказва как няква мацка наляла течноста за чистачки в двигателя:))))),още не мога да повярвам!
- alexsch
- ентусиаст
-
...мишел, никоя не ми е набила шута, поне не и в последните 7 години. за наливането- това е факт! всички златотърсачки като седнат на маса се хвалят! моя ми купи това, моя ми подари онова- като дойдат рождени дни сзнаеш ли какво става??? то не са злата, парфюми, екскурзии, палта- чудо девето! що така разни момеченца с два зюмбюла, овити във вестник нещо не са вървежни? що всяка наточена п**** гледа още от малка да се намета у скъпата лимузина? що така си ги избират едни силни в плащането и интелигентни като едноклетъчна амеба??? нещо не ми се връзва това с принципната ти позиция??? и да не забравяме- тук говорим ОБЩО, т.е. за 85-90% от БГ гърлс
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
alexsch богаташите не се задоволяват с 1 и ги менкат като парцали
Това е времено тяхното хвалене после пак ги гледаш по спирките да чакат автобуса

Това е времено тяхното хвалене после пак ги гледаш по спирките да чакат автобуса

alexsch написа:...мишел, никоя не ми е набила шута, поне не и в последните 7 години. за наливането- това е факт! всички златотърсачки като седнат на маса се хвалят! моя ми купи това, моя ми подари онова- като дойдат рождени дни сзнаеш ли какво става??? то не са злата, парфюми, екскурзии, палта- чудо девето! що така разни момеченца с два зюмбюла, овити във вестник нещо не са вървежни? що всяка наточена п**** гледа още от малка да се намета у скъпата лимузина? що така си ги избират едни силни в плащането и интелигентни като едноклетъчна амеба??? нещо не ми се връзва това с принципната ти позиция??? и да не забравяме- тук говорим ОБЩО, т.е. за 85-90% от БГ гърлс
Знам че говорим общо, знам че има и изключения. Докато четях поста ти ми изникна отговора според мен....защото родителите на тези момиченца не стават, така ги учат, защото нищо хубаво не виждат, нито по телевизията , нито на улицата , нито никъде!
Защото цялата концепция за добър живот е адски объркана в младите и момичета, и момчета!
Още с първото си мнение казах , че няма крива и права страна, и двете страни са виновни, и двете са жертви на заобикалящия ни свят, за съжаление....
Не си мисли в никакъв случай че защитавам жените, отвращавам се като теб на всеки ъгъл, но няма такова животно като прост мъж с пари и кола, който си мисли че всичко му принадлежи по право, разбираш ли....

Разбирам, че аз и ти не сме от тези категории, извини ме за бензина, може би беше малко рязко, повече исках да се пошегувам, даже се смеех, докато пиша....
Въпроса е всеки от нас да си даде сметка за това , което търси, и да го търси там където трябва. Няма начин примерно мен да ме чуеш да кажа "Този идиот само искаше да спи с мен и после ме заряза, че и нищо не ми купи", просто защото съм дистанцирана от този сегмент.....мъжете които не искат "златотърсачки" - просто да игнорират този кръг от жени и няма да са пострадали и няма да се оплакват. Като съвет...

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
svetko написа:t060 написа:...
Маи във винса се подвизаваш а![]()
![]()
![]()
...
Ей как знаеш,

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- alexsch
- ентусиаст
-
Мишел, виждам, че имаш акъл в главата, както и дар слово- поздрави и почитания! съгласен съм с теб, че всичко тръгва от семейството! но тук аз виждам проблема по-надълбоко- може да тръгнем от една предишна тема тук - "...аз ено време" - комунистите създадоха нация от профани, мързеливи, крадливи, лъжливи и ебливи. резултата е чалгария, мерцедес с тъмни джамове, борец по анцунг, руса силиконка и нокия- типичната БГ чалга емблема. в страната масово заплащането е ниско! хората с нормален начин на живот се броят на пръсти и стават все по-малко. нормално е всяка майка да иска да уреди дъщеря си- какъв съвет смяташ ще и даде- учи мама, после работи, издигни се и печели сама??? или - мами, ще гледаш! ще си отваряш очите първо, а после и краката! и нали знаеш- лежешком напред! по-добре 5 минути срам, после цял живот уредена, отколкото да се блъскаш като мен с моя непрокопсаник, дето само бира пие и виси в кафето.... и тръгва колелото на живота 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
по-добре 5 минути срам, после цял живот уредена,
Tова звучи като 5 минути срам, цял живот инженер!
Спокс момчета ще си внесем мацки от чужбина,сега с приятли си организираме есенна екскурзия до Русия:)